TERRORISTER: RELIGION, IKKE SOCIOØKONOMISKE FAKTORER, ER VORES MOTIVATION

(Foto: Muslimer indøver Koranens budskab)
Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Det er en myte, at dårlig økonomi og lav uddannelse gør muslimer til jihadister.

Det påviser ny forskning fra forskere på University of Waterloo og George Washington University Program on Extremism.

Resultaterne er fremlagt i rapporten Talking to Foreign Fighters: Insights into the Motivations for Hijrah to Syria and Iraq.

Selv når man tager højde for andre sociale faktorer, forbliver der en stærk sammenhæng imellem religiøsitet og parathed til vold.

 Islam, ikke kulturmarxisme

Rapporten tilbageviser den udokumenterede, men vidt spredte kulturmarxistiske myte om, at jihadister motiveres af socioøkonomiske faktorer – en slags klassekamp.

Forskningen konkluderer nemlig, at “det er usandsynligt, at religiøsitet ikke er en primær motivation for deres handlinger.”

Den nye forskning er usædvanlig på den måde, at man rent faktisk at talt med jihadisterne selv.

Forskerne giver et eksempel på islams evne til at inspirere muslimer til terrorisme. En engelsk muslim, som tilsluttede sig al-Nusra fortæller:

“Jeg følte altid en iver efter jihad, når jeg sad på mit værelse og læste Koranen.”

Tysk studie når samme konklusion

Forskningen fra de to universiteter bakkes op af et meget stort studie udført i Tyskland.

På baggrund af interviews med hele 45.000 teenagere var konklusionen, at jo mere man interesserer sig for islam, jo voldeligere er man:

“Drenge, som vokser op i religiøse muslimske familier har større tendens til at være voldelige. Selv når man tager højde for andre sociale faktorer, forbliver der en stærk sammenhæng imellem religiøsitet og parathed til vold.”

Med andre ord er konklusionen på den amerikanske og tyske forskning, at interesse i islam og læsning af Koranen gør muslimer til jihadister.

Interesse i islam og læsning af Koranen gør muslimer til jihadister.

Dansk forskning: Islam er den mest krigeriske religion

Den danske sprogforsker Tina Magaard har sammen med et team af forskere optalt og kategoriseret opfordringer til vold i verdens ti største religioner.

Magaard konkluderer:

“Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror.”

Forskerholdets optællinger viser, at “der i Koranen er hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.”

Ingen konsekvenser for moskeerne?

Den nye forskning i sammenhængen imellem vold, terrorisme og islam bør få konsekvenser.

Hvor længe skal moskeer overalt i Danmark have lov at prædike de islamiske skrifters hundredevis af opfordringer – og ligefremme påbud – om vold og drab på ikke-muslimer som værende den højeste sandhed?

Grundlovens §67 er jo klar nok:

“Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”

Vold og terror må da siges at være imod danske sædvaner og den offentlige orden.

Det samme er lovene om opfordringer til vold og mord.

Del artiklen her:

9 Comments

 1. Konsekvensen af ovenstående forskning såvel som al almindelig erfaring fra især de senere års islamisk terror og den generelle voldsparathed i mange muslimske grupper er jo, at hvis Koranen var en almindelig bog og ikke beskyttet af vores religionsfrihed, ville den uden tvivl blive forbudt p.g.a. opfordring til vold mod navngivne grupper af ikke-muslimer. Eftersom dette desværre ikke ser ud til at være politisk/retsligt muligt pt., bør vi overveje at tillade en censureret udgave, hvor voldsopfordringerne er fjernet.
  Læg mærke til “vores religionsfrihed” ovenfor. Som bekendt håndhæves Koranens ord uhæmmet i mange af de muslimske lande, hvor kristne og jøder i overensstemmelse med Koranen ord forfølges dræbes i tusindvis.
  Modargumentet er jo, at der i Danmark og andre vestlige lande findes rigtigt mange muslimer, som har valgt at betragte de mest ondsindede passager som religiøst galskab, og som derfor lever fredeligt i Danmark til glæde for dem selv og de etniske danskere (jeg har gennem mit arbejde fået flere rigtigt gode venner indenfor denne gruppe). Men drømmen om, at denne erkendelse vil brede sig har vist MEGET lange udsigter, med mindre vi bekender kulør, og følger en af ovenstående muligheder.

 2. “I henhold til grundlovens § 78, stk. 2, skal foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, opløses ved dom. I relation til grundlovens bestemmelse om foreningsfrihed vil dette kapitel navnlig omhandle spørgsmålene om, hvorvidt regeringen har pligt til efter grundloven at søge en forening opløst, der virker ved eller anstifter til vold mv., samt hvad der nærmere skal til, før en forening kan siges at ”virke ved eller anstifte til vold” mv. ”

  Hvorfor bruger man ikke denne paragraf i Grundloven til at få smidt lortet ud fra vores land???
  Muhamedanismen opfylder da ALLE betingelser for at blive gjort ulovlig.

 3. Er der virkelig nogen, der har troet at “dårlig økonomi og lav uddannelse gør muslimer til jihadister”. Næppe. Forskerne har bevidst løjet. I statens tjeneste. På skatteydernes regning. Sammen med statens dominerende massemedier, DR og TV2, drejede de befolkningen en knap.
  Sandheden er snarere at “god økonomi og høj uddannelse gør muslimer til jihadister”. På billedet man ser hvordan.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10232796.ab

 4. Iflg. Grundlovens § 67 nævnt ovenfor må det formelt set være en let sag at denne religion forbudt!
  Ingen burde komme til at savne islam, den består kun af ondskab, tåbeligheder og ligegyldigheder.

 5. Problemet med at forbyde islam er at det er skruen uden ende; hvordan skal vi saa forholde os til forurening, inklusion paa alles bekostning (undtagen magthaverne), skoler hvor man laerer i sneglefart, en parlamentarisme praeget af papegoejesnak og et “forsvar” der mere har karakter af en forhistorisk pengemaskine…jeg ved snart ikke om jeg ville kunne overskue al den lov og orden og alle de glade mennesker

 6. Fejlen ved Koranen er den, at den ALDRIG, i stil med Bibelen er blevet omskrevet. (Gammelt og Nyt Testamente) men kører stadig i samme spor, som da den blev indstiftet i år 600 E. KR.
  Det gamle Testamente (Mose bøgerne) har visse lighedspunkter, som kan sammenlignes med Koranen, bl.a. at kvinder skal tie i forsamlinger+ at der dengang var kirketugt, men med Kristi fødsel blev så det Nye Testamente indstiftet, hvorom der blev set lempeligere på det med, i et og alt skulle leve, bogstavtro, efter bibelens anvisninger. Sidenhen kom Grundtvigs Lille Katekismus til. Koranen har ALDRIG gennemgået disse omskrivninger, da man stædigt står på at den er indstiftet af Gud (Allah). I 1700 tallet fik vi også oplysningstiden, hvilken heller aldrig har overgået den muhammedanske verden.

 7. Spørgsmålet er, hvordan vi får sparket politikkerne til at agere iht. Grundloven?
  Til nu har der ikke været synderlig interesse at spore blandt taburetklæberene.

  Men godt, at beviselige sandheder kom frem. De er gode at henvise til, skønte de ikke ligefrem har bragt overskrifter MSM.

 8. Den der med at jihadisme har sammenhæng med sociale forhold, har jeg heller ALDRIG troet på.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.