LANDSFORRÆDER-MORAL?

Del artiklen her:

Af Ole Hasselbalch

Ole_Hasselbalch.jpg

I Jyllands-Posten 19/7 2016 siger ”værdiordføreren” for Det Radikale Venstre Zenia Stampe f.eks., at hun ikke, som hun beskyldes for, er ”landsforræder”. Også hun nærer nemlig nærer kærlighed til fædrelandet, fortæller hun.

Hvad er det egentlig, hun siger?

Stampe har ligesom sit parti en blind vinkel på det udlændingepolitiske område. I denne vinkel hersker fakta-fornægtelsen samt en komplet værdi- og holdningsmæssig forvirring. Ligesom der for øvrigt gjorde under Den Kolde Krig, hvor partiet ud fra en tilsvarende forvirring kollaborerede med kommunistblokken til skade for Danmark.

Denne gang foregår der i denne blinde vinkel en langsigtet, men sikker ødelæggelse af Danmark, som kommende generationer, der kommer til at betale prisen, i høj grad vil kunne bebrejde de ansvarlige i nutidens forkælede generationer.

Hvad kan man tillade sig at kalde denne undergravelse af vore børns fremtid?

Hvad er landsforræderi?

Begrebet ”landsforræderi”, som Stampe taler om, betegner traditionelt forbrydelser mod et land eller dettes øverste statsmyndigheder. Det kan f.eks. være handlinger, der tilsigter helt eller delvis at bringe staten eller dele heraf under fremmed herredømme, eller som tilsigter at løsrive en del af staten ved hjælp af udenlandsk bistand, magtanvendelse eller trussel herom. Også handlinger, der blot er til fare for landets sikkerhed eller i åbenlys modstrid med dets interesser, er dog blevet anset omfattet af begrebet.

To markante skikkelser fra Danmarks frihedskamp 1940-45 konkretiserede allerede i begyndelsen af 1990-erne dette sidste element med henblik på nutidens forhold. Det skete i bladet Danskeren nr. 2 1991.

De to siger bl.a.:

”Nutidens indvandringspolitik bidrager i virkeligheden til, ikke i en enkelt kortvarig handling, men gennem et langvarigt begivenhedsforløb, at bringe Danmark eller til en begyndelse dele af det i fremmedes vold. Resultatet søges besmykket med fintklingende fremmedord …, men de kan dog ikke skjule virkeligheden, der er den, at Danmark gradvis udleveres til fremmede folkeslag, og at danskerne fortrænges og mister først eneretten til deres eget fædreland og siden måske muligheden for at være i det som danske. Virkeligheden i dette svarer til, hvad der tidligere under andre forhold betragtedes og betegnedes som landsforræderi.”

Den ene af de to var nu afdøde fhv. landsarkivar, dr. phil. Sune Dalgård, der bl.a. arbejdede for det illegale blad Information under Besættelsen, og som endte i tysk fangenskab. Den anden var nu afdøde fhv. nedkastningschef Jens Toldstrup, der beordrede teksten trykt.

Uanset hvordan ordet ”landsforræderi” defineres, er det i øvrigt indlysende, at en persons egen opfattelse af sine handlinger er uden betydning for, hvordan disse kan karakteriseres. I så fald ville jo f.eks. også de danske østfront-frivillige i nazitysk tjeneste under Anden Verdenskrig have været agtværdige borgere langt fra landsforræderens rolle.

Det Radikale Venstres værdipolitik trænger til et serviceeftersyn. Men også en del andre politikere, kommentatorer og medarbejdere i Godhedsindustrien trænger nok til at få tænkt lidt nærmere over, hvad det er, de går rundt og foretager sig.

Del artiklen her:

17 Comments

 1. Zenia Stampe, Victor Boysen og lignende personager, som gør krav på at “få Dannebrog tilbage”, minder mig om manden, der tager en mørklødet elskerinde med hjem, mens konen er ude at knokle penge sammen ved at køre taxi.
  Da konen så opdager nogle lange sorte hår i ægtesengen, bliver han rasende, smækker hende nogle på kassen og går.

  Senere på Cafe Paradis sidder han og viser en anden mand ved bordet et fotografi, han har i sin tegnebog.
  “Det er min kone”, snøvler han, “jeg eeelsker hende overalt på jorden!”

 2. Det kan måske være vanskeligt at indse, at nationen er den eneste holdbare ramme om et civiliseret samfund, og at rammen end ikke må være for stor. Kan man ikke indse det, kan man i det mindste lære af historien, så når de radikale hele tiden gør, hvad de kan for at nedbryde nationen, så er det fordi de er ondskabsfulde. Uanset hvor pænt friseret deres fløjtespillende Gammeltoft ser ud, så er han fanden selv, som Zenia og resten af denne pest på jorden.

  • Radigale er det der kommer nærmest den personificerede ondskab.
   Ved at gøre vort land muhamedansk, arrangerer de samtidig den værste ondskab og modbydelige skæbne for deres egne børn og børnebørn, hvis vi andre ordentlige mennesker ikke forinden når at redde landet og dermed, desværre, også det radigale yngel.
   Så jo, det er virkelig onde mennesker, siden de hader deres egne lænders frugt så voldsomt.

 3. Juraprofessorens argumenter er helt sammenhængende og konklusionen er ikke til at komme udenom, selvom landsforræder er et meget stærkt ord. Lad os kalde en spade for en spade.
  Baseret på al faktuel viden om følgerne af den voldsomme indvandring vi er nu udsat for, må det siges at være helt overvejende sandsynligt, at vi ville følge Frankrigs og Sverrigs deroute, hvis Stampe fik magt som hun har agt. Altså – som det ser ud nu – en slags landsforræderi.
  I øvrigt går hun jo ikke selv af vejen for at udnævne andre til racister, fremmedhadere o.s.v., så hun kan ikke tillade sig at være tyndhudet. Hvis man nærer kærlighed for noget, skal man da ikke arbejde for at ødelægge det!

 4. Det Radikale Venstre har altid været på den forkerte side. De der har været så heldige at have haft historie i skolen, kender til Scavenius’ skandaløse udtalelser under 2′ Verdenskrig. Senere havde de et særdeles upassende samarbejde med DDR, og ikke så snart var kommunismen faldet, før de omklamrede den næste totalitære ideologi: Islam.
  Her er et citat fra Scavenius tale da han tiltrådte som udenrigsminister 8/7 1949 – 3 måneder efter besættelsen.
  “Ved de store, tyske Sejre, der har slaaet Verden med Forbavselse og Beundring, er en ny Tid oprundet i Europa, der vil medføre en ny Ordning i politiske-økonomisk Henseende under Tysklands Førerskab”

  Man skulle vente cirka 40 år før den nye politisk-økonomiske ordning under tysk førerskab trådte i kraft.

 5. Man må også undre sig over, at ikke én eneste har modet til at anmelde dem for landsforræderi når man åbenlys er så enige, er det et udtryk for, at man alligevel ikke er sikker i sin sag ????
  Man har jo også en pligt til at anmelde Landsforræderi hvis man har et kendskab til det !!!

 6. Jeg tvivler på, at Zenia Stampe kan dømmes for landsforræderi med de nugældende love.
  Men ligesom “de danske østfront-frivillige i nazitysk tjeneste under Anden Verdenskrig” blev det efter besættelsen, vil Zenia Stampe på samme måde kunne dømmes for landsforræderi vha en lov med tilbagevirkende kraft?
  Bare en tanke:-)

  • Det radikale venstre og i særdeleshed Zenia Stampe er helt uden for pædagogisk rækkevidde, de lever i deres egen selvgode lukkede boble uden kontakt med virkeligheden. Det er heller ikke dem og deres ligesindede der mærker følgerne af den ” kulturberigelse” vi i øjeblikket er udsat for.
   Landsforrædere, uvidende, dumme, ligeglade – om de er det ene eller andet, det må guderne alene vide.

 7. I øvrigt mener jeg: Erik Scavenius burde have været hængt fra den nærmeste lygtepæl den 5. maj 1945!

 8. whoah this weblog is great i really like studying your
  posts. Keep up the good work! You realize, lots of individuals are searching round for this information, you can aid them greatly.

 9. Defragment your hard drive – As a PC user, you have to know the defragmentation. Be likely to
  check connections especially those involving cards. Proper
  setup is vital towards the safety and productivity with the
  hardware plus the user.

 10. If you like reading news, you will want to make use of an online news aggregate
  to help you increase your comprehension skills within the new vernacular.
  It’s actually tougher to mend the injury inside the event that
  it has gone on very long. Advertising may be used in your
  website that gives the playback quality or you can also embed the advertising
  within it.

 11. You also can build an income with your blogs by repackaging
  its content in a way that you can make income using it.
  By recognizing this, it is possible to tweak posts or pages and maybe
  give visitors another route to take. Writing blog articles may be a way to channel your knowledge and
  creativity using the world.

 12. Would making 8 or 10 thousand dollars per month from a simple blog make positive changes to life.
  Without much effort whatsoever you can be very much more
  educated for the subject. Normally, these would contain dummy
  text to obtain a perception how the finished font side from the card you might be creating.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.