NewSpeek

ISLAM ER IKKE HOVEDFJENDEN

FalseFlag
Del artiklen her:

Af Steen Raaschou & Lone Nørgaard.

[Vi har igennem en længere periode forsøgt at få nedenstående artikel i såvel MSM som i de alternative medier. Forgæves. Derfor bliver artiklen nu lagt på dels Snaphanen, dels NewSpeek, og vi opfordrer alle læsere til at dele vidt og bredt på alle tænkelige platforme]

***

Fornemmer du også, at jorden brænder under dig? At noget ikke er, som det skal være? Hvad enten det handler om klimaalarmisme, corona-’vaccinationer’, Ukraine-krig, stigende overvågning, islamisk terrorisme eller et Mellemøsten i brand efter Hamas-angrebet d. 7. oktober og de israelske magthaveres (Note 1) myrderier i Gaza?

Selv nøjes forfatterne til denne artikel ikke mere med at fornemme. Fordi vi igennem de seneste 4½  år har indsamlet stakkevis af evidens for, at der er en globalistisk dagsorden i gang med det sigte, at en ganske, ganske lille gruppe mennesker i toppen af magtpyramiden er i gang med at tilrane sig magten til at udøve total kontrol over samtlige befolkninger på kloden, herunder at reducere deres antal med ’vacciner’ (som man kan enten dø af eller få ødelagt fertiliteten), forurenet drikkevand, fødevarer med giftige tilsætningsstoffer, stråling, luftforurening mv.

Det lyder vildt og absurd og ubegribeligt, men vi vil bede læserne åbne deres øjne og sind for påstanden: Vi har dokumentation på størrelse med Mount Everest, en dokumentation der ”bare” aldrig får lov til at trænge igennem i hovedstrømsmedierne og derfor fastholder det store flertal i uvidenhed om de faktiske forhold.

Globalisternes hyklerisk løgne rækker til himlene, fordi de (the global banksters, Mr. Global, the cabal, den globale mafia / GLAFIA – ukært barn har mange navne) skubber en såkaldt grøn klimadagsorden foran sig som en rambuk, hvor sandheden er, at denne dagsorden er det modsatte: Velfungerende (økologiske) landbrug skal smadres, og vi skal tvinges til at spise insekter og genmodificerede fødevarer. Fremfor sund og nærende kost, herunder økologisk kød. Med i købet skal, at der udløses jordskælv og vejrforandringer med bio-våben (fx Dubai og Maui).

VAREDEKLARATION

En kort varedeklaration er på sin plads, før vi går videre, så læseren kender vores position i debatten. 
Steen Raaschou har siden 2004 bestyret bloggen Snaphanen, der fra første færd stillede skarpt på islam og islamisering og advarede mod udviklingen i Sverige, hvis døre stod pivåbne for indvandring fra muslimske lande. For 20 år siden forudsagde blogbestyreren helt præcist, hvad der ville ske. Profetierne har vist sig at holde vand, hver og én.

Lone Nørgaard har været samfundsdebattør siden midt-90’erne, islamkritiker siden 2002 og skrevet en lang række kronikker og kommentarer om bl.a. islam(isering).

Siden 2017 fast bidragyder til videobloggen NewSpeek, fra 2019 som redaktør.

De seneste 4½ år har såvel Snaphanen som NewSpeek rettet fokus mod først corona-scamdemien, der har været en vigtig brik, da puslespillet med ny verdensorden skulle lægges – siden de mange andre brikker, der viste sig at være en del at det samlede billede.

***

DEPOPULATIONS-DAGSORDENEN
Til sagen, som er den igangværende depopulations-dagsorden (Note 2) koblet til udrulningen af en totalitær verdensorden med én ikke-valgt verdensregering og med digitalisering og teknokrati som aktuelle hovedværktøjer. En udvikling, der har vist sig at være i gang i århundreder.

De seneste godt fire år siden lockdown 2020 er det skridt for skridt kommet for en dag, at verden slet ikke er skruet sammen, som de allerfleste af os troede. At vi ikke lever i et demokrati. At vi ikke lever i en retsstat. At vi ikke lever med en fri presse. Tværtimod er propagandaen så massiv, at de færreste forstår dybden i bedraget.   

Forfatterne har gravet og gravet i de alternative medier og systemkritiske bøger og artikler, eftersom hovedstrømsmedierne har udviklet sig til først og fremmest at være magtens talerør. Derfor må der søges viden og informationer i andre kilder uden for de statsbetalte medier.

ISLAM ER IKKE HOVEDFJENDEN
På den baggrund er det gradvist gået op for os – efter begge som sagt at have været islamkritikere i mere end 20 år – at islam ikke er hovedfjenden i nedbrydningen af nationalstaterne i Europa. At islam først og fremmest bliver brugt til at udøve den velkendte del-og-hersk politik. Til at spille de oprindelige befolkninger og muslimske tilvandrere ud mod hinanden.

Det MÅ være muligt at holde to tanker i hovedet på samme tid:

1. Globalisternes facilitering af en indvandring fra muslimske lande har været en katastrofe for først og fremmest Vesteuropa og skulle aldrig have været tilladt.

2. Borgerkrige mellem de oprindelige europæiske befolkninger og rettroende muslimer er et af de mange redskaber i værktøjskassen, GLAFIA vil bruge til at presse deres dagsorden igennem: Vi skal tigge og bede om orden, og den får vi, hvis vi vel at mærke makker ret og underkaster os digitalt slaveri og ’vacciner’.   

Det er gået op for os, at skytset skal rettes et helt andet sted hen – mod globalisterne og deres utallige lakajer i form af organisationer (World Economic Forum, FN, WHO, NATO, EU, m.fl.), selskaber, efterretningstjenester (CIA, MOSSAD, MI6), tænketanke, fonde, NGO’er samt en række enkeltpersoner (Bill Gates, George Soros, Elon Musk, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, Tedros, Anthony Fauci) og 90 procent af alle politikere.

Lidt højere oppe i hierarkiet Rothschild’erne og Rockefeller’ne.

Helt i toppen: Den sorte adel (jf. en kort indføring i Black Nobility her).

Lad os forsøge at holde tungen lige i munden:

At lave mere nuancerede og kritiske analyser af, hvad der fx foregår i Israel / Gaza er ikke det samme som at være islam-elsker. Der går således en lige linje fra covid over Ukraine til Hamas-angrebet d. 7. oktober 2023. Protester mod og kritik af det igangværende folkemord kan ikke slås ned med hold-kæft-bolsjet anti-semitisme. Et folkemord er et folkemord, uanset hvem der udøver det.

Men selv om vi tager stærkt afstand fra Israels skruppelløse magthavere og deres forbindelse til Deep State og New World Order-kræfter, er det faktisk muligt at fastholde en overordnet islam-kritik.

Sandhederne gør ondt, meget, meget ondt, og med Hamas-angrebet er det desværre endegyldigt lykkedes at splitte frihedselskende mennesker, der tidligere har dannet fælles front, til atomer.

I den aktuelle kæmpesump af magthaverløgne, manipulationer, proxy-krige og propaganda er der lige nu og her særligt tre spørgsmål, der trænger sig på:

1) Hvor længe endnu vil vi lade os slå ihjel af postulerede vacciner (Note 3), men i virkeligheden giftsprøjter, og samtidig acceptere ikke at måtte tale om det?

2) Vil de ansvarlige for dette massemord slippe fra det uden straf?

3) Hvordan vil døds- skade og infertilitets-tallene udvikle sig de nærmeste to-tre år?

Svarene er af betydning for dem, der skal dø i fremtiden, for de invaliderede og for hvor let eller svært, det bliver at holde sandheden om dette skjult.

Endelig må man tilføje, at de, der nu på fjerde år tier om denne forbrydelse, har stillet sig på forbrydernes side.

Endelig må man tilføje, at de, der nu på fjerde år tier om denne forbrydelse, har stillet sig på forbrydernes side.
De ved godt selv, hvem de er, og man kan kun forundre sig over deres fejhed og leven-under-bekvemmelighedsflag – taget i betragtning at mange af dem har børn, hvis fremtid i et totalitært teknokratisk samfund uden frihed til at træffe egne valg tegner dystert.

Kujonerne muliggør, at endnu flere vil dø. Cecilia befinder sig på Forest of the Fallen ved Sydney. Vi har set en syv-årig dansk pige, der døde af hjertestop. I England-Wales er 680.000 ekstra døde på to år. I USA er det en million. I EU må det være nærmere 1.5 mio. Og vi i den “frie verden” med de “frie medier” lader det ske i tavshed.

Og så er der rapporten fra Denis Rancourt m.fl., der konkluderer:

“The paper projected 30.9 million excess deaths globally from 2020-2022, with 16.9 million deaths related to the rollout to the jab.”

SOM LEMMINGER LADER VI OS DRIVE I DØDEN

Som lemminger lader vi os drive i døden af blandt andre politikere og vær vis på en ting: Mange af disse politikere er udmærket klar over, hvad der foregår. Alene deres fuldstændige tavshed afslører dem.

Det bliver ikke sjovt at leve i Danmark/Vesten, hvis de slipper ustraffet fra dette. Vi cementerer den totalitarisme, vores efterkommere kommer til at leve under. Så meget kan vi sige med sikkerhed her i 2024.

Lad os rekapitulere.

Der er en bevægelse i gang mod New World Order / One World Government, og hvad der på overfladen ser ud til at være rene tilfældigheder er orkestreret og delvist koordineret. Delvist, fordi den menneskelige faktor / ægte tilfældigheder altid må medtænkes. Og så begår globalisterne og deres agenter også fejl, jf. fx de mange begåede fejl i dokumentaren om Kennedy-mordet.

I dag kender vi også en række af de institutioner, råd, fora, firmaer, fonde, universiteter, NGO’ere, organisationer, tænketanke mv. der er med til at drive verdens befolkninger frem mod realiseringen af den globale mafias våde drøm om verdenskontrol: FNWHOWEFNATOEUTrilateral Commission osv. osv. osv. – en mere samlet oversigt her.

Individuelle medlemmer i de forskellige organer – alt afhængigt af deres placering i hierarkierne – vil befinde sig et eller andet sted på skalaen med polen nyttig-og-naiv idiot i bunden med modpolen psykopatisk satanist på toppen.

Placeringerne / de forskellige medlemmers videns- og bevidsthedsgrader kan måske forklares med ’compartmentalization’? At på de lavere niveauer kender medarbejderne ikke til, hvad der foregår højere oppe i hierarkiet.

Der er en ondskab i verden, som vi i skrivende stund ikke er sikre på, at vi for alvor har fattet rækkevidden af. Den omfatter depopulation med ’vacciner’ og andre biovåben, destruktion af grundlaget for fødevareproduktion, forgiftede fødevarerchemtrails (?), trafficking i alle varianter (børnorganer, prostitution), menneskeofring og ritualmord, og stribevis af likvideringer af de personer, der har dristet sig til at stikke en kæp i hjulet på Mr. Globals planer (fx J.F. Kennedy, Martin Luther King, Robert Kennedy, GaddafiKary Mullis (?), fire afrikanske præsidenter (?) mv. -spørgsmålstegnene skyldes, at de pludselige dødsfald alene kan sandsynliggøres, ikke bevises i form af en rygende pistol).

Samtlige (eller kun vestlige?) regeringer på verdensplan er infiltreret af the global banksters.    

Noter:

  1. Hold venligst fokus: Det MÅ være muligt mentalt at foretage en sondring mellem almindelige civile israelere og de mennesker, der træffer beslutningerne – med Netanyahu som frontfigur. Israelske civile er lige så meget ofre som palæstinensiske civile.
  2. Igen – hold fokus: Vi ved af egen erfaring, at denne sandhed er den allersværeste af dem alle at tage ind. At der er mennesker, der har det som deres erklærede mål at reducere jordens befolkninger ved at slå os ihjel.

  3. Her et link, der samler Snaphanens graverjournalistik om de såkaldte vacciner.

Del artiklen her:
Exit mobile version