NewSpeek

RUSSISK SOLDAT AFSLØRER ’BABYFABRIKKER’ I UKRAINE, HVOR SMÅ BØRN OPDRAGES TIL SEX-BORDELLER OG ORGANHØST

Reporter
Del artiklen her:

Af Brian Shilhavy – oversat af Bitten-Kirsti Nielsen.

En video er dukket op med russiske soldater, der beskriver, hvordan de fandt en “babyfabrik” i Ukraine, hvor små børn blev opbevaret til pædofile bordeller eller myrdet til organdonation for salg på det sorte marked.

Videoen blev bragt af The People’s Voice, der forklarer, at andre russiske kilder også har dækket dette emne, mens de vestlige medier bortforklarer det som misinformation eller propaganda.

Men russerne er ikke de eneste, som har dokumenteret denne uhyggelige praksis med trafik af spædbørn og helt små børn til seksuelle ydelser, hvorefter de myrdes med henblik på organdonation.

For to år siden bragte vi [Reseau International] en dokumentarfilm, som var udgivet af den polske filmproducer Patryk Vega med titlen “Djævelens øje”.

I denne dokumentar har Vega haft held til at interviewe en af børnesmuglerne, som transporterer babyer fra Polen og Ukraine til bordeller med børn i Tyskland, hvor børnene i gennemsnit er mellem 5 og 7 år. De arbejder nogle år i bordellerne, indtil deres små kroppe begynder at nedbrydes. Så bliver de myrdet, og deres organer solgt til et klientel af rige og folk med magt.

Se “Berømt polsk filmproducer laver dokumentar, som viser salg af spædbørn til seksuelle formål og organhøst” – hvis De kan klare at se den.

“Det er ikke nemt at udholde denne dokumentar”, siger forfatteren, som blev stærkt følelsesmæssigt berørt ved at se den. Han har dækket dette emne om handel med børn til sex nu i næsten ti år.

Her er videoen bragt til offentlighedens kendskab af en russisk soldat, og den er med engelske undertekster.

[Gå til artiklen for at se denne video, som er på engelsk, og find diverse andre links]

***

Kilde:  https://reseauinternational.net/des-soldats-russes-decouvrent-des-usines-a-bebes-en-ukraine-ou-de-jeunes-enfants-sont-eleves-pour-des-bordels-sexuels-et-pour-le-prelevement-dorganes/

Del artiklen her:
Exit mobile version