HVORFOR HAR TUCKER CARLSON-INTERVIEWET MED PUTIN FÅET SÅ STOR OPMÆRKSOMHED I MSM?

Elephant
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

NewSpeeks faste følgere vil kende navnet ’ChaosNavigator’. Vi linker med jævne mellemrum til hans indlæg i både egne artikler og BLANDEDE BOLSJER, fordi han leverer dybdeborende analyser af verdenssituationen og det aktuelle geopolitiske jordskælv: 3. verdenskrig er reelt i gang med proxy-krigene i bl.a. Ukraine og Israel.

ChaosNavigator forfalder ikke på noget tidspunkt til ’hopetimism’ eller ’hope porn’. Adskillige vil nok kalde ham dystopiker og stille spørgsmålet, om han ikke har set sig blind på fænomenet ’kontrolleret opposition’. Det tror jeg desværre ikke, han har – læs fx her og her samt argumentationen i forhold til Tucker og Trump nedenfor.

NewSpeek har valgt at give hans artikel Carlsons Multipolære Multi Mindfuck et selvstændigt opslag, eftersom den giver et interessant og yderst kvalificeret svar på, hvorfor Tucker Carlsons interview med Putin har fået lov til at optage så meget plads globalt i MSM’erne / corporate media / de statskontrollerede medier.

Fra den meget lange artikel følger her nogle centrale passager (med indsatte afsnit og mellemrubrikker for at lette læsningen på skærmen):

Der er dem inden for frihedsbevægelsen, der har købt ind i falske paradigmer af forskellige årsager, og dette truer ethvert fremskridt, vi har gjort i løbet af de sidste mange år.

Der er dem, der stadig tror, ​​at “konflikten” mellem østlige og vestlige politikere og bankeliter på en eller anden måde er reel. Der er dem, der tror, ​​at Rusland og Kina på trods af deres talrige og ubestridelige bånd til det globale banksyndikat, er de “gode fyre”, mens vestlige nationer er de “onde”, snarere end at de alle blot er datterselskaber og franchises af den samme monstrøse globalistiske maskine.

De holder fast i denne illusion, tror jeg, fordi det er meget mere skræmmende at acceptere den virkelighed, at vi er alene, at frihedsbevægelsen er den første og sidste forsvarslinje mod magtcentralisering, at ansvaret for fremtiden for uafhængighed og individuel frihed hviler på vores skuldre.

Det er meget lettere at fantasere om, at der er andre derude, nationer og regeringer med hære og kapital, som er på vores side og vil kæmpe vores kampe for os. Denne illusion vil være smertefuld for mange i bevægelsen, da de begynder at indse, at Østen faktisk arbejder sammen med internationale finansfolk i stedet for at arbejde imod dem.’
We Are Entering An Era Of Shattered Illusions, Brandon Smith, Zero Hedge, 2015

[Før du læser videre, så (gen)læs og -lyt gerne All Wars Are Bankers’ Wars: How private bankers have imposed their system of slavery on the world – LN]

[ChaosNavigators artikel fortsat]

[TUCKER CARLSON & PUTIN]
Relevante spørgsmål (som en canadisk kommentator bemærker – omskrevet): Generelt fastslår dette to-timers interview med Putin hans akkreditiver, som en rationel og kultiveret mand sammenlignet med WEF-dukkerne, der driver Vesten. Han har fået uddelegeret ‘White Hat’ heltestatus, så vesterlændinge skal købe pakken.

Interviewet indeholder ingen referencer til WEF, Klaus Schwab (protegé af afdøde Kissinger, meget god ven af Putin), Plandemien, Agenda 2030, giftige vacciner eller lockdowns. Ingen referencer til, at zioinister driver showet i Washington og Kiev. Rusland ser godt ud i interviewet, men er en del af en charade.

Tucker rejste ikke nogen af disse presserende spørgsmål, og specielt er det mest chokerende ved interviewet, ingen nævneværdig omtale af Gaza-Israel-folkemordet, USA-Iran-krigene. Som læseren, der bemærker Carlsons og Putins røde kabbalah-tråde: ‘Det er alt sammen et teater for dummies.’

Magisk tænkning: Den anekdotiske røde tråd (pun intended) om håndleddet, som Putin og Carlson har til fælles, kan give et clue om den røde tråd, som symbolsk-fysisk og ideologisk forbinder Tucker og Putin (der er mange fotos og videoer af Putin og Tucker med den røde tråd).  [gå til artiklen for at se fotos mv.]

Den egentlige røde politiske tråd, som forbinder Carlson og Putin. er, at den multipolære verdensorden er den gamle New World Order i ny forklædning – og to sider af samme sag kan dele befolkningen i en binær tankegang, en psyop, etc. – det hele handler om kontrol af narrativet, og at USA og Vesten skal polariseres mellem 2 positioner, som begge er falske. Vestens befolkninger skal skubbes i retning mod den multipolære verdensorden, som alternative cirkler har købt som det gode.
Carlson er indsat for at sælge denne pakke til vestlige dissidenter [min fremhævelse – LN].

(…)

Tucker Carlson er en del af IIA-netværket (…)

Hvad binder Carlson og Putin sammen? Zionismen, Israel. Og Chabad – som Trump OG Putin er meget, meget tæt på: Chabad-Lubavitch, selvom hovedparten af denne kult ‘kun’ er brunskjorter på mellem-management/arbejdsniveauet, som kan ofres – biografien mellem Putin og Chabad samt Trump er officiel, velkendt og meget, meget lang). Det overordnede er: Rothschild Imperiet.

(…)   

Det 3. Narrativ, Putin, The Great Reset, Sandhedsbevægelserne & Exit The Matrix 

(…)

Fra tidligere analyser:

[TRUMP GAV ’HÅB’ OM SAND OPPOSITION]
Trump gav ‘håb’ om sand opposition, det samme med Elon Lusk Fusk Musk. Som jeg skrev i 2018: ‘Den negative mediedækning var styrkelsen af Trumps ‘outsider’-status – samtidigt fik han enorm mediedækning.
Mange millioner vidste, at massemedierne er købt og solgt, og siden de angreb og latterliggjorde Trump og promoverede [Hillary] Clinton (som de også var bevidste om, var elitens hore), fejlsluttede de, at Trump må være the real deal (kombineret med de rigtige talking points).
Et sort-hvid binær falsk tænkning – at den ene er uskyldig og den anden skyldig Et simpelt trick i omvendt psykologi opført på en gigantisk skala, hvilket fik mange vælgere til at strømme til Trump.’

Nu føres Tucker frem mere end nogensinde som en ‘sand journalist’ for folket med Putin-interviewet.

Igen-igen (fra 2022): En meget simpel logik, som formelt syllogistisk ser sådan ud – eksempel:

Erfaringens sande præmis: Farlig information bliver IKKE tilladt eller promoveret af magtens EGNE platforme med enorme visningstal.

Påstand:

1. Tucker Carlson er farlig for magten

2. Han promoveres eller synliggøres massivt (mest sete TV-show i USA’s historie på Rotshchild=Murdoch-Fox News platform)
_____________
Konklusion: Carlson er ikke virkeligt farlig for magteliten

(tværtimod, og også hans biografi og handlinger viser, at han er magtuhyrernes frontmand)

De aktivister som censureres massivt – som aldrig når enorme tal med information via magtens EGNE platforme – er de farlige!

Kort eksempel til sammenligning: Denne mesterlige analytiker, Johnny Gat AKA Vigilante Intelligence er f.eks. et eksempel ud af talløse – information som er slettet fra mange platforme, inkl. hans konti på BitChute og Patreon,

(…)

[TUCKER CARLSON ER IKKE FARLIG FOR MAGTEN]
Tucker Carlson er IKKE farlig for magten, men PROMOVERES med millioner af hits af magtuhyrerne på magtens EGNE platforme med omvendt fortegn som ‘dissidenter’ (ligesom Trump), og den censur eller chikane, de måtte opleve, er ikke-eksisterende eller insignifikant. De er i FORVEJEN blevet tilladt at gå viral på magtens egne platforme med mange millioner visninger.

Der er MASSER af supergodt og saftigt hos Lex Fridman, Joe Rogan, Tucker Carlson, Alex Jones, Russel Brand, Jordan Peterson, etc. …but in the ultimate final analysis: Det er alt det, de IKKE siger, som er det mest saftige, om de er bevidste om det eller ej (+ vildledning i nogle afgørende henseender) ….og det får man selvfølgelig ikke at vide fra disse ovennævnte personer, som har konstant virale visninger i millardantal på magtens egne sociale medieplatforme, mens andre bliver slettet og censureret for en prut, som knapt nok får 1000 visninger på de selvsamme platforme, inden de bliver slettet konstant på YouTube, BitChute, Patreon, LinkedIn, etc.

Det er gammelt trivielt stof for amerikanske sandhedsbevægelser i 0’erne. Det er kun nyt for danskerne i 20’erne. Og det er skrevet for længe siden. Paster det blot fra tid til anden. Igen: Aldrig nogensinde i historien er en dobbeltagent blevet accepteret af modstanderne, hvis han ikke udspyr de samme meninger som dem selv. Af samme grund er dobbeltagenter også efterretningstjenesternes meget svære problem. Det samme gælder for aktivister, som skal gennemskue falsk opposition. Det hele beror på bedrag, som man skal kunne gennemskue…

Tucker, hvis mange udtalelser og adfærd på video + biografi + hans angreb på Rothschild-kritikere og 9/11 som sølvpapirshatte + udeladelser er blot nogle kendetegn, og grunden til at mange amerikanske sandhedsfolk afskyer ham siden 0’erne…

En optagelse af Tucker, som ikke blev udsendt. Tucker er en del af problemet, ikke løsningen:

For mange old-timers er det trivielt stof, at Tucker Carlson er limited hangout. Grunden til, at der er skepsis overfor en sådan påstand skyldes, at mange ikke forstår limited hangout-begrebet. Tucker giver jo masser af sandhed, som er kognitivt konsonant med de afsløringer af The Deep State, som man ved i forvejen.

En kontrolleret opposition siger alt det, som oppositionen gerne vil høre, og bliver derfor nødt til at give masser af sandhed, men udelader og fordrejer de vigtigste ting. [min fremhævelse – LN]

Det mest essentielle ved limited hangout er, at de bliver nødt til at repræsentere de sandheder, som i forvejen vokser i offentligheden så meget, at det ikke giver mening at benægte dem (…) I stedet fortæller man det, som alt for mange ved i forvejen, så man fremstår som folkets vagthund (selvom dette er løgn).

Når det er sagt, så har jeg selv brugt Tucker til pædagogiske formål over for ‘shepple’ i min argumentation, men det er godt at holde sig in mente, at Tucker ikke er på vores side.

Tucker bekriger 9/11-bevægelserne: Carlson’s dirty little PNAC war against 9/11 Truth

Tucker var ikke kun en karakterhenretter af 9/11 bevægelserne, men han kommer fra en Deep State familie, ansøgte om at joine CIA, m.m.m. – kig på gerninger + biografi + hvad de ikke siger, for at bestemme naturen af en karakter.

Man kan forstå, at folk er begejstrede for Tucker, men hvis man ikke begriber hans virkelige oprindelse og funktion, befinder man sig i et opvågningslag, man kan kalde ‘mellem-opvågnet’.

CNN og Fox er blot 2 vinger af den samme Deep State grib. Fox News er Rupert Murdoch, som er støttet i skyggerne af Rothschild-dynastiet. Det var også Roy Cohn, Trumps mentor, pædofil-Honey-trap agenten, som overbeviste præsident Ronald Reagan [om], at Rupert Murdoch overtog en gigantisk medieflade i USA. Sådan blev Fox News født.

Tanken om at Tucker Carlsson er en fri rebel på Fox News (eller i dag), som får lov til at sige hvad han vil, er faktisk komplet og absolut latterlig. Det er hvad han ikke siger, som er den magt og dens handlinger, som han dækker over.

De har altid 2 modsatrettede kontrollerede oppositioner, ligesom de også økonomisk støtter begge opponenter i krige. Den afdøde Matthew North forklarer pointen med at eje 2 modsatrettede kontrollerede oppositioner [scroll ned i artiklen til G. Edward Griffin interviewet af Greg Hunter]

(…)

Kilde: https://chaosnavigator.substack.com/p/carlsons-multipolre-multi-mindfuck?utm_source=post-email-title&publication_id=1135314&post_id=141591059&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=2kvhb0&utm_medium=email

***

PERSPEKTIVIVERING

En perspektivering i form af en video med Catherine Austin Fitts:  Trump sold out America by promoting Covid shots: analyst

“No matter who is president, they will allow bioweapons to kill Americans without hesitation, observes Catherine Austin Fitts (Updated 2/15/24)”

Del artiklen her: