ER VI PÅ BUNDEN AF KANINHULLET? VED VI NU, HVEM DER STYRER VERDEN? VI ER TÆT PÅ

RabbitHole
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

I dagens opslag stiller NewSpeek skarpt på en række analyser, der indkredser, hvem der styrer verden – og hvad der venter os ’useless lotus eaters’.

Hemmeligheden om hvem der står bag Rothschild, BlackRock og Vanguard? (substack.com)

Steve Falconer on the Jesuits, not the Jews, running the world – Jerm Warfare    

”Jøderne styrer verden.

Det er det, vi konstant ser og hører fra folk omkring os. Jøderne har kontrol over alt, fra bank og forretning til politik og medier.

De dominerer de fleste magtpositioner og påvirker den kulturelle tidsånd.

Steve Falconer fra Spacebusters siger ‘nej’ og argumenterer for, at det er en målrettet strategi for bedrag, der er blevet brugt i århundreder af jesuitterne.”

(PC-oversættelse)

***

Greg Szymanski interviews Gerard Bouffard: The Vatican Control Over the World (odysee.com) 

”Gerard Bouffard, en tidligere biskop fra Guatemala, siger, at jesuitgeneralen, også kendt som den sorte pave, dikterer ordrer til paven og dermed kontrollerer Vatikanets beslutninger.

Ifølge ham er jesuitternes ultimative mål at etablere en verdensregering og en universel religion rodfæstet i sataniske og luciferiske doktriner.”

(PC-oversættelse)

GlobalPublicPrivatePartnership

***

PAVE FRANCIS

Er følgende ’fake news’? Måske opslaget, men ikke selve indholdet.

PopeFrancis

Pope Francis Orders Christians To ‘Pray to Satan’ for ‘Real Enlightenment’ (rumble.com)

”Hvis du troede, at pave Frans umuligt kunne gøre det tydeligere, at han er en falsk profet, der tilbeder Djævelen, ville du tage fejl.

Hvis du troede, at paven, der erstattede den konservative pave Benedikt i et globalistisk kup orkestreret af Obama, Clinton og Soros, ikke kunne finde en endnu mere skammelig måde at forråde sine tilhængere på, end han har gjort tidligere, ville du tage fejl igen.

Pave Frans har overgået sig selv denne gang og lagt sine sataniske kort på bordet på den mest skamløse og blasfemiske måde.

Det er rigtigt, han annoncerede Lucifers komme og bad sine tilhængere om at gå ned på knæ og vise deres respekt.”   (PC-oversættelse fra teksten under videoen)

LEO HOHMANN 

Paul Craig Roberts: ‘Those whom the gods would destroy, they first make insane’ – LeoHohmann.com        

”Vores marionetpolitikere, tilskyndet af deres CFR-uddannede og trilaterale plettet håndterere, pumper deres bryster med falsk bravado.

Rusland er årsagen til din smerte. Rusland er dårligt. Putin er ond, fortæller de os.

Boogymen er valgt, våbnene er støvet af. Tropper og skibe er i bevægelse. De er klar til kamp.

Midt i al denne bravado og inde i denne hule skal af et samfund hviler et dødsønske.

De har intet af styrke til korrekt at bekæmpe de udvalgte boogymen.

Læs Paul Craig Roberts ord (…) og lad dem synke ind. Lad derefter dit sind vandre langsomt tilbage gennem historien.

Vi er Rom på steroider.”  (PC-oversættelse)

***

Report calls for limits on air travel: This is part of broader globalist plan to ‘ration’ travel of all kinds — no more unlimited planes, trains or automobiles for the serfs – LeoHohmann.com

”Lige et kort indlæg her, fordi det går så godt som en opfølgning på min tidligere artikel om vores globalistiske undertrykkeres mentalitet.

Ifølge CNN Travel: “Feriegæster bør forberede sig på at ændre deres rejsevaner nu, før denne ændring påtvinges dem.”

CNN rapporterer, at “turismens negative indvirkning på miljøet er blevet så alvorlig, at nogle antyder, at drastiske ændringer i vores rejsevaner er uundgåelige.”

Kabelnyhedsnetværket citerer en  rapport fra 2023  med titlen A Sustainable Future for Travel , hvor globalisterne lægger hele deres plan for at begrænse vores bevægelsesfrihed.

De fortæller os altid deres planer. Så få er opmærksomme. De fleste mennesker vil hellere leve i benægtelse og bedrag.”               (PC-oversættelse)

***

PREDICTIVE PROGRAMMING

Globalisterne styrer ikke mindst via ’predictive programming’.

Frankensteinization

The World Economic Forum’s “Frankensteinization” of the Entire World. Hollywood’s “Predictive Movies” – The Expose (expose-news.com)

The World Economic Forum’s “Frankensteinization” of the Entire World.

Hollywood’s “Predictive Movies” By Peter Koenig.

”Som WEF og dets håndterere kan vi kalde det Financial-Military-IT-Media-Pharma (FMIMP) komplekset, skubber på for stadig mere kontrol over mennesker – de overlevende, efter at eugenisterne har gjort meget af deres job – det sigter mod stadig mere digitalisering, kunstig intelligens (AI), bliver stadig mere allestedsnærværende i alt, hvad vi gør.”

”Advarslen eller “informationen” kommer i forskellige formater. Højt på mode i disse dage er cyberangreb og transhumanisme.”

”Det, der kaldes “Den mest skræmmende film, der nogensinde er lavet”, er en HBO-produceret forudsigende programmeringsfilm, kaldet “True Horror” – en påmindelse om de værste Holocaust-tider.

Filmen blev sendt første gang den 30. november 2023. Her er filmen i fuld længde.

***

Del artiklen her: