HVAD FÅR DU, NÅR DU KRADSER EN VENSTREORIENTERET?

Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Der er ikke meget afsætning på nordamerikanske nyheder. Det er derovre, og man ved allerede det hele fra DR og TV2.

Jeg ved ikke, hvad de danske medier har bragt om den omsiggribende canadiske trucker-strejke, for jeg følger ikke med. Det er heller ikke nødvendigt. Man kan nøjes med at læse overskrifterne i New York Times og Washington Post, så ved man, hvad der kommer i morgen.

Vil man vide mere, kan det anbefales at kaste et blik på f.eks. Fox News, hvis kommentator Tucker Carlson for nogle timer siden bragte en kommentar/reportage om trucker-situationen lige nu.

Carlson betegner den såkaldte Frihedskonvoj som den vigtigste menneskeretsprotest i en generation. Hvad disse arbejderklasse-chauffører vil, er frihed for premierminister Justin Trudeaus arrogante tyranni.

Og det ser ud til, at de er på vinderkurs. Truckerne har nu lammet store dele af samhandelen mellem Canada og USA ved at blokere en række broer. Det gælder bl.a. Ambassador Bridge mellem Windsor i Ontario og Detroit i USA, der står for 25 pct. af vareudvekslingen mellem de to lande.

Flere canadiske provinser reagerer ved at sløjfe de coronarestriktioner, som truckerne protesterer imod, men premierminister Trudeau giver sig ikke. Truckerne er nazister, siger han, og de skal om nødvendigt mødes med vold.

Som Tucker Carlson bemærker: Hvis man kradser i overfladen af en venstreorienteret, finder man en fascist.

Del artiklen her: