GROTESK? KUN 3 PROCENT AF ASYLANSØGERE ER BLEVET HJEMSENDT

Inger-Støjberg
(Foto: Inger Støjberg (V) (venstre.dk))
Del artiklen her:

(Foto: Inger Støjberg (V), den danske regerings ansvarlige på udlændingeområdet)

Langt de færreste migranter, som påberåber sig asyl, er i virkeligheden på flugt. Alligevel lader EU og europæiske regeringer dem blive.

En EU-undersøgelse fra april 2017 afslørede, at kun 40 procent af de asylansøgere, der når Italiens kyst, rent faktisk er flygtninge. Resten er en blanding af lykkeriddere og islamister, der på forskellig vis forsøger at udnytte europæiske politikeres godtroenhed.

Tallet bekræfter den almindelige EU-borgers bekymring. Som NewSpeek rapporterede i sidste uge, viser en frisk undersøgelse, at et klart flertal af europæerne tror, at flertallet af asylansøgere i virkeligheden ikke er flygtninge.

Læs også: KUN ET MINDRETAL AF VÆLGERNE TROR PÅ, AT FLYGTNINGE INTEGRERER SIG

Alligevel får langt de fleste afviste asylansøgere lov at blive. En opgørelse fra det internationalt anerkendte analyseinstitut Ipsos viser nemlig, at kun 3 procent af de asylansøgere, som er ankommet i 2015 og 2016, var blevet sendt hjem igen ved udgangen af 2016.

Problemet kendes også fra Danmark. Ifølge en opgørelse fra Rigspolitiet tilbage i april 2017, var 5831 asylansøgere i Danmark “forsvundet”. Asylansøgere forsvinder typisk, når deres ansøgning afvises eller de frygter, det bliver opdaget, at de i virkeligheden ikke er ægte flygtninge. Mange forsvundne asylansøgere, der altså i virkeligheden er illegale indvandrere, ernærer sig gennem kriminalitet.

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

En lang række regeringer indenfor EU har udadtil signaleret til vælgerne, at man ville deportere store antal illegale indvandrere. Det sker, som man kan se af tallene, bare ikke. Sverige har f.eks. lovet at hjemsende 80.000 illegale. Det er bare ikke sket, hvilket formentlig skyldes en blanding af manglende ressourcer, manglende politisk vilje til med vold at indfange og tvangsdeportere de illegale, og at der er så lidt styr på, hvor de er. Tyskland har undladt at registrere mindst 500.000 illegale migranter, som er kommet til landet de sidste par år. Dermed har man ingen chance for at vide, hvor de er og dermed udvise dem. Myndighederne regner med, at de illegale overlever gennem ulovligt arbejde og kriminalitet.

En løsning kan være helt at lukke vores lande for migranter og asylansøgere, indtil der kommer en troværdig løsning på, hvordan vi kan sikre, at ægte flygtninge får beskyttelse, mens de mange lykkeriddere, islamister og asylshoppere, som udgør langt størstedelen af den bølge af tredjeverdensborgere, der skyller ind over Vesten i disse år, afvises effektivt.

Et nyligt tvær-europæisk rundspørge viste, at halvdelen af europæerne ønsker et fuldstændig stop for flygtninge. Kun 20 procent af europæerne ønsker fortsat muslimsk indvandring.

Læs også: FLERTALLET AF EUROPÆERNE: DE FLYGTNINGE ER IKKE ÆGTE FLYGTNIGE

Del artiklen her: