FLERTALLET AF EUROPÆERNE: DE FLYGTNINGE ER IKKE ÆGTE FLYGTNIGE

FILE - In this June 14, 2015 file photo taken from the Turkish side of the border between Turkey and Syria, in Akcakale, Sanliurfa province, southeastern Turkey, thousands of Syrian refugees walk in order to cross into Turkey. After a slow start, it appears increasingly likely that the Obama administration will hit its goal of admitting 10,000 Syrian refugees into the United States before the end of September. (AP Photo/Lefteris Pitarakis, File)
Del artiklen her:

Et klart flertal af europæerne tror, at de fleste mennesker, som kommer til Europa for at søge asyl, i virkeligheden ikke er flygtninge.

Analyseinstituttet Ipsos har spurgt europæerne om deres holdning til flygtninge. Som NewSpeek beskrev igår, ønsker halvdelen af europæerne et fuldstændigt stop for flygtninge. Tre fjerdele af europæerne tror, at EUs og medlemslandenes flygtningepolitik er en hjælpende hånd til terrorister, som ønsker at komme ind i vores lande.

Den stærke modvilje mod flygtningepolitiken skyldes måske også, at langt de fleste europæere mener, at den åbner Europa for alskens lykkeriddere og velfærdsturister. I hvert fald viser Ipsos’ undersøgelse, at hele 60 procent af vælgerne i de adspurgte EU-lande, at flertallet af folk, som kommer her til som flygtninge, i virkeligheden ikke er rigtige flygtning.

(Uddrag af Ipsos spørgeundersøgelse)

Video: Afrikanske migranter klatrer over hegne til en spanske enklave i Nordafrika, for derved at komme på europæisk og kunne søge asyl:

Del artiklen her: