GENMANIPULATION GENNEM VACCINEN ER ET FAKTUM II

BrettHeathers
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

Som nævnt i en tidligere artikel har forskere ved universitetet i Lund etableret ret solid evidens for, at mRNA-“vaccinernes” genetiske indhold (koden til spikeproteinet) transkriberes fra RNA til DNA i menneskets celler.

Den besked/instruktion, som mRNA (messenger RNA) indeholder, svarer til en kort besked, du får på et stykke papir, og som du straks efter at have læst smider i papirkurven. Vaccineproducenterne har fortalt os, at disse mRNA-beskeder, som koder for sammensætningen af det (i øvrigt giftige) spikeprotein, forsvinder efter udført gerning og ryger i ‘papirkurven’ uden langsigtet genetisk effekt. Nuvel, dette viste sig ifølge de svenske forskere ikke at være sandt.

En tilfældig og uforudset sideeffekt? 

I min artikel stillede jeg spørgsmålet om, hvorvidt reverstranskriptionen, der fører mRNA-koden ind i DNA’et, var en tilfældig og uforudset sideeffekt, eller om det var bevidst fra vaccineproducenternes side, at denne banebrydende hændelse skulle finde sted. Vi skal huske, at DNA’et er ‘harddisken’, hvori informationen til at bygge hele mennesket ligger. Det er derfor ikke uvæsentligt, at der gennem vaccinen placeres et nyt fremmed gen i DNA’et.

En dansk biolog har gjort mig opmærksom på, at det er tvivlsomt, at revers transkriptase er en uforudset sideeffekt. Processen er nemlig så kompleks, at han finder det usandsynligt, at det, at vaccinen trigger denne proces, skulle være et produkt af tilfældighed. Med andre ord: det tyder alvorligt på, at det har været vaccineproducenternes intention at genmodificere menneskeheden med deres produkt – velbekomme!

Jeg tvivler på, at et så stort antal danskere ville have ladet sig vaccinere, hvis de havde vidst, at de resten af deres liv ville bære et fremmed gen i deres DNA. Massevaccinationen er reelt en genmodificering af en stor del af menneskeheden, og det næste, vi kan frygte, og som kun tiden kan afsløre, er, om det fremmede gen vil blive udtrykt, dvs. resultere i fortsat produktion af spikeproteiner, og om genet videreføres til kommende generationer – spørgsmål, som berøres i nedenstående videoer. 

Vi er trådt ind i transhumanismens æra

Vi er dermed trådt ind i transhumanismens æra. Om enkeltpersoner kunne være interesserede i at få modificeret deres genom, er naturligvis op til dem, men at genmodificere hele befolkningen uden deres viden lyder kriminelt. Hvornår begynder de vaccinerede at protestere?

***

For yderligere information: 

Se professor Bhakdis meget pædagogiske forklaring og analyse af, hvad den svenske rapport betyder:

https://rumble.com/vwi91l-bhakdi-und-weikl-genvernderung-durch-impfung-kann-das-sein.html

Eller se evolutionsbiologerne Bret og Heathers kommentar: https://www.youtube.com/watch?v=trNjIKGKyvk

Del artiklen her: