GENERATION JIHAD ER HER: STORT FLERTAL AF MUSLIMSKE UNGE STØTTER TERROR

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

NicolaiSennels.jpg

Mens europæiske skatteydere er gået på arbejde hver dag, så indvandringen kunne finansieres, har muslimske forældre som tak opdraget en generation af jihadister.

80 procent af unge tyrkere i Holland ser “intet galt” i at føre “jihad” imod ikke-muslimer. Det meget høje tal skal ses i lyset af, at tyrkere anses for at være blandt de mere vestligt indstillede muslimer.

Screen_Shot_2017-01-25_at_22.24.20.png

27 procent af alle unge franskmænd og 14 procent af alle unge briter under 25 sympatiserer med jihad-bevægelsen Islamisk Stat. Dette inkluderer efter al sandsynlighed et meget stort flertal af unge muslimer i de to lande.

Tallene stemmer fint overens med, at 75 procent af muslimerne i Europa mener, at Koranen – en bog, der hundredevis af steder prædiker vold mod ikke-muslimer – skal tolkes bogstaveligt.

Generation Jihad er her.

Del artiklen her:

4 Comments

 1. Ja, det passer alt for “fint” – de 75 procent, som mener at der ikke må røres et komma ved Koranens blodideologiske trusler mod andre folk, matcher Ruud Koopmanns undersøgelse af 2010: 75 pct. af alle adspurgte muslimer i Holland, Belgien, Frankrig, Sverige, Tyskland og Østrig sagde, at der er én og kun én fortolkning af Koranen.

  I Wilkes undersøgelse fra 2016 viste det sig, at udviklingen hos muslimer overraskede alle de får, som troede “at muslimerne blev ligesom os”:
  På spørgsmål vedrørende, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud sagde 62 pct. af de herboende muslimer ja. 10 år efter var tallet 77,2 pct.!

  Når jeg fortæller dette til mennesker, jeg måtte møde på min vej, tror mange af dem ikke på det. For de kender da sådan en sjov og hyggelig grønthandler, engang imellem er det en ung fodboldspiller.

 2. “80 procent af unge tyrkere i Holland ser “intet galt” i at føre “jihad” imod ikke-muslimer. Det meget høje tal skal ses i lyset af, at tyrkere anses for at være blandt de mere vestligt indstillede muslimer.”

  Jeg tror alvorligt, disse mennesker mener, det er deres “ret” at udføre jihad her, da det er et diktat fra deres religion, og da vi proklamerer religionsfrihed i vores lande. Hvis nogen protesterer mod det rationale, anklager de os for hykleri, da vi jo netop har proklameret religionsfrihed, og så kan man ikke en gang få lov til at gennemføre sin jihad!!! Øv, snyd!!! (ironi)

 3. Ovenstående “artikel” er ikke journalistik, det er tilfældige sammensatte gamle analyser, som man forsøger at sætte sammen.

  Lad os gå det igennem.

  Den første artikel om Holland er fra november 2014. Altså mere end to år gammel. Linket i artikel til den undersøgelse, som man henviser til, virker ikke. Derfor ved jeg ikke hvordan forfatter Sennels mener, at kunne bruge denne, når han ikke kan tjekke sine kilder.
  Derudover hvis man anlægger en lille smule kildekritik vinkel på teksten, så påstår forfateren, at 300 personer er repræsentative for unge hollandske tyrkere. Det er også en vinkel, der er meget svær at forsvare.

  Artiklen om Frankrig er fra august 2014. Ligeledes gammel. Her linker man ikke til undersøgelsen. Altså kan alt være pure opspind.

  Artiklen om England er fra oktober 2014, og lader ikke folk læse den uden at betale abonnement. Det har jeg ikke tænkt mig at gøre, men måske Sennels vil dele med os andre, hvad artiklen præcis siger?

  Der er altså et gennemgående problem med, at artikler er uddaterede, og ikke er repræsentative for 2017.

  Så kommer vi til artiklen om hele Europa. Det samme viser sig igen. Artiklen er fra 2005. Altså mere end 11 år gammel. Det er ret vildt, at Sennels mener, at verden ikke har udviklet sig de sidste 11 år.

  Hvis man ønsker at bedrive journalistik. Så må man forholde sig til samtiden, og anvende et minimum af kilde kritk.
  Alternativt kan man jo skrive historie. Men dette ville netop kræve kildekritk, og som minimum kritisk refleksion over kilderne. Dette har forfatter Sennels ikke gjort nogen form for anmærkninger for, og artiklen må alene anses som uanvendelig bras.

 4. Hello to all, how is everything, I think every one is
  getting more from this web page, and your views are good for new users.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.