FREDAG: 3 TERRORANGREB PÅ ÉN DAG!

Del artiklen her:

(Foto: Politifolk afspærrer et terrorramt område i Sverige, mens lokale indvandrere står og griner i baggrunden)

I løbet af kun to års migrantkrise er terror blevet så almindeligt i Europa, at det er blevet svært at holde styr på, hvad der sker hvor.

Det er kun to år siden, Europa for alvor åbnede sluserne for massiv illegal migration fra islamistiske lande. Siden da har terrorangrebene ramt os stadigt hyppigere. I starten var antallet af angreb så relativt få, at man stadig kunne tælle dem og mentalt holde dem adskilt fra hinanden. Nu sker det efterhånden så hyppigt, at det nærmest er blevet den nye normal.

Særligt Danmarks nabolande er en trussel, eftersom både Tyskland og Sverige har lukket hundredtusinder af personer fra stærkt islamistiske lande ind, uden at kontrollere deres baggrund og uden at have tilstrækkeligt politi til at håndtere de hurtigt voksende radikale miljøer. Alligevel har den Venstre-ledede regering kun indsat kontrol ved et fåtal af grænseovergangene mod Tyskland, og slet ingen kontrol ved grænsen mod Sverige.

Det lader til, at VLAK-regeringen ikke har forstået den ellers åbenlyse sammenhæng mellem islam og muslimsk indvandring og de alvorlige udfordringer, som tårner sig op over os i disse år.

Læs  også: TERROR? OVER 200 TILFÆLDE AF LØSNEDE HJULBOLTE OM UGEN

Trods Inger Støjbergs (V) lovning om lukning af jihadist-fabrikken Grimhøjmoskeen, står moskeen der stadig, og titusinder af familiesammenførte, migranter og flygtninge fra områder med høj koncentration af islamister får hvert år lov til at bosætte sig i Danmark.

Fredag d. 15. september, blev Europa ramt af hele tre terrorangreb på én dag. En – heldigvis halvt mislykket – bombe eksploderede i Londons undergrundsbane. I Chalon-sur-Saône i Frankrig blev to kvinder angrebet med hammer af en “Allahu akbar!”-skrigende islamist. Og i Paris angreb en knivbevæbnet Islamisk Stat-sympatisør en fransk soldat.

Læs også: DF: SÅ HÅRDT VIL VI RAMME TERRORISTERNE

Del artiklen her: