DF: SÅ HÅRDT VIL VI RAMME TERRORISTERNE

(Foto: Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen)
Del artiklen her:

Står det til Dansk Folkeparti, så har terrorister med dansk statsborgerskab meldt sig ud af Danmark det øjeblik, de begår terror.

Titusinder af terrorister med europæiske pas rejser i disse måneder tilbage til EU, hvor de ventes at udgøre en alvorlig trussel mod både borgerne og samfundet.

For at imødekomme denne trussel har England indtil videre fjernet statsborgerskabet fra 150 borgere grundet mistanke om tilslutning til Islamisk Stat i Syrien. Disse personer har dog dobbelt statsborgerskab, og der vil derfor være et andet land, hvortil de kan tage hjem.

En nylig rapport fra EU anbefaler, at de hjemvendte terrorister tilbydes arbejde og bolig. Ryger de i fængsel for deres ugerninger, skal de tilmed have gratis koranundervisning. Dansk Folkeparti vil gå meget længere end englænderne. Samtidig afviser partiet EU’s forslag om, at terrorister skal forfordeles i boligkøen og på arbejdsmarkedet, og at løsningen på deres radikale adfærd kan løses med mere islam.

Partiets integrationsordfører Martin Henriksen mener slet ikke, at terrorister skal have lov at være i Danmark.

”Det bedste vil selvfølgelig være, hvis vi opdager dem, mens de stadig er i udlandet. Så kan vi bare fjerne deres statsborgerskab,” siger Martin Henriksen til NewSpeek. På spørgsmålet om, hvor de så skal være, hvis ikke de har et andet statsborgerskab, siger han, at ”så må de jo blive dernede i Syrien, eller hvor de ellers befinder sig. Det må være deres problem, ikke vores.”

Bliver terroristerne tilfældigvis opsnappet af den stikprøvekontrol, Venstre-regeringen har indsat ved grænsen mod Tyskland, skal de stadigvæk have frataget deres statsborgerskab, også selvom de ikke har statsborgerskab i et andet land, mener Martin Henriksen. Det samme gælder, hvis de begår terror i Danmark.

Kommer de til Danmark, eller begår de terror her, er der kun fængselsstraffen til forskel, hvis det står til Dansk Folkeparti:

“Fanger vi dem her, skal de en tur igennem retssystemet. Efter de har afsonet deres straf, vil vi betragte dem som personer på tålt ophold. Det vil betyde, at de skal være frihedsberøvede, indtil vi kan finde et sted at sende dem hen, eller de selv frivilligt rejser. Det kan jo i princippet være, “indtil de dør af alderdom.” siger Martin Henriksen.

Fængsler og lejre i Danmark er dyre at drive, og på spørgsmålet om, hvorvidt Danmark skal kunne opbevare statsløse terrorister i billigere foranstaltninger udenlands, svarer Martin Henriksen, at “ja, det kan man sagtens tænke sig.”

Del artiklen her: