TERROR? OVER 200 TILFÆLDE AF LØSNEDE HJULBOLTE OM UGEN

(Foto: De to mænd på billedet er ofre for, at ukendte gerningsmænd løsnede forhjulene på cykler. Den dagligdags terror er langt mere omfattende end medierne beretter)

(Foto: To ofre for løsnede cykelforhjul; uriasposten.net)

Den dagligdags terror af danskerne stiger, selvom medierne ikke skriver om den.

Den daglige terror mod danskerne er stærkt stigende. Det skræmmende er, at den rammer os der, hvor vi er mest sårbare: I vores hverdag. Sammen med det stærkt stigende antal bandeskyderier og terrortruslen har det lagt en dyne af dårlig stemning over landet. Hvem bliver ramt næste gang?

Samtidigt viser det en åbenlys mangel på forudseenhed hos både Rigspolitiet og politikerne, at staten i dag ikke har tilstrækkelige ressourcer til at bremse fænomenet.

Gerningsmændenes motiv kan man kun gætte på. Én ting har næsten alle de, der er blevet afsløret, dog tilfælles: De er opdraget med en religion, der prædiker had, vold og død mod anderledes troende, og som kalder til kamp mod demokratiet. Har man ikke midlerne, modet eller netværket til at begå rigtig terror, kan man altid smide en brosten fra en motorvejsbro. Det er gratis, potentielt dræbende og har en stærk psykologisk virkning på både det enkelte offer og på hele samfundet. Ved at fylde danskernes hverdag med frygt undergraver man vores vigtigste sociale kapital: Tryghed, tillid og troen på, at staten kan beskytte os. De samfundsmæssige konsekvenser af den dagligdags terror er enorme, både for den enkelte og for selve vores demokratiske samfundsorden.

Læs også: LØSNEDE HJULBOLTE, STENKAST FRA BROER OG AFBRÆNDTE BILER: DANMARK UNDER MASSIVT ANGREB FRA LAVTEKNOLOGISK JIHAD

Den billige, lavteknologiske terror mod danskerne er stærkt udbredt, selvom medierne ikke rigtigt skriver om det mere. Og stenkast fra motorvejsbroer er langt fra det eneste våben, som bliver brugt til at udsulte politiets ressourcer og skræmme befolkningen.

Antallet af afbrændte biler er et andet eksempel. Ifølge dokumentationssiden danmark-i-brand.online er antallet af brændte biler steget med 22 procent fra 2016 til 2017. I skrivende stund er der de seneste 30 dage blevet afbrændt ikke færre end 116 biler.

Æggekast mod kondiløbere fra biler i meget høj fart, løsnede barnesæder på cykler og løsnede forhjul på cykler er også at finde blandt den lavteknologisk terrorists metoder.

Den dagligdags terror er nu blevet så almindelig, at medierne kun undtagelsesvis beretter om den. Det skete f.eks., da skuespilleren Søren Østergaard, kendt for sit Zirkus Nemo, oplevede at en af cirkusvognene havde fået løsnet hjulboltene. Et andet tilfælde er, hvor forhjulet på en bil pludselig faldt af på motorvejen.

Ifølge Rigspolitiet blev der på kun tre uger i juli 2017 anmeldt hele 636 tilfælde af løsnede hjulbolte. Det er over 200 anmeldte tilfælde om ugen eller omkring ét i timen.

Der er desværre ikke meget, den enkelte dansker kan gøre ved problemet udover at kontrollere deres køretøj, inden de sætter sig på cyklen eller i bilen og kører afsted. Danmark er blevet mindre trygt og sikkert, desværre.

Læs også: RETTELSE: ANTALLET AF VOLDTÆGTER ER STEGET MED HELE 196 PROCENT!