FOTOS: GLÆDE, TÅRER OG POLITIHESTE PÅ CHRISTIANSBORG

(Foto: Dansk politi har fået endnu et redskab i deres "værktøjskasse", efter at Dansk Folkeparti og regeringen har valgt at genindføre politihestene)
Del artiklen her:

NewSpeeks fotograf var tilstede, da politihestens venner mødte Dansk Folkeparti på Christiansborg.

“Ååh,” var den eneste lyd, der undslap en jublende glad og tårevæddet kvinde, da hun stormede Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen i møde foran Christiansborg og gav den høje DF-retsordfører en ordentlig krammer. Kvinden er medlem af Politihestenes Venner, der i dagens anledning (12. december 2017) var mødt op på Christiansborg med to store og flotte politiheste. Anledningen var selvfølgelig, at Dansk Folkeparti i forbindelse med finanslovsforhandlingerne har fået genindført brugen af politiheste, en bedrift der især kan tilskrives Peter Kofoed Poulsen.

Der var meget brede smil blandt Politihestenes Venner og selv Folketingets formand Pia Kjærsgaard (DF) var mødt op for at nusse hestene og forkæle dem med medbragte æbler.

Den ene rytter gav også en demonstration af, hvor effektiv politiheste i virkeligheden er. Pludselig bakkede han hesten hen imod de fremmødte politikere og journalister, og vi fik alle en oplevelse af, hvor overvældende magtfuld en stor politihest er, når den går imod én: Folk flyttede sig automatisk med det samme. Samtidig var det tydeligt, at rytteren havde et fantastisk godt udsyn over os, en fordel man ikke har fra politiets biler og minibusser.

Fotos fra politihestene og deres venners besøg på Christiansborg:

(Foto: De flotte heste og den imponerende måde at komme frem i bybilledet på giver en anden respekt og kontakt til borgerne. Her er det Peter Skaarup (DF) der giver hånd til rytteren)
(Foto: Folketingets formand Pia Kjærsgaard (DF) var med til at give hestene en god dag med medbragte æbler)
(Foto: Der blev kælet hestemuler og talt med journalister, da glade venner af politihestene besøgte Christiansborg. Hestene var helt trygge ved de mange mennesker, blinkende biltzer og alt det øvrige postyr)
(Foto: Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen blev godt modtaget af Politihestenes Venner)

 

Del artiklen her: