FALSE FLAGS – ET EFFEKTIVT REDSKAB I DEN GLOBALISTISKE MAFIAS PROPAGANDA

HiddenTyranny
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Her kommer et indlæg i tre afsnit: 1. Om de israelske magthaveres brug af false flag, 2. Attentatet på Slovakiets premierminister, 3. En perspektivering.

***

D. 15. maj bragte NewSpeek artiklen HVEM LEDER DEN GLOBALISTISKE MAFIA? I DAG HAR VI SVARENE, OG NEJ, DET ER IKKE ’JØDERNE’ (ifølge Frances Leader) – en vigtig tekst, fordi toppen af magtpyramiden langt om længe kunne besigtiges uden skydække og røgslør.

Og så måske alligevel ikke? Prøv at gennemlytte denne video:

The Hidden Tyranny: The Rosenthal Document. Jewish DC Insider Admits Zionist Plot to Destroy America

Der ER noget med de jøder, men det er vigtigt at skelne mellem almindelige jøder og zionister – og igen underopdele og præcisere. Prøv fx at lytte her:

Loxism, the Talmud and Christian Zionism

Fast står det, at Holocaust i 2. verdenskrig i dag bliver brugt som et hold-kæft-bolsje, hver gang der lyder protester mod de israelske magthaveres igangværende folkemord i Gaza. Et folkemord, der via propaganda og ikke mindst ’false flags’ søges solgt som en forsvarskrig mod Hamas.

Må jeg anbefale at (gen)læse Ib Klavsens artikel OKKULTOKRATIETS REDSKAB: FALSE FLAG. Begrebet er et vigtigt analyseredskab, når vi skal navigere i det kaos, den globalistiske mafia konstant skaber for at holde os slavebundet i frygt.

De israelske magthavere har en plan: THE “GREATER GAZA” PLAN IN EGYPT, men i modsætning til fx 9/11 og Covid-løgnen er det i denne omgang ikke lykkedes at vinde propaganda-krigen totalt. At forsvare sig selv ved at begå folkemord rimer ligesom ikke rigtigt på hinanden.    

Israel / de israelske magthavere har tilsyneladende overspillet deres kort:

ISRAEL OVER-SOLD THE FALSE FLAG THAT PRECLUDED HOSTAGES (SHARE) CENSORSHIP ANTICIPATED 

***

DE ISRAELSKE MAGTHAVERE SKYER INGEN MIDLER

De israelske magthavere skyer ingen midler:

A truly vile desecration of Holocaust memory

Så godt, at vi har en Jette Anne Marie Hansen, der igen og igen gennemhuller narrativerne:

Jødestjernen og de grå joggingbukser

Her skal I se en afskyelig installation i Berlins Holocaust Memorial Park: En kæmpestor gul jødestjerne højt på himlen, ved siden af et par kæmpestore grå joggingbukser med en blodplet på bagdelen og ned ad benet, begge dele holdt svævende af droner.

Israels zionister er skamløse i deres forsøg på at indhente sympati ved at knytte 7. oktober til Holocaust. Formentlig for at dæmme op for kritikken af folkemordet i Gaza.

Som om Hamas’ angreb overhovedet havde noget med Holocaust at gøre eller var et udtryk for antisemitisme. 7. oktober var et svar på Israels ulovlige besættelse af Palæstina, indespærringen af Gazas befolkning og den jævnlige terror imod samme befolkning.

Med denne installation vil israelerne eksploitere Holocaust til at påkalde sig medlidenhed for lidelserne, de blev påført ved 7. oktober. Og det vil de, samtidig med at sønderlemmede børn hives ud af ruinerne efter de nylige bombardementer af flygtningelejren i Rafah, og de mennesker, som blev beordret til at evakuere, for manges vedkommende slet ikke kunne pga. udmattelse efter lang tids sult. Den hungerkatastrofe, Israel med fuldt overlæg har organiseret i Gaza.

Kirurgen Dr. Kahler fortæller om to unge mennesker, han for nylig opererede, som normalt ville have overlevet, men nu endte med at dø. “Der kommer et “tipping point” efter seks-otte måneders underernæring, hvor det immunologiske system bryder sammen. Det er på det tidspunkt, man vil begynde at se infektioner og komplikationer på grund af underernæring”, siger Dr. Kahler.

Jeremy Konyndyk fra Refugees International forklarer, at der er tre tærskler ved hungersnød: En vedvarende, alvorlig mangel på adgang til mad, alvorlig underernæring af børn og stærkt forøget dødelighed som følge af hungersnød og sygdom.

“Alle tre tærskler er passeret i nord”, oplyste Konyndyk. “En invasion af Rafah vil helt sikkert føre til at dette vendepunkt passeres, og vi vil se dødeligheden relateret til hungersnøden eksplodere.”

Sandheden er, at 7. oktober er vand ved siden af de enorme lidelser, den palæstinensiske befolkning er blevet påført af Israel gennem de sidste syv måneder.

Og joggingbukserne? De blodplettede grå joggingbukser er som bekendt blevet til et ikonisk tegn for påståede voldtægter begået ved 7. oktober. Bukserne sad på en kvinde, der trådte ud af en bil og kom over i en anden, før hun blev kørt bort.

Pletten blev taget som bevis på, at hun var blevet udsat for en brutal voldtægt. Men forklaringen er snarere en anden, som jeg har hørt: At kvinden havde skåret sig i hælen og ligget på knæ i bilen, hvorved hun havde blødt på sin bagdel – det forklarer også, at der er endnu en blodplet ved anklen, hvilken, som man vil se, samvittighedsfuldt er gengivet på installationen.

Ærlig talt demonstrerer israelerne bare deres hjerteløse ligegyldighed med andre menneskers lidelser med denne upassende installation i Holocaust Memorial Park.

(kommentar slut)

Så vidt Israel, Gaza og runddansen omkring jødedom og zionisme.

I får også lige links til to filmanmeldelser, der er relevante i propagandasammenhængen (her og her).

***

ATTENTATET PÅ SLOVAKIETS PREMIERMINISTER ROBERT FICO

Har det ikke slået jer, hvor hurtigt MSM’erne var ude med en forklaring på, hvem der stod bag attentatet? Minder det ikke til forveksling om de lynhurtige forklaringer på 9/11?

Her kommer en anden vinkel:

Attentatet på Slovakiets PM Robert Fico

Slovakiets premierminister og WHO-modstander er blevet skudt 

NEW PODCAST! “15 minutes with Dr.Makis” – Episode 012: Slovakia’s Prime Minister Robert Fico shot in Assassination Attempt today after rejecting WHO Pandemic Treaty

Who Is Juraj Cintula?

Chilling video of Robert Fico predicting his own assassination

Det gælder dog om aldrig at drage forhastede slutninger, og det gør David Icke så heller ikke: Are We Making Our Own Choices?  (gå 2 minutter ind). Fico er ikke ridderen på den hvide hest.

***

PERSPEKTIVERING

Til slut en perspektivering i form af fire links, der uddyber, hvordan almindelige mennesker bliver trukket rundt ved næsen i propagandamøllen – og hvordan mafiaen arbejder:

Governments and Media roles in War Propaganda | THE WAR YOU DON’T SEE | John Pilger Documentary

A powerful and timely investigation into the media’s role in war, tracing the history of embedded and independent reporting from the carnage of World War One to the destruction of Hiroshima, and from the invasion of Vietnam to the current war in Afghanistan and disaster in Iraq.

As weapons and propaganda become even more sophisticated, the nature of war is developing into an electronic battlefield in which journalists play a key role, and civilians are the victims. But who is the real enemy?

Written, Produced and Directed by John Pilger with Alan Lowery.

***

Multiple Assassination Attempts Against Anti-WHO Politicians As Pandemic Treaty Deadline Approaches

***

Ole Dammegaard: En videoanalyse af Børsen-branden

***

Og noget til dels nyt for mig, som skal undersøges nærmere:

Sean Hross, Made Homeless By Exposing The Swiss New World Order (NB! Fra 2017) 

Hross er historiker og var ukendt for mig, indtil en følger gjorde mig opmærksom på hans arbejde.

Bundlinjen er, at vi aldrig når helt til bunds!

Del artiklen her: