BRUG KONTANTER OG BLIV VED MED AT KÆMPE

Presstitutes
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Jeg oplever desværre, at jeg gentager og gentager mig selv. Men som bekendt fremmer gentagelse forståelsen! Eller gør den?

I hvert fald mener det store flertal tilsyneladende stadig, at vi har demokrati i Vesten og en fri presse. Intet – som i INTET – kunne være mere forkert, og NewSpeek har igennem de seneste fire år med gode kræfters hjælp dokumenteret, hvordan vi har væltet os rundt i illusioner.

Derfor kunne jeg heller ikke drømme om mere at stemme til kommunalvalg, folketingsvalg eller Europaparlamentsvalg. Rent teaterdemokrati.

***

Alt imens snerper det til. Det digitale kontrol-mørke sænker sig, og vi mister skive for skive vores frihed.

MEN: Selvfølgelig skal vi i egen selvforståelse vågne alligevel blive ved med at kæmpe. Der er godt nok ikke så meget, vi kan gøre, men vi kan fortsætte med at insistere på at bruge kontanter (læs her og her), og vi kan danne netværk med andre vågne og støtte hinanden.

Og på dansk grund bl.a. være glade for fx en Lene Bang, der fortsætter kampen ufortrødent. Ligesom Flemming Blicher. Og flere andre.

***

CashIsFreedom

***

Når jeg skriver ”vi i egen selvforståelse vågne”, er det, fordi jeg ikke er sikker på, at jeg selv er helt vågen! I denne video demonstreres det, hvordan den globalistiske mafia roder med vores hjerner. Raffineret, sofistikeret, skruppelløst.

FALSE FLAG
Hvad vi dog kan blive ved med er at forsøge at sætte os ind i sagerne, ikke mindst de ubehagelige, ja pinefulde. Som fx at de israelske magthavere valgte at lade helt uskyldige mennesker nedslagte i forbindelse med false-flag-Hamas-angrebet d. 7. oktober 2023 i den større dagsordens interesse: Magt og kontrol.

Som fx at de globalistiske magthavere valgte at ofre næsten 3000 mennesker i 9/11.

De fleste vil bare ikke tage sandhederne ind, og den væsentligste grund – ud over endeløs (doven?) uvidenhed, eftersom de fleste informationer om verdens gang i dag (lidt endnu?) ligger frit tilgængelige på nettet – er efter min opfattelse udtrykt i følgende meme:

BiggestProblem

***

De fleste kan ikke kapere, at the global banksters vil udrydde os almindelige mennesker. At de opfatter sig som guder. At de mener at gøre godt med deres igangværende depopulations-kampagne. Men sådan er det altså.

Her er, hvad der er på vej:   

Understanding Smart Cities, 15-Minute Cities, and How We Win 

***

Endelig kan nedenstående video ikke ses for tit. Den dokumenterer, at kvindebevægelsen / den feministiske ideologi blev finansieret af bl.a. CIA:

Aaron Russo: Feminism Was Created To Destabilize Society, Tax Women & Set-Up NWO

Russo var ven med en af Rockefeller’ne, og klippet indgår i et længere interview.   

StrongMen

Derfor skal en  Andrew Tate støttes.

Del artiklen her: