ANTALLET AF ILLEGALE EKSPLODERET UNDER LØKKE

LarsLøkkeRasmussen
Del artiklen her:

Antallet af illegale migranter, der opholder sig ulovligt i Danmark, er vokset kraftigt det seneste år.

Man skulle ellers tro, at det ville gå den anden vej under en borgerlig regering med en konservativ justitsminister. Men sådan har det ikke været under den Venstre-ledede regering. Lovløsheden er vokset betydeligt, siden Lars Løkke Rasmussen (V) blev statsminister i 2015. Som NewSpeek tidligere har rapporteret, er antallet af anmeldte voldtægter steget med 232 procent i skrivende stund. Og terrortruslen er vokset i en grad, så nye generationer vil forbinde maskinpistoler og terrorafspærringer ligeså meget med julemarkeder som gran og duften af æbleskiver.

En ny rapport fra Rockwool Fonden viser, at antallet af illegale migranter i Danmark fra 2016 til 2017 er steget fra 17.500 til 22.000. Det er en stigning på voldsomme 25 procent på et enkelt år og et tegn på, at regeringen på ingen måde har fået styr på grænserne.

Eftersom de illegale af naturlige årsager ikke kan deltage på arbejdsmarkedet eller modtage sociale ydelser, har de kun en mulig levevej: kriminalitet.

Politiet er dog så presset, at mange forbrydelser – herunder indbrud – i dag reelt er en nærmest straffri forbrydelse. På Fyn blev der i 2016 anmeldt 2558 tilfælde af indbrud, mens kun 132 på Fyn blev dømt for indbrud. Venstres retsordfører havde dog ikke meget mere end et skuldertræk tilovers for dette: “det må være et vilkår,” var hans kommentar til en rapport fra tænketanken Kraka, der konkluderer, at indbrud reelt er blevet straffrit.

Lars Løkke Rasmussens udpegning af globalisten Kristian Jensen (V) som tronfølger viser dog, at Venstre fortsat vil satse på den globale landsby som alternativ til en stærk nationalstat. Og det er en ringe trøst, at det med al sandsynlighed ville have været værre under en rød regering.

Del artiklen her: