FACEBOOK-STIFTER DONERER MILLIARDER TIL ISLAMIST-VENLIG FOND

Del artiklen her:

Facebooks grundlægger, Mark Zuckerberg, har længe været kritiseret for sin politiske indblanding.

I Pakistan hjælper Facebook den islamistiske regering med at fjerne “blasfemisk” materiale. Zuckerberg er tidligere blevet afsløret i at støtte Angela Merkel ved at fjerne kritik af hendes flygtningepolitik fra det populære sociale medie.

Nu sender Zuckerberg penge direkte til en fond, som støtter islamister.

Læs også: SOCIALE MEDIEGIGANTER PRAKTISERER FAKENEWS SOM OFFICIEL POLITIK

Den stenrige Facebook-ejer har således givet hele 3,4 mia. kr. til den kontroversielle fond Silicon Valley Community Foundation (SVCF).

SVCF sender en del af sin enorme formue videre til de to islamistiske organisationer Council on American-Islamic Relations og Islamic Relief.

CAIR

Council on American-Islamic Relations, som er grundlagt af personer tilknyttet terrororganisationen Hamas, har hjulpet med at indsamle penge til – ikke overraskende – Hamas. En leder af CAIR blev i denne forbindelse idømt 65 års fængsel. I alt seks ledere fra CAIR er dømt for terror. Efter at dette kom frem, er USA justitsministerium blevet forbudt at kontakte den islamistiske organistation.

Læs også: VELKOMMEN TIL DET EUROPÆISKE FORÅR

CAIR har inviteret talere til at prædike drab på homoseksuelle, sexslaveri og stening.

De Forenede Arabiske Emirater kategoriserer CAIR som en terrororganisation. CAIR er frontgruppe for den radikale organistation Det Muslimske Broderskab.

Islamic Relief

Islamic Relief er kategoriseret som terrororganisation af både Israel og De Forenede Arabiske Emirater. En række banker har nægtet at oprette kontoer for Islamic Relief med henvisning til, at organisationen – trods det sympatiske navn – støtter terror.

En leder i Islamic Relief i Sverige har støttet Islamisk Stat.

Islamic Relief har inviteret talere til at prædike æresdrab og straf for homoseksualitet.

Wikileaks afslører Zuckerberg

Lækkede dokumenter frigivet af Wikileaks afslører, at Zuckerberg har ønsker om at involvere sig med Demokraterne i USA, og at Zuckerberg er “sulten” efter at påvirke folks politiske holdninger, herunder holdninger til indvandring.

 

Del artiklen her: