ESBJERG: UNGE TÆSKER HUND

Del artiklen her:

(Foto: Gerningsmændene, Facebook)

Facebook-brugere fortæller om tre unge somaliere, der angriber folks hunde på en særligt ondskabsfuld måde.

En kvindelig esbjergensisk hundelufter har delt sine oplevelser på de sociale medier. Tre unge, der bliver beskrevet som af somalisk udseende, har en særligt ondskabsfuld taktik: De kalder på folks hunde, og når hundene kommer over til de unge, tæsker de hundene med kæppe og sparker dem.

Kvinden advarer på Facebook:

“Kære alle hundeejer!
Hvis i lufter jeres hunde i hundeskoven på Baggesens allé. Så skal i være meget meget opmærksom på jeres hunde. Jeg har lige taget disse 3-4 unge drenge i at stå og kalde på hundene. Når de så kommer bliver de slået med pinde. De har også været inde i hundeskoven og sparke efter hundene.”


Kvinden nåede at tage et billede af gerningsmændene (se ovenfor). En mand som var i nærheden tog straks løbeskoene på og medbragte sin hund. Han fik jagtede de ondskabsfulde dyreplagere ud på vejen, hvor politiet ventede på dem. Manden postede et billede af politiet og gerningsmændene sammen med teksten“3 somalier , ca 13-16 år 🙂 jeg fik dem ud på en lille løbetur, så de kom væk derfra”:

De tre somalisk udseende unge efter at være blevet jaget i armene på politiet af en modig og hurtig hundeejer.
Redningsmandens hund, som blev brugt i jagten på de tre dyreplagere i Esbjerg.

En række medier har tidligere rapporteret om, hvordan dyr mishandles på det groveste i indvandrerghettoen Vollsmose:

”Vi ser katte, der har fået revet ben og hoveder af. Vi har katte, hvor man har prøvet at rive skindet af, fået prikket øjnene ud eller har brækket ben og ryg.”

Jeg har set katte, der har fået revet ben af og øjne ud … Det værste var et kuld killinger, der krøb rundt med deres indvolde hængende ud, fordi de havde fået maven skåret op.”

Dyrenes Beskyttelse beskyttelse tør desværre ikke længere komme i Vollsmose, efter at lokale beboere har overfaldet en af organisationen medarbejdere. Overfaldet blev filmet på video.

Ifølge islam skal hunde dræbes, fordi det engang lykkedes en lille hvalp at afholde den mægtige engel Gabriel fra at besøge Muhammed:

“Maimuna fortalte, at Allahs budbringer en morgen var stille og trist. Maimuna sagde: ‘Allahs budbringer, dit humør er anderledes i dag.” Allahs budbringer svarede: ‘Gabriel lovede mig, at han ville møde mig i nat, men han kom ikke.’ Ved Allah, han har aldrig brudt sine løfter, og Allahs budbringer var trist hele dagen. Så gik det op for ham, at der havde været en hvalp under barnesengen. Han beordrede den frem. Han tog noget vand og i sin hånd og sprøjtede det på stedet. Da det blev aften mødte Gabriel ham og profeten sagde: ‘Du lovede mig, at du ville mødes med mig i går nat.’ Gabriel svarede: ‘Ja, men jeg kommer ikke ind i et hus, hvor der er en hund eller et billede.’ Den følgende morgen beordrede Muhammed at alle hunde skulle dræbes, undtaget de hunde, som holdt vagt ved de store haver.” (Hadithen Muslim, 5248)

Del artiklen her: