ER DU UNDER HYPNOSE, SÅ VÅGN OP OG KÆMP FOR DANMARK

hypnosis
Del artiklen her:

Af Lene Bang.

[NewSpeek har fået tilladelse til at bringe nedenstående artikel rettet til først og fremmest politikere og journalister, men alle andre kan have fornøjelse af at læse med. Vi har indsat afsnit og mellemrubrikker for at lette læsningen på skærmen. Endvidere har vi indsat illustrationer og en række relevante links.

Teksten får NewSpeeks varmeste anbefaling, fordi den på dansk og på kort plads berører stort set samtlige facetter af Mr. Globals agenda, hvis våde drøm og endemål som bekendt er én verdensregering. Med klodens befolkninger som digitale slaver.

Det går stærkt for øjeblikket med at gøre menigmand til træl, så vi står helt bag Lene Bangs gennemarbejdede wakeup-call til politikere og ægte journalister]   

MindControl

Kære politiker, kære journalist,

Er du under hypnose, så vågn op og kæmp for DANMARK!

Vi ønsker alle et godt liv for vores efterkommere, derfor er panikken og iveren stor, for at redde verden.
Du er helt sikkert et godt menneske, der kun vil det gode. Måske har du en helt nagelfast idé om hvad det gode er, men kan det mon tænkes, at du er blevet manipuleret/hypnotiseret til at repetere bestemte udsagn, som på den måde bliver til indiskutable sandheder? Man ved ikke selv, om man er blevet hypnotiseret,
men læs alligevel med her:

Ting, jeg (og mange, mange andre) godt kunne tænke os, at journalister og politikerne talte om:

WHO
1. World Health Organisation (WHO), er i fuld gang med at overtage magten i alle verdens lande. Deres formand, Tedros Adhanom Ghebreyseus er under anklage for folkemord i sit hjemland, Ethiopien. Han kan erklære en pandemi og tvinge alle til at modtage en ”behandling”, som han har eneret til at bestemme hvad er.
Hvad vil du gøre, for at forhindre denne vanvittige magtoverdragelse, så vi kan beholde vores suveræne selvbestemmelse til vores egen krop og holde globalistiske kapitalinteresser i form af private medicinalfirmaer og ikke demokratisk valgte NGO’er helt udenfor Danmark?
Vi har allerede haft ”generalprøven” i form af coronaen, hvor vi har kastet formuer ud på farlige mRNA vacciner og øvrige samfundsnedbrydende ”coronatiltag”, som har forarmet os på alle måder.

Vil du stoppe WHO, så vi kan få vores ret til personlig frihed tilbage?

Kvinders uhæmmede rettigheder
2. Hele menneskeheden er under angreb af WHO, som vil bestemme, at en kvinde suverænt må bestemme, om hun vil abortere helt op til fødslen, også selvom hverken kvinden eller fosteret fejler noget, dvs. at udelukkende kvinder har indflydelse på næste generations mulighed for at komme til verden.
I flere stater i USA er det tilladt, at aflive barnet på fødestuen! I Danmark er
12 ugers grænsen for abort under massivt pres med henvisning til kvinders uhæmmede rettigheder.

Transagendaen fremmes
3. WHO fremmer kønsforvirring i inklusionens navn. At man må ændre på børns køn helt fra fødslen, og at der skal være et ukendt antal forskellige køn, at man ikke længere bør bruge ordene mor og far f.eks. i Københavns Kommune. At mænd kan føde børn. Transagendaen fremmes og vi vænnes til at se på satanistiske ritualer i TV og musikindustrien. Samtidig opfordrer WHO til, at ”man” giver selv helt små børn seksualundervisning. En gave til de pædofile.

WEF er ikke en folkevalgt organisation
4. World Economic Forum (WEF), hvis leder Klaus Schwabs bog ”The Great Reset” forklarer, hvilken uhyggelig retning han fører verden i. Hans tegneserieagtige fremtræden som superskurk og hans lille uhyggelige hjælper Yuval Harari (humans are hackable animals) hører til i gyserfilmverdenen, og det er utroligt, at noget respektabelt menneske vil have sit navn forbundet med dem. Han praler af at have ”infiltreret” hele verdens regeringer.

Den grønne agenda, NewWorld Order, er hans plan, som har været længe undervejs. Den bog bør være pensum for enhver politiker og journalist, og hans onde idéer skal bekæmpes med næb og klør. New World Order overgår i rædsel George Orwells bog ”1984”, der åbenbart ikke var fiktion, men et manuskript og en advarsel. WEF er ikke en folkevalgt organisation, men deres magt over landenes beslutningstagere er total.

Ida Auken: Vi skal intet eje og være lykkelige
5. Er det kærligt mod andre mennesker når Young Global Leader i WEF, Ida Auken, udtaler at vi intet vil eje, og alligevel skal være lykkelige, fordi en ekstrem deleøkonomi fjerner al ejendom og privatliv?
Ikke alle mener, at denne slavetilværelse vil være lykken. Hendes absurde artikel om
dette er ikke trukket tilbage, og hun har ikke sagt undskyld for at have truet os alle med at ville stjæle alle vores ejendele, og hun er stadig medlem af WEF. Vi må derfor formode, at hendes udtalelse stadig står ved magt.

Også kongehuset følger agendaen
6. Det er svært at forstå, hvorfor de fleste politikerne og CEO ́s i de multinationale virksomheder samt kongehuset følger hans agenda, der vil lede til vores undergang. De har jo også selv børn og børnebørn, som skal leve i sådan et dystopisk mareridt.

Kissinger

Enhver ved, at planterne lever af CO2
7. Hvorfor bliver politikerne så vrede, hvis man sætter spørgsmålstegn ved, om det virkelig er vores skyld, at der er klimaforandringer på grund af, at vi udånder CO2, eller om det ikke bare er normalt, at klimaet forandrer sig, ligesom du og jeg forandrer os hele tiden?

Enhver ved, at planterne lever af CO2, og jo mere CO2 der er, desto bedre er det for planterne. Hvor blev den globale opvarmning blev af? Erstattet af ordet ”klimaforandringer”, som er et praktisk våben mod menneskeheden, og som bruges til at begrænse vores bevægelighed, tvinge os til at spise ulækre insekter, plyndre os for vores surt tjente skattekroner og meget andet.

Hvem mon står bag de ”eksperter”, som promoverer klimaskrækscenariet, der ikke må diskuteres? Kan der være penge i den grønne agenda? Rent faktisk går vi mod koldere tider – et grand solar minimum af 400 års cyklus. Lige nu befinder vi os i den mindste sol-cyklus 25, af 11 år, hvor selv NAZA og NOAA m.fl. forudser et meget lavt aktivitetsniveau af solen. Det har allerede betydet masser af fænomener som fx kulde(-rekorder), sne(-rekorder), vulkansk aktivitet osv.

Vejrmanipulation – vejrvåbenet HAARP
8. Vejrmanipulation, hvor man lukker solen ude bag chemtrails, (Stratospheric Aerosol Injection), som sprayes ud over en fin blå himmel og breder sig til en grålig kemikaliegrød. Hvorfor må vi egentlig ikke snakke om det, men får et standardsvar om vanddamp, selvom det har stået på i årevis, og enhver, der har øjne i hovedet, kan se, at det foregår?
Hvorfor får vi ikke noget at vide om vejrvåbenet HAARP, der kan udløse vejrkatastrofer, som nemt kan forveksles med ”klimaforandringer” og som kan udløse jordskælv og skovbrande?

5G stråling
9. Hvis man bekymrer sig om stråling fra 5G, og stråling i det hele taget, som i årevis har forpestet livet for rigtig mange mennesker og dyr, bliver man latterliggjort og kaldt øgenavne.

Truslen om et digitalt pas
10. Truslen om et digitalt pas, som kan registrere alt om os, vores økonomi, vores færden på de sociale medier, vores CO2-aftryk ligger lige om hjørnet og vil blive præsenteret som noget godt, men er grundlaget for at slavebinde hele menneskeheden.
Vi er allerede tvunget til at have Smart Meter og MitID, så ens strømforbrug og pengeforbrug er overvåget. Hvad vil du gøre for at stoppe det, så vi kan få respekten for privatlivet tilbage?

Voldsom og stigende overdødelighed
11. At vi allerede har voldsom og stigende overdødelighed, efter vi er begyndt at ”vaccinere” med den ikke godkendte væske med de mindst 1.190 mulige bivirkninger. Samt at der kommer væsentligt færre børn til verden.

Hvorfor skulle folk tvinges til at tage ”vaccinen”
12. Hvorfor skulle folk tvinges til at tage ”vaccinen” for at kunne passe deres arbejde, og hvorfor skulle ens private helbredsoplysninger pludselig være et offentligt anliggende?
Tror du stadig på den officielle forklaring om, at det var for at beskytte andre. Den forklaring er for længst gennemhullet, da vaccinen IKKE forhindrer smitte eller sygdom. Men vi får at vide, at man bliver mindre syg med vaccinen end uden.

Hvordan måler man det? Og hvordan bortforklarer man, de mange dødsfald og de mange uhyggelige bivirkninger, der er i kølvandet på vaccinen? Den sidste nye bortforklaring er, at folk har spist for mange grapefrugter!

Sundhedsstyrelsen fortsætter deres skadelige praksis
13. Mange studier dokumenterer, at det ikke er sundt for det klima, der er inde i vores lunger, at gå med maske i mange timer eller at få stukket ting langt op i næsen. Sundhedsstyrelsen er blevet advaret mange gange, men har fortsat deres skadelige praksis. Her mangler vi stadig en undskyldning for al den pine og smerte, man har været skyld i.

En plan, hvor vi skal pines med kæmpe el- og gasregninger
14. Man skulle tro, at der var en plan for at gøre livet så surt for os mennesker som muligt. En plan af bibelske dimensioner, hvor vi skal pines med kæmpe el- og gasregninger. Hvor der skal være fødevaremangel af den ene eller den anden grund.

Priserne var allerede stigende, før vi havde hørt om Ukraine. Til gengæld har de multinationale selskaber rekordhøje overskud.

Miljøministeren tillader giftstoffer på markerne i Danmark
15. At Lea Wermelin, som også er Young Global Leader i Klaus Schwabs World Economic Forum, tillader undtagelse fra EU ́s regler, så man må bruge giftstoffet Reglone på markerne i Danmark.
Jeg har skrevet til ALLE de politiske partiers miljøordførere, kun Susanne Zimmer fra de Frie Grønne tog sagen alvorligt.
Vil man igen tillade det ved næste sprøjtesæson, eller vil du være med til at få det forbudt?
Hvad med miljøet, hvor grundvandet er fyldt med PFAS, som har en negativ effekt på sædkvaliteten og vores helbred?

Er det virkelig grøn politik?
16. Er det virkelig grøn politik, at små byer nu skal miste deres købmænd, små skoler og busforbindelser, så folk skal flytte fra deres hjem, hvor de hidtil har kunnet dyrke jorden og leve et fornuftigt liv?

Hvor digitale butikker, klar til at scanne dit digitale pas, som kan registrere, om du
har været lydig nok til at få lov til at handle, nu skal erstatte den hyggelige landkøbmand, hvor man kunne få en sludder ved kassen, eller hvor de unge kunne få sig et job efter skoletid.

Hvordan vi alle sammen åbenbart skal have frataget vores livsgrundlag, låne af staten og dermed blive slaver af samfundet.

Hvad gør du for at standse den ”grønne” omstilling?
17. Mon alle de grønne partier har tænkt sig at oprette fattiggårde til folk, som bukker under for den ”grønne” omstilling? Lejligheder i byerne er for dyre. Hvad har man egentlig tænkt sig? Skal folk stavnsbindes eller sove på gaden, når alle boliger skal have et top-klimamærke for at kunne bebos, sælges eller belånes?

Hvad gør du for at standse den uhyggelige udvikling?

Hvorfor indeholder epidemiloven en bestemmelse om ekspropriation? Skal vores boliger eksproprieres og ejes af staten, eller opkøbes af ansigtsløse, udenlandske selskaber?

Hvordan får vi vores ytringsfrihed tilbage?
18. Hvordan får vi vores ytringsfrihed tilbage, så vi kan få en fornuftig dialog, og spørgsmål af denne art ikke straks censureres i medierne pga. ”fællesskabsregler”. Og diverse lovgivning, bl.a. påvirkningsloven, som lukker munden på dem, som stiller spørgsmål ved politikernes skalten og valten med vores sikkerhed og vores penge.

Er det egentlig tilladt, at alle medier er ejet af den samme sorte organisation, som bestemmer hvad der er rigtigt og forkert at tale om. Hvor ens konto bliver slettet, eller hvor man aldrig kan få en kritisk kommentar trykt?

Conspiracy

Hvordan kan vaccineskeptikere udskammes – og dét der er værre
19. Hvordan vaccineskeptikere udskammes og påduttes psykiske diagnoser, hvorefter man kan spærre dem inde, fjerne enhver retssikkerhed og tvangs”behandle” dem. Svine dem til i pressen som de nye hadeobjekter, som vi husker det under krigen. Jøder, sigøjnere, sorte og homoseksuelle kender til udskamning. Nu er turen kommet til dem, der turde sige nej.

Kritikere kan risikere at få deres børn kidnappet af staten
20. Hvordan kritikere af alle de ovennævnte forhold kan risikere at få deres børn kidnappet af staten, fordi man mener, at de er uansvarlige, når de ikke bevidstløst følger statens anvisninger.
Denne reelle trussel gør, at mange bare bøjer nakken og underkaster sig ”systemet”. Man skulle ikke tro, at dette forekommer i vores ”demokratiske og frie” land, Danmark, men det gør det, desværre. Og jo færre der siger fra, desto værre bliver det.

Hele børneområdet trænger i den grad til et seriøst gennemsyn
21. Hvordan hele børneområdet i den grad trænger til et seriøst gennemsyn, og hvordan man bør flytte fokus fra det enkelte barn til i første omgang ikke at statsplyndre familierne, derefter at hjælpe familierne med deres problemer.

Samtidig bør man respektere privatlivets fred. Og undlade at fremme pædofili, satanisme og perversitet i offentligheden.

EU godkender insekter med kitin som fyld i fødevarer
22. Hvor modbydeligt det er, at EU godkender flere og flere insektarter som fyld i fødevarer, selvom de er ulækre, sundhedsskadelige og totalt uegnede til menneskeføde, da de kun tåles af fugle og reptiler på grund af stoffet kitin i deres skeletter. De er fulde af parasitter.

Hvis man skriver dette på Facebook og bringer et link, får man en advarsel. Der gik man lige imod agendaen. Hvor blev ytringsfriheden af?

Hvorfor taler ingen om fredsforhandlinger?
23. Hvorfor taler ingen om fredsforhandlinger, men poster fortsat penge og våben i uanede mængder ud af landet uden at vi, der betaler, nogensinde ser en opgørelse over, hvad pengene er brugt til?
Nu skal vi bare arbejde endnu mere, for at sende endnu flere våben afsted.

Globalisternes mange krige igennem tiden har kun ført til død og ødelæggelse. Vi mennesker hader krig, men bliver sendt i døden af på grund af deres løgne.
På ingen tid gik Ukraine fra i den offentlige bevidsthed at være en mafiarede, hvor hvidvask og menneskehandel florerede, til at være vores søde, demokratiske, helt uskyldige venner.
Som altid er det globalisternes udnyttelse af befolkningen, vi oplever, og vi mangler stadig at se, om de penge, vi sender derned, går til at hjælpe befolkningen eller havner i globalisternes bundløse lommer.

Bankerne og staten plyndrer os
24. Hvorfor tillader vi, at bankerne plyndrer os i renter, og staten plyndrer os i skat. ”Staten” har tiltaget sig ”ret” til at bruge vores skattekroner efter forgodtbefindende, mens vi ikke har nogen ”ret” til at blande os.
Vi savner at se nogle regnskaber der viser, præcis hvordan vores skattekroner bliver brugt.

Hvorfor må ikke få at vide, hvem der bombede gasledningen?
25. Hvorfor må vi ikke få at vide, hvem der bombede gasledningen ud for Bornholm? Den højt anerkendte journalist Seymour Hearst mener, at det var USA og Norge, der stod bag. [I skrivende stund d. 15.2.23 er det dokumenteret].
Det er vi nødt til at tale om, for hvis det er sandt, så er vi jo udsat for terror fra Nato.
Men vil man hellere tillade dette og forsøge at tie det ihjel end erkende, at vi er under angreb fra en, vi ellers betragter som allieret?

Jyllands-Posten
26. Hvorfor har vi i årevis fået at vide igen og igen, at der er for mange mennesker på jorden? Hvorfor anbefaler f.eks. Jyllands Posten, at man skal undlade at få mere end to børn. Dette er jo et angreb på menneskeheden, hvilken interesse har Jyllands Posten i det?
Består Jyllands-Posten da ikke selv af mennesker, som gerne selv vil bestemme, hvor mange børn de vil have.

Reelt en koncentrationslejr
27. Hvor langt mon vi er med 15 minutters byer som i Oxford og Barcelona, der lyder så godt med nem adgang til alle fornødenheder, men som reelt er en koncentrationslejr, hvor overvågningen er total og man skal vise digitalt pas for at bevæge sig ind og ud?

***

Det er virkelig mange vigtige spørgsmål, som har været censureret og ignoreret længe, derfor ligger der en del timers arbejde til dig, som ikke ved ret meget.

Jeg (og mange andre) ser frem til, at du forholder dig til alle disse spørgsmål og sender mig et svar eller en kommentar. Det er utrolig vigtigt, at vi står sammen
som et folk i disse tider, hvor vi som menneskehed er under angreb fra mange sider, så vi kan vogte vort land fra at blive udplyndret af fremmede magter.

Derfor ville det være ønskeligt med en ordentlig dialog mellem politikerne og dem, der kan se problemerne.

Du kan finde dit pensum her:
https://links.jfk21.dk/
     

[NewSpeek er partipolitisk uafhængig, men fremmer alle synspunkter, der har sandheden som navigationspunkt]

MedicalIndoctrination

Del artiklen her: