EN RETSSAG I LYNGBY RET

Justice
Del artiklen her:

Af J. Andersen. 

6 indvandrere røvede og overfaldt to unge danske mænd i S-tog i juli 2021. 

Jeg var den 25. januar 2022 i Lyngby Ret til afsigelsen af en dom mod 6 unge med indvandrerbaggrund. De var i alderen 15–17 år, og der var en enkelt pige blandt de tiltalte.

De havde i juli sidste år overfaldet to unge danske mænd i et S-tog kl. 5 om morgenen og røvet dem for værdigenstande. De unge ofre var på vej hjem fra fest, da de 6 unge indvandrere lavede det røveriske overfald. 

Videoovervågningen blev vist i retten
Videoovervågningen fra S-toget blev vist i retten. Det var meget voldsomt at se de 6 unge omringe de to unge mænd, der også var cirka 16 år. De skiftedes til at sparke og slå med knytnæveslag og rev den ene rundt og sparkede ham i hovedet og slog ham med en flaske i hovedet.

En af de tiltalte optog overfaldet på sin mobil, og den video fra hans mobiltelefon blev også vist i retten. Man kunne høre de tiltalte hyle af grin på videoen, mens det grove overfald foregik.

16-årig pige med var anstifteren til overfaldet
Det fremgik af dommen at den unge 16-årige pige med rumænsk statsborgerskab var anstifteren til overfaldet og havde fået de andre til at overfalde de to unge danskere.  Man kunne på videoen fra S-toget se, at hun stod og grinte, mens overfaldet fandt sted. Hun fik 8 måneders fængsel og advarsel om udvisning. Flere af de andre tiltalte fik 9 måneders fængsel, og kun 3-4  måneder skulle afsones.

Sagen varede over 4 dage i retten, og der var 6 forsvarere. 

Den massive hjælp havde ikke rettet op på de unge tiltalte
Under sagen kom det frem, at den ene af de tiltalte var retarderet, og at der også var andre verserende sager mod de unge indvandrere. Der var flere, der havde et misbrug af spiritus, piller og narko. De var alle droppet ud af skolen, og deres hjemkommuner forsøgte at hjælpe dem. Der sad en hær af kommunalt socialt ansatte hjælpere på tilhørerstolene.
Men det var tydeligt, at den massive og vanvittigt dyre hjælp ikke havde rettet op på de unge tiltalte.

Under sagen var flere af de tiltalte på sikrede institutioner, som er blandt de dyreste institutioner at drive i Danmark. En kommunal medarbejder fortalte glad om hendes borger, der nu var tiltalt. Han trivedes på den sikrede institution og dyrkede en del sport – herunder boksning. Man kunne ikke lade være med at ryste på hovedet. Fuldstændigt grotesk, at vi lærer dem at yde volden.

Systemet er helt til grin
Man kan ikke slippe den tanke, at de unge ikke kan klare sig i det danske samfund med de mange krav om at være effektiv og tage en uddannelse. De har tydeligvis ikke evnerne og vil aldrig kunne klare sig. Og nu kommer de danske skatteborgere til at betale for disse indvandrere i hele deres liv. Systemet er helt til grin. Samfundet belønner de dumme, ugidelige og forbryderiske og belaster de flittige, som tager ansvar og knokler hele livet – og gør dem til grin og voldsofre.

Man undres over, hvordan de er kommet hertil med deres familie, og hvor familien er. Der var en enkelt far på tilhørerbænken, og han lod ikke til at være rystet…….

Vi kan ikke redde hele verden og folk fra U-lande kan ikke klare sig i Danmark. Vi gør dem bare til 3.rangsborgere, og de ville være mere tilfredse i deres hjemlande, hvor de ikke ville blive vrede 3. rangsborgere, der tydeligvis ikke gad, kunne eller ville yde en indsats for samfundet.

Håbløs integration
Alle danskere burde nægte at betale skat og leve for et minimum af penge fx 10 timers arbejde pr uge. Så kunne staten se, om de kunne få penge til at hælde i det sorte hul kaldet håbløs integration.

Del artiklen her: