EKSTRA BLADETS ÅBENLYSE RACISME

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Fængslerne er fulde af personer med indvandrerbaggrund, som har overfaldet, røvet eller voldtaget danskere.

Allerede i 2009, før bølgen af kriminelle flygtninge og migranter for alvor ramte Danmark, var syv ud af ti unge i de danske ungdomsfængsler indvandrere (knap halvdelen af disse havde flygtningebaggrund).

Ikke en eneste gang har Ekstra Bladet forsøgt at opklare, om de mange indvandrerangreb på danskere kan være motiveret af racisme.

De seneste år har snesevis af indvandrere og flygtninge begået frygtelige terrorangreb på Europæere med langt over 100 dødsofre.

Heller ikke her har Ekstra Bladet gidet at interessere sig for, om motivationen kunne være en eller anden form for racisme.

Klar afvisning

Nu er der sket det usædvanlige og frygtelige, at fire unge danskere har overfaldet en afghansk klassekammerat ved – formentligt uforsætligt, ifølge drengenes skoleleder – at forbrænde ham.

Og straks er Ekstra Bladet meget interesseret i, om der skulle være racisme indblandet.

Først har avisen spurgt politiet, som purre afviser, at hændelsen skulle være racistisk motiveret.

Det svar var man åbenbart ikke tilfreds med, og journalisterne prøver derefter at presse lederen af drengenes skole, som svarer, at“Det kan jeg helt klart afvise.”

Ikke godt nok for Ekstra Bladet, som prøver igen:

“Der spekuleres i, når I skriver, at I føler for alle implicerede, at det er fordi, der er mere i det etniske spørgsmål, at I måske kender til noget?”

Igen afviser skolelederen, at det skulle have noget at gøre med racisme eller etnicitet.

Åbenlys racisme

Ekstra Bladets håndtering af kriminalstof er dybt tendentiøs og hyklerisk ud over alle grænser.

Når indvandrere overfalder danskere forties etnicitet, og racisme-spørgsmålet bliver aldrig stillet.

Når indvandrere bomber, hovedafhugger, nedskyder og knivstikker jøder og kristne, forties de etniske, racistiske og religiøse faktorer. Faktisk gør man sig med at afvise, at det på nogen måde kunne have noget at gøre med religion eller et racistisk had mod f.eks. jøder eller kristne.

Dette på trods af, at kristne julemarkeder og jødiske steder i dag skal have politibevogtning.

Når danskere overfalder en afghaner, er etnicitet og racisme pludselig meget interessant, og man bliver ved med at bore og presse på for det ønskede svar, selv når racisme er blevet afkræftet flere gange.

Ekstra Bladet er åbenlyst racistisk. Ikke mod indvandrere, men mod danskere, som mistænkeliggøres, mens indvandrere beskyttes ved, at man ikke stiller de relevante spørgsmål og frifinder deres religion, selvom man aldrig har gidet at undersøge den.

Hvis Ekstra Bladet undrer sig over, at de igen og igen må fyre folk, fordi stadigt færre gider at læse deres avis, så er svaret her Poul Madsen: Folk er dødtrætte af jeres ulidelige politiske korrekthed.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.