EKSTRA BLADETS ÅBENLYSE RACISME

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Fængslerne er fulde af personer med indvandrerbaggrund, som har overfaldet, røvet eller voldtaget danskere.

Allerede i 2009, før bølgen af kriminelle flygtninge og migranter for alvor ramte Danmark, var syv ud af ti unge i de danske ungdomsfængsler indvandrere (knap halvdelen af disse havde flygtningebaggrund).

Ikke en eneste gang har Ekstra Bladet forsøgt at opklare, om de mange indvandrerangreb på danskere kan være motiveret af racisme.

De seneste år har snesevis af indvandrere og flygtninge begået frygtelige terrorangreb på Europæere med langt over 100 dødsofre.

Heller ikke her har Ekstra Bladet gidet at interessere sig for, om motivationen kunne være en eller anden form for racisme.

Klar afvisning

Nu er der sket det usædvanlige og frygtelige, at fire unge danskere har overfaldet en afghansk klassekammerat ved – formentligt uforsætligt, ifølge drengenes skoleleder – at forbrænde ham.

Og straks er Ekstra Bladet meget interesseret i, om der skulle være racisme indblandet.

Først har avisen spurgt politiet, som purre afviser, at hændelsen skulle være racistisk motiveret.

Det svar var man åbenbart ikke tilfreds med, og journalisterne prøver derefter at presse lederen af drengenes skole, som svarer, at“Det kan jeg helt klart afvise.”

Ikke godt nok for Ekstra Bladet, som prøver igen:

“Der spekuleres i, når I skriver, at I føler for alle implicerede, at det er fordi, der er mere i det etniske spørgsmål, at I måske kender til noget?”

Igen afviser skolelederen, at det skulle have noget at gøre med racisme eller etnicitet.

Åbenlys racisme

Ekstra Bladets håndtering af kriminalstof er dybt tendentiøs og hyklerisk ud over alle grænser.

Når indvandrere overfalder danskere forties etnicitet, og racisme-spørgsmålet bliver aldrig stillet.

Når indvandrere bomber, hovedafhugger, nedskyder og knivstikker jøder og kristne, forties de etniske, racistiske og religiøse faktorer. Faktisk gør man sig med at afvise, at det på nogen måde kunne have noget at gøre med religion eller et racistisk had mod f.eks. jøder eller kristne.

Dette på trods af, at kristne julemarkeder og jødiske steder i dag skal have politibevogtning.

Når danskere overfalder en afghaner, er etnicitet og racisme pludselig meget interessant, og man bliver ved med at bore og presse på for det ønskede svar, selv når racisme er blevet afkræftet flere gange.

Ekstra Bladet er åbenlyst racistisk. Ikke mod indvandrere, men mod danskere, som mistænkeliggøres, mens indvandrere beskyttes ved, at man ikke stiller de relevante spørgsmål og frifinder deres religion, selvom man aldrig har gidet at undersøge den.

Hvis Ekstra Bladet undrer sig over, at de igen og igen må fyre folk, fordi stadigt færre gider at læse deres avis, så er svaret her Poul Madsen: Folk er dødtrætte af jeres ulidelige politiske korrekthed.

Del artiklen her:

13 Comments

 1. Jeg vil aldrig købe Extra bladet med Poul Madsen de er Bykotet , det samme med BT

  Grundet til at de skriver er at de tilsammen nu kun har 35,000 læser , folk gider ikke læse de blade mere,de er på SEOGHØR nivanu

 2. Det stinker ! Fy for helvede hvor det stinker.
  Det er dog godt de aviser uddør af sig sel….hurtigt.
  Et eksta gode er at det er 3stk. Ekstablad der uddør.
  Hele det 3 kløver er et Ekstrablad idag.
  Jyllandsposten husker jeg som hæderlige avis engang…..Rører den ikke mere…..Shit…

 3. Sørgelige tider indenfor journalistikken.. De fleste aviser citerer Washington Post eller CNN, der bestemt ikke skriver nogen form for sandhed. Trærtimod ! Dækningen af den afghanske dreng har været langt overdreven og med racistiske undertoner. Må indrømme jeg føler med de stakkels børn, der ikke har kunnet finde andre udveje, end at tage sagen i egen hånd, for at blive fri for en plageånd, der har generet alle elever på skolen, uden indblanding fra voksne. og selvfølgelig er det ikke i orden hvad de har gjort. Men med ryggen mod muren..Hvad ville DU have tyet til. Mobning er en forbrydelse mod vore børn, og der bliver ikke taget hånd om dette kæmpe problem. Små kampagner i ny og næ…og så stilhed i nogle år..Som om det er væk. Med alle disse nye skoleelever, er der en helt anden problem stilling. Omvendt racisme er ikke et anerkendt ord i DK. Men den er der !!!

  • Det er i min optik meget værre med denne form for muhamedansk daglig terror end de mere omtalte store terror angreb. Jeg tror ikke der er en eneste dansk folkeskole der ikke har muhamedanere der “dasker” til alle ikke muhamedanere, og udøver sex chikane mod pigerne. Nej, lad os få det afskum ud, jo før jo bedre

 4. Ja, EB er det kommunistiske dagblad Politikens rendesten. Dér hvor Politiken virkli’ mener at kunne trække borgerlige værdier ned i sølet. Stedet hvor man skal finde Politikens sande indre jeg.

  Hvor verdens kvindelige sexslaver usselt udbydes på kødmarkedet til det humanistiske Politikens overlevelse.
  Fy, føj, fy, føj! Jeg får det bare så dårligt ved tanke derom!
  At man endnu i dag i vort Danmark kan være så falsk i dansk medieverden som Politiken.

  Jeg tør næsten ikke nævne at jeg selv, ved Politikens redaktion, har fået livslangt forbud mod at optræde på Politikens såkaldte debatside.

 5. Hver avis – papir eller digital – har sin egen holdning til tingene. Hvem kender sandheden udover de implicerede og med hensyn til at kaste molotovcocktail efter en anden, så er jeg bedøvende ligeglad med om de er blevet mobbet af offeret eller ej. INTET retfærdiggør en sådan handling. De er gamle nok til at vide, hvad de gør! Det var så min mening.

 6. Det er nok ikke i orden at kaste molotovcocktails efter hinanden, men de danske drenge kan have været provokeret så længe at de har set det som den eneste udvej. Bedre havde det været om de voksne (lærerne) havde taget affære og bortvist den afghanske møgunge. Han skulle, sammen med resten af familien have været udvist fra landet, med øjeblikkelig virkning.
  Under terrorsagen i København sagde, både statsministeren og Helle Thorning Schmidt at terrorhandlingen intet havde med islam at gøre. Det kan jeg ikke forstå, for opfordringerne til mord og terror mod de vantro står tydeligt beskrevet i utallige Sura vers i Koranen.

 7. Alt er styret fra Politikkens hus.Der er mundkurv på ekstra bladet.Derfor har David Trads store tider i de organer.Vi betaler medie støtte og de er så venstre
  Orienteret at det er direkte uforskammet.Vi mangler en Erhard Jacobsen som kunne kontrolere De røde og radikale lejesvende.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.