NEWSPEEK STARTER FAST BLOG OM ISRAEL

Del artiklen her:

NewSpeek lancerer fra og med udgangen af denne uge et permanent element på vores platform, der udelukkende handler om den jødiske stat Israel og konflikten mellem Israel og palæstinenserne.

NewSpeeks redaktionelle linje ligger fast: Vi er ubetinget tilhængere af staten Israel, som vi ser som et fyrtårn af oplysning og modernitet i et område domineret af formørket barbarisme og totalitarisme.

NewSpeek er af den faste overbevisning af stort set alle etablerede medier i Vesten dækker Mellemøst-konflikten hårrejsende skævt. Dobbeltmoral, hykleri, rystende relativisme og historieløshed er ulykkeligvis det der kendetegner dækningen fra både danske og udenlandske medier, når talen falder på Israel og palæstinenserne.

Det vil NewSpeek gøre op med!

Vi vil fremdeles være et aggressivt korrektiv til den massive desinformation og elendige og fordomsfyldte journalistik, der bliver bedrevet over for Israel.

Det burde give sig selv, men der er desværre behov for at understrege følgende: Det er fuldstændig legitimt at kritisere staten Israel. Det lille demokrati er langt fra perfekt, og skal naturligvis kritiseres, når og hvis vi måtte mene, at det udøver en politik, der ikke er i statens egen interesse. Men i modsætning til alle andres dækning, så vil vi basere vores journalistik på kendsgerninger og ikke på fordomme og formodninger.

Venlig hilsen

Team NewSpeek

 

Del artiklen her:

8 Comments

 1. Det glæder jeg mig til. Jeg var, i1977 i Israel, og fik derved et vist indblik i landets historie, som jeg efterdags har forsket videre på. Så gå bare i gang.

 2. Det er meget velkomment, da de statsstøttede medier i Danmark ikke behandler Israel og jøderne ordentligt. Det er vel ikke nogen hemmelighed at socialisterne hader Israel og jøderne, da Israel er det eneste civiliserede land i Mellemøsten, og da jøderne er så hulens dygtige, flittige og kvikke.

  • Synes ikke det er civiliseret a stjæle land fra palæstinenserne.
   Du må ha`en meget alternativ udlægning af ordet ” civiliseret “

 3. Glimrende initiativ.

  Der er bare noget mht jøderne her i DK, som jeg slet ikke forstår. Og det er, at man ofte nærmest solidariserer sig med muhamedanerne i stedet for at tage kraftigt afstand til deres modbydelige hærgen. Man kører med på den vanvittige løgn om, at terrorisme kun udføres af enkeltstående, forvirrede individer, der har misforstået muhamedanismen, voldtaget muhamedanismen, som skvadderhovedet LLR plejer at blamere sig med.

 4. Ja tak, det trænger vi til, for det er ufatteligt, hvad selv “pæne” aviser kan finde på – eller lade andre finde på, uden at det er muligt at trænge igennem og tage til genmæle.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.