NEWSPEEK STARTER FAST BLOG OM ISRAEL

Del artiklen her:

NewSpeek lancerer fra og med udgangen af denne uge et permanent element på vores platform, der udelukkende handler om den jødiske stat Israel og konflikten mellem Israel og palæstinenserne.

NewSpeeks redaktionelle linje ligger fast: Vi er ubetinget tilhængere af staten Israel, som vi ser som et fyrtårn af oplysning og modernitet i et område domineret af formørket barbarisme og totalitarisme.

NewSpeek er af den faste overbevisning af stort set alle etablerede medier i Vesten dækker Mellemøst-konflikten hårrejsende skævt. Dobbeltmoral, hykleri, rystende relativisme og historieløshed er ulykkeligvis det der kendetegner dækningen fra både danske og udenlandske medier, når talen falder på Israel og palæstinenserne.

Det vil NewSpeek gøre op med!

Vi vil fremdeles være et aggressivt korrektiv til den massive desinformation og elendige og fordomsfyldte journalistik, der bliver bedrevet over for Israel.

Det burde give sig selv, men der er desværre behov for at understrege følgende: Det er fuldstændig legitimt at kritisere staten Israel. Det lille demokrati er langt fra perfekt, og skal naturligvis kritiseres, når og hvis vi måtte mene, at det udøver en politik, der ikke er i statens egen interesse. Men i modsætning til alle andres dækning, så vil vi basere vores journalistik på kendsgerninger og ikke på fordomme og formodninger.

Venlig hilsen

Team NewSpeek

 

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.