COVID-19-VACCINERNE SMADRER DET NATURLIGE IMMUNSYSTEM

ElizabethEads
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

Dr. Elizabeth Eads forklarer i dette interview, at hun nu ser patienter, der har fået AIDS (acquired immunodeficiency syndrome) via COVID-19-vaccinerne.

Hun forklarer også, at hun og andre læger ikke ved, hvad de skal stille op med denne nye form for vaccinefremkaldte ødelæggelse af immunforsvaret. Dr. Eads refererer til en videnskabelig rapport fra Stanford, som er teknisk for tung at citere fra her, men Eads betegner opdagelserne omkring den vaccineinducerede AIDS som aldeles skrækkelig (terrifying), fordi de vaccinerede nu viser sig at mangle vitale funktioner i deres immunforsvar, der skal afværge alverdens infektioner og standse kræft.

Dr. Eads refererer til Ryan Cole, der som patolog har set en 2000% stigning i kræfttilfælde siden udrulningen af corona-vaccinerne. Disse kræfttilfælde skyldes muligvis den ødelæggelse af immunforsvaret, som vaccinerne har forårsaget.

I internetavisen The Exposé bragtes den 22. marts en artikel om emnet. Underrubrikken lyder:

De seneste officielle COVID-19-tal fra UK-regeringen er både nedslående og skrækindjagende. De antyder nemlig, at den triple-vaccinerede (2 vax + booster, red.) del af befolkningen i England bare er få uger fra at udvikle en ny form for COVID-19-vaccineinduceret AIDS.   

Ivermectin og Hydroxyklorokin

I interviewet på USA Watchdog kommer dr. Eads ind på gavnligheden af Ivermectin og Hydroxyklorokin for at afhjælpe de skader, som spikeproteinet forårsager i de vaccinerede. Jeg finder det en anelse ironisk, at disse to midler, som er blevet fordømt af de kriminelle instanser, som har presset folk til at tage indsprøjtningen, nu måske viser sig at være midlerne, der kan redde de vaccinerede fra de kunstigt fremkaldte sygdomme.

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at få sandheden frem, så alle bliver bekendte med vaccinernes skadevirkninger. Ikke nok med, at det er vigtigt at få afsløret, at der er foregået den måske største forbrydelse imod menneskeheden nogensinde, det er også absolut nødvendigt at komme til bunds i vaccineskandalen, så vi hurtigst muligt finder behandling til de millioner af mennesker, som nu trues af den vaccine inducerede AIDS.

Del artiklen her: