CNN FORTSÆTTER MED CENSUR: NÆGTER IGEN AT BRINGE TV-REKLAMER FRA TRUMP

Del artiklen her:

CNN nægter at bringe TV-reklamer der fremhæver præsident Donald J. Trump’s holdninger og gode resultater.

Præsident Trump’s pressetjeneste beskyldte tirsdag CNN for censur ved at nægte at sende en betalt tv-reklame, der fremhævede præsidentens resultater:

“CNN gav i dag endnu et bevis på, at TV-stationen taber troværdighed ved at censurere præsident Trump’s budskab til det amerikanske folk ved at blokere for vores betalte tv-reklame kampagne,” siger Michael Glassner, administrerende direktør.

Læs også: FJERN LICENSEN OG MEDIESTØTTEN: MEDIER SKAL LEVE AF DERES TROVÆRDIGHED, INTET ANDET

Det er klart, at de eneste meninger, CNN tillader at blive sendt, er CNN’s egne.

TV-reklamen fortæller, at Demokraterne “obstruerer” præsidentens dagsorden og at medierne “angriber” ham.

“Præsidentens fjender vil ikke have, at han skal få succes” siger reklamen. “Men amerikanerne siger: ‘Lad dog præsident Trump gøre sit arbejde.‘”

Det er ikke første gang CNN censurerer præsident Trump.

I maj nægtede CNN at vise en tidligere tv-reklame for præsident Trump, efter at folkene bag kampagnen havde afvist at ændre en påstand i den om, at bl.a i CNN bragte “falske nyheder” (fake news).

Læs også: HARVARD-FORSKERE: TRUMP HAR RET I MEDIEKRITIK

14. august beskyldte Trump endnu en gang CNN for at bringe falske nyheder under en debat med en CNN-reporter ved en pressekonference i Det Hvide Hus.

Mr. Glassner sagde, at grunden til, at mange amerikanere støtter Trump er fordi de deler præsidentens mistillid til medierne.

Del artiklen her: