BORGELIGE ANNO 2017: “KONVENTIONER” VIGTIGERE END DEMOKRATI OG DANSK KULTUR

Inger-Støjberg
(Foto: Inger Støjberg (V) (venstre.dk))
Del artiklen her:

Regeringen er ligeglad med vælgernes ønske og med, at ikke-vestlig indvandring smadrer Danmark. Konventioner vægter mest.

Kommentar af Nicolai Sennels

Stadigt flere danske byer spises op af religiøse parallelsamfund præget af voldsom kriminalitet og retsløshed. Der er grund til bekymring. De seneste to år er antallet af anmeldte voldtægter steget med hele 232 procent, terrortruslen er historisk høj og mange områder er i dag ubeboelige for almindelige danskere.

Årsagen er i dag tydelig for enhver: Ikke-vestlig indvandring. Der er derfor god grund til at nedbringe antallet af ikke-vestlige indvandrere, herunder flygtninge og familiesammenføringer.

Men den såkaldt borgerlige regering har stillet en selvvalgt forhindring i vejen, idet de ønsker at vægte internationale konventioner højere end bevarelsen af landets sammenhængskraft og danskernes sikkerhed. Danske vælgeres ønske tilsidesættes således for konventioner lavet i en helt anden tid og med et helt andet formål.

Sådan er en “borgerlig” regering anno 2017: Dansk kultur, lov og orden og demokratiet tilsidesættes, fordi man ikke har nosserne til at gå enegang og gøre det eneste rigtige. Og det er en ringe trøst, at det ville have stået endnu værre til under en socialdemokratisk ledet regering.

Del artiklen her: