KAN TRUMP REDDE ENGELSK AKTIVIST FRA FÆNGSEL?

(Foto: Jaydan Frandsen vender tommelfingeren nedad til Koranen. Nye engelske love kan sende hende i fængsel for kritik af islam. Trump forsøger at redde hende)
Del artiklen her:

Præsident Trump sendte forleden et tweet til den engelske premierminister, Theresa May, for at protestere mod sigtelsen af Fransen, men nu kritiseres han både af Theresa May og medierne for at støtte den engelske kvinde, der risikerer fængsel for at udtale sig negativt om muslimsk indvandring i UK.

Kommentar af Ivan Dybdal

Den politiske korrekthed har fået det hele til at stå på hovedet.

Man risikerer fængsel for at bruge sin ytringsfrihed om en af de største kulturinvasioner, der nogensinde har ramt det kristne Europa. Og hvis man forsvarer de islamofobi anklagedes ytringsfrihed risikerer man at blive udsat for mediernes altid parate Stalinorgel. I hvert fald hvis man er præsident i USA.

Tweeten fra Trump var tilføjet den tweet, han selv havde modtaget fra Jayda Fransen, Britain First.

Her er anti-islam videoerne USA’s præsident Trump re-tweetede som vedhæng til sin appel til UK premierminister Theresa May til støtte for den islamofobi anklagede Jayda Fransen.

Hverken de eller appellen faldt i god jord i Downing Street no. 10.

https://twitter.com/JaydaBF/status/935609305574903812

https://twitter.com/JaydaBF/status/935805606447013888

https://twitter.com/JaydaBF/status/935775552102981633

Jayda Fransen til Trump: Fortsæt med at støtte mig. Jeg vil ikke i fængsel!

I en video takker den islamofobi-anklagede Jayda Fransen den amerikanske præsidenten for hans støtte og beder ham om hans fortsatte støtte til kampen mod indførelsen af sharialove i UK og Europa. Den begyndende sharialovgivning i UK, der nu gør at hun risikerer at blive dømt til fængsel af en engelsk domstol for offentligt at udtrykke sig negativt om islam.

Donald Trump fortsætter støtten til Jayda Fransen

Donald Trump har svaret tilbage på Theresa Mays kritik af hans re-tweet af, hvad May kalder “yderligtgående højre-orienterede videoer” fra Britain First: “Theresa@theresamay, fokusér ikke på mig, fokusér på den destruktive radikale islamiske terrorisme, der finder sted i Storbritanien. Vi har det fint her!”

Del artiklen her: