GOOGLE I NYT GROFT ANGREB PÅ DEMOKRATIET

(Foto: Sådan ser det ud, hvis man forsøger at se den polske regerings EU-kritiske video: Man advares om, at den er stødende og bliver spurgt, om man nu er helt sikker på, om man vil se den...)
Del artiklen her:

Google har valgt at gemme en EU-kritisk video fra den polske regering.

Kommentar af Ivan Dybdal

EU sagsøger nu Polen, fordi de nægter at modtage de muslimske, illegale indvandrere, som EU har tildelt dem. EU straffer både Polen ved at tage EU-tilskudspenge fra dem og med at smide dem helt ud af EU, hvis de ikke makker ret. Nu hjælper Google EU med at lukke munden på en polske regering, der forsøger at kæmpe imod unionens metoder. En metode polakkerne husker fra dengang, de blev dirigeret fra Moskva. Det er ikke noget, de mindes med glæde.

Det polske indenrigsministerium udsendte en video, der er blevet censureret af Google

Den er af Google placeret i en adgangs- og linkbegrænset tilstand designet af YouTube for at begrænse adgangen til videoer, som de siger indeholder “racistisk” eller “ekstremistisk” indhold, men som ikke bryder nogen af ​​platformens regler.

De har offentliggjort videoen, der udtrykker den polske regerings mening, ud med “begrænset adgang” – en betingelse, der er designet til at reducere adgangen til “yderligtgående” indhold.

Videoer, der er placeret sådan, er ikke-søgbare, umulige at henvise til fra andre websteder og fjernes automatisk fra brugernes ’anbefalede videolister’.

Den eneste måde at nå frem til dem på er ved at klikke på et link før man kan få lov at se den pågældende video, hvor man advares om, at “indholdet er upassende eller stødende”, og man bliver bedt om at klikke på en knap, før man får lov til at fortsætte.

Video: I skrivende stund kan videoen ses her (kopi):

Del artiklen her: