ARABISK EKSPERT ADVARER MOD AT BEDE MUSLIMER OM “FRED”

Del artiklen her:

Ekspert i arabisk kultur advarer mod at bede muslimer om fred, da dette opfattes som svaghed og en mulighed for afpresning.

Mellemøst-ekspert Dr. Mordechai Kedar advarer i en tale i Israels parlament, Knesset, imod at bede muslimerne om fred. Folk, der beder om fred, opfattes i islamisk kultur som svage, fortæller Mordechai Kedar, der til dagligt underviser på Arabic at Bar-Ilan University. Tegn på svaghed opildner muslimer til at angribe. Og jo mere behov man har for fred, jo højere vil muslimerne sætte prisen for denne fred.

“Hvis vi siger, at vi ønsker fred, bliver det opfattet som om, vi anerkender, at vi har tabt, og det eneste vi kan gøre er, at tigge om den smule fred, vi kan få,” siger Dr. Mordechai Kedar blandt andet. Ægte fred med muslimer kan først opnås når de frygter os, mener han.

Dr. Mordechai Kedars syn på islamisk mentalitet lægger sig dermed ganske tæt op af den danske psykolog Nicolai Sennels’ beskrivelser i hans bog “Blandt kriminelle muslimer”. Her beskriver Sennels, at Vestens manglende aggressivitet og parathed til fysisk konflikt opleves af muslimer som en svaghed, der kan udnyttes til yderligere dominans.

Ifølge både Kedar og Sennels er konflikt det eneste egentlige forhandlingsmiddel i den islamiske kultur.

Video: Dr. Mordechai Kedars i Knesset om, hvorfor det er forkert at bede muslimer om fred:

Læs også:

ISRAEL: VI HAR STOPPET DUSINVIS AF TERRORANGREB MOD EUROPA

OBAMA, BUSH OG CLINTON STØTTEDE ALLE JERUSALEM SOM ISRAELS HOVEDSTAD

FN ER REELT EN ANTI-ISRAEL ORGANISATION

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

Del artiklen her: