APROPOS UKRAINE

Corbett
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg vil gerne lægge mig i slipstrømmen af Lars Hedegaards kommentar på hans væg på Facebook:   

”En skriver, at jeg generelt er helt gal på den med hensyn til Ukraine. Jeg mener selvfølgelig, at min kritiker er helt gal på den. Men min pointe er, at alle synspunkter frit skal kunne diskuteres. Derfor har adskillige kommentatorer på min væg anført synspunkter, der skarpt adskiller sig fra mine, og sådan skal det være.” 

Og så vil jeg gerne gøre James Corbetts indledende ord i den følgende video til mine, hvori han slår fast med syvtommersøm, at han IKKE er FOR Putin og opfatter ham som en autoritær diktator:  

What’s Happening in Ukraine? – Questions For Corbett #084 – The Corbett Report

 on Questions For Corbett, Thomas writes in to ask James about the unfolding events in Ukraine. James gives his answer as things stood at 10 AM JST on February 23, 2022.  

***

Med det sagt:  JEG FORSVARER IKKE PUTINS INVASION AF UKRAINE – og det skriver jeg med store bogstaver, så jeg er helt sikker på, at der ikke er plads til misforståelser.  Krig er frygtelig. Mennesker bliver såret og dræbt, og liv smadret. 

Det, jeg vil holde fast i, er, at analyser skal baseres på fakta, ikke følelser.  Så her kommer et andet perspektiv på konflikten illustreret med en tegning:  

WarAndCovid

Hvilket betyder, at alt skal kunne diskuteres – herunder, at Putin og Rusland ikke alene bærer ansvaret og skylden for den katastrofale og eskalerende konflikt i Ukraine. 

Jeg får et deja-vu
Da jeg gik op imod det officielle corona-narrativ i april 2020, var en hyppig reaktion, at jeg havde knald i låget. Her knapt to år siden kan jeg med afsæt i de mange artikler, links og videoer på NewSpeek dokumentere, at jeg havde og har fat i den lange ende. 

Nu oplever jeg præcis den samme reaktion, når jeg sætter spørgsmålstegn ved de statskontrollerede mediers ensidige propaganda, der opstiller en antagonistisk modsætning mellem Rusland og Ukraine. Solgt som en tyrannisk diktator, der ønsker at massakrere frihedselskende, demokratisk sindede borgere. 

Denne sort-hvide fremstilling holder ikke. Virkeligheden er altid grågrumset. Og fordi scenariet i Ukraine kan give mindelser om tidligere opstande rundt omkring i verden, begynder en lille orm at gnave: Har den globalistiske elite / World Economic Forum og de andre ’usual suspects’, bl.a. Soros NGO’ere – en finger med i spillet?  

En dyb, dyb mistillid til de statskontrollerede medier
Her er mit svar til dem, der mener, at NewSpeek sætter sin troværdighed på spil, fordi vi giver plads til fx en Paul Craig Roberts: 

De seneste to års propaganda i de statskontrollerede medier for så vidt angår både covid & klima har sået en dyb, dyb mistillid til de statsstøttede medier og deres ’journalistik’. Samt til en række forskere / eksperter tilknyttede statsstøttede institutioner.

 På NewSpeek forsøger vi at dække den del af skiven, som er udgrænset eller ligger i mørke eller pr. refleks defameres i corporate media.

Pt er der kun ét budskab, der får lov at komme igennem i forhold til Putin, og Putin alene er skyldig i den ulykkelige konflikt, der kan udvikle sig til 3. verdenskrig.

En række analytikere ser ikke konflikten som sort-hvid. De skal også have mulighed for at komme til orde. Helt på linje med at NewSpeek har givet stemme til en række af de læger, virologer, epidemiologer og eksperter, der er blevet censureret på diverse high tech platforme og/eller deres landes presse.

Så hvis NewSpeek finder, at en røst har væsentlige argumenter og vigtig dokumentation (som fx en Reinar Fuellmich, en Dr. Malone, en Michael Yeadon, en Peter McCullough m.fl. i forhold til corona og Great Reset), så får de plads enten solo eller i ’Blandede bolsjer’.  

På samme måde vil NewSpeek give plads til de kommentatorer, der har andre perspektiver på konflikten / krigen i Ukraine end fx den danske udenrigsminister, marionetten Biden og Ursula von der Leyen.  

Læs, lyt og døm selv!
Her følger en række links med den sædvanlige opfordring: Læs, lyt og døm selv!  

The Ukraine Crisis: What You Need to Know

SupportsUkraine

What’s To Blame For The Mess In Ukraine?

Is the Russian incursion into Ukraine a desperate “land grab” by an unhinged Russian president? Is it as simple as that? That is what the mainstream media ac…

16.04

Ledaren nr 146 – Ett hett krig. Var inte det alla ville ha? 

***

Civilian Intelligence Network 3.0 

***

[Forwarded from The Golden One – som jeg ikke ved, hvem er!]

I am sure you are all staying updated on the situation in Ukraine via various sources.

Emotions are running hot, this is normal. Keeping a cool head and seeing the issue from a few different perspectives can be good:

The US perspective: The US regime (Washington) has perhaps been the most aggressively anti-White regime in the West since around 2016. 

American patriots (i.e. pro-Whites) will view a defeat of Washington’s ally Ukraine as a defeat for Washington. 

This is understandable.

The Russian perspective: The NATO has aggressively expanded in Eastern Europe since the end of the Cold War. Russian concerns are understandable.

Serbian perspective: NATO bombed Belgrade during the Yugoslav Wars during the 90s. Serbia also shares the Orthodox faith with Russia. Thus, it is understandable that Serbians sympathise with Russia.

Eastern European perspective: The further away you are from the Russian bear, the friendlier it looks. Countries with historical experience of Russian occupation have legitimate concerns when it comes to Russia.

Ukrainians wanting to be their own nation, separate from Russia, is understandable.

I will elaborate on these issues further in tomorrow’s Podcast episode. 

***

Neil Oliver: We watch Russia – but we must watch what our leaders are up to here in the West

The Parallel Society vs Totalitarianism | How to Create a Free World

Den ideelle krigen

*** 

Del artiklen her: