HAR JEG BARE KNALD I LÅGET?

Hodkinson
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

En stor del af min familie og vennekreds er af den opfattelse, at jeg har knald i låget, når jeg formidler viden om Great Reset, Den Nye Verdensorden og de såkaldte vacciners rolle i udrulningen af en stadig mere totalitær stat. 

Jeg får sølvpapirhatten på hovedet, konspirationsteoretiker skrevet både for og bag og behjertede sjæle, der helt bestemt vil mig det godt, lader mig vide, at jeg vil dø både venne- og frændeløs, hvis jeg ikke snart holder op med mine vanvittige analyser. 

Hm! Mellem os sagt og i al hemmelighed: Jeg HAR tænkt, at det MÅ være mig, der har knald i låget, for bedrageriet KAN da ikke være så dybt? Mennesker med magt KAN da ikke være så onde? Big Pharma KAN da ikke slippe af sted med at skade mennesker uden at stå til regnskab? En hel klode KAN da ikke holdes i et jerngreb og acceptere test og mundble og social distance og udgangsforbud og forsamlingsforbud osv. osv., hvis ikke det var fordi der var en meget, meget farlig sygdom?  

Men så er det jo, at andre stemmer og andre forklaringer så småt begynder at dukke op, og mennesker med et moralsk kompas og integritet siger fra. Ikke i de statsstøttede propaganda-medier, forstås, her kommer disse røster ikke til orde, censuren er tæt på total, men på de alternative platforme. 

En af hverdagens helte er Dr. Hodkinson, der var meget tidligt ude, og i denne video kan man høre, hvordan han har været udsat for dødstrusler for at sige sandheden om Covid-19 bedraget.  

***

P.s. Det hele bliver lidt nemmere for os ’konspirationsteoretikere’, når vi finder ud af, hvilke fantastiske, redelige og ordentlige mennesker, vi er i klub med. 

Der går mindst 500 Dr. Fauci’er på 1 Dr. Hodkinson. 

Del artiklen her: