ANMELDELSE: ”BIG AGENDA: PRESIDENT TRUMPS PLAN TO SAVE AMERICA”

Del artiklen her:

(Foto: David Horowitz)

Af Ivan Dybdal

David Horowitz, amerikansk konservativ forfatter, fortæller i sin nye bog ”Big Agenda: President Trump’s Plan to Save America”, der for tiden er en bestseller i USA – om baggrunden for Donald Trump’s politik og hvad dens formål er. Han er en af ​​stifterne og nuværende formand for tænketanken David Horowitz Freedom Center og han en svoren Trump-tilhænger. Han forklarer på en meget klar og sammenhængende måde, hvad det han opfatter som Donald Trump’s revolution af det amerikanske samfund, bygger på.

Bogen beskriver det nye paradigme, dvs. den nye måde at tænke politik på, der efter min mening kommer til at præge fremtiden også i resten af den vestlige verden.

Her er nogle udpluk fra min læsning af den skelsættende bog.

Donald Trump’s revolution

Det, vi for tiden kan se og læse i medierne om den nyvalgte amerikanske præsident, er mest til ophidselse af de ureflekterede spontant politisk korrekt følende, men uden at nogen bliver klogere af al den fordømmelse. Det gør man med denne bog.

Det skal huskes, at Trump er støttet af mange af de amerikanske intellektuelle, der i årevis har talt den herskende liberale elite – som vi i Danmark kender som den kultur-radikale venstrefløj – midt imod. Nu greb modstanden blot om sig og blev en folkebevægelse, fordi den brød igennem mediernes blokade.

Bogen begynder med disse manende ord: “Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn’t pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same” –Ronald Reagan.

Mange konservative intellektuelle amerikanere frygtede med god grund Amerikas udvikling og de drog med valget et lettelsens suk, fordi en lang og sej kamp var lykkedes og de konservative nu er i kontrol, fordi de har både præsidentposten og flertallet i de to kamre. Amerikas genopretning kan begynde.

Slut med eftergivenhed overfor Amerikas fjender

Otte års eftergivenhed overfor Amerikas fjender er nu slut. En eftergivenhed der har medført øgede terrortrusler ude og terrorangreb hjemme. Dertil kommer at, der hjemme er skatteplyndring, overregulering og en enorm offentlig gæld, der har medført den mest tøvende opadgående økonomiske konjunktur, der nogensinde er set.

Det Demokratiske Partis 30 år lange angreb på landets suverænitet har skabt porøse grænser med indtrængen af millioner af illegale, hundreder af tusinder kriminelle og et ukendt antal muslimske terrorister, til følge.

49 mio. amerikanere har måttet forlade arbejdsmarkedet og 47 mio lever af offentlig støtte. Det vil Trump’s økonomiske politik råde bod på med helt nye handelspolitiske tiltag og store investeringer i den nedslidte amerikanske infrastruktur

Stop krigene i byerne over hele Amerika

Demokraterne har oprettet ”Sanctuary Cities” herunder Los Angeles og New York, hvor den nationale lov er sat ud af kraft, så de, der illegalt er kommet ind over grænserne, kan operere dér i sikkerhed for at blive draget til ansvar for deres illegalitet.

Venstrefløjen har desuden startet en krig i byer over hele Amerika med racistiske overtoner mod politiet, hvilket har medført et stigende antal mord og andre voldsforbrydelser mod politifolk.

I USA er en ”Sanctuary City” en kommune, der har vedtaget en politik for beskyttelse af illegale indvandrere ved ikke at retsforfølge dem for at overtræde den føderale udlændingelovgivning og ved at sikre, at de alle har adgang til offentlig støtte og service. Der er også ”Sanctuary Universities”, hvor illegale indvandrere ikke retsforfølges og hvor de derfor kan bo på campus og leve uforstyrret dér, selv hvis man ved, at de sympatiserer med eller har kontakt til en terrorbevægelse.

Stop nedbrydningen af konstitutionen

Hvordan kan Republikanerne få stoppet Demokraternes demontering af nationens konstitutionelle grundlag? Først er de nødt til at kende deres modstandere, ikke kun Hillary Clinton, Tim Kaine og Bernie Sanders, men hele den progressive bevægelse, der har viet deres liv til at fremme en venstreradikal politik.

Hvilke er deres metoder og hvad er deres langsigtede mål? Hvordan er deres dagsorden? Det er ikke kun et spørgsmål om specifikke politikker. Der er tale om kraftfulde næsten religiøse overbevisninger, der er grundlag for denne progressive bevægelse. Det er ikke det individuelle politiske tiltag, der er det vigtige, men den langsigtede ideologi bagved, den vision de er underlagt.

Clinton-familien havde kunnet begå kriminelle handlinger og udsætte amerikanerne for mange farer ved deres personlige omgang med statslige sikkerhedsdata og hemmeligt samarbejde med slyngelstater, der var villige til at betale til deres Clinton Foundation. Det kunne de slippe afsted med, fordi Republikanerne hidtil havde været for fine til at konfrontere dem med det. Det vendte, da Trump brugte de samme metoder, som venstrefløjen altid har brugt og stillede nærgående spørgsmål om det.

Og Ingen republikansk præsidentkandidat har nogensinde turdet sige som Donald Trump sagde om Hillary Clinton i den anden præsidentdebat: ”Hillary har et enormt had i sit hjerte.”

Hillary Clinton brugte sit hjerte, da hun talte til en LGBTQ forsamling (lesbiske, bøsser, biseksuelle, transpersoner, queer personer, interkønnede og aseksuelle). Hun kaldt dehumaniserende halvdelen af Trumps tilhængere for tilhørende ”the basket of deplorables” og derefter, at de var uhelbredelige (irredeamable) og hun fortsatte med at præcisere det: ”You could put half of Trump’s supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamophobic – you name it. And unfortunately there are people like that. And he has lifted them up”. Sådan fortsatte det og Clinton og Obama blev ved helt til slutningen af deres valgkampagne med Tv-reklamer på alle tv-stationer, der lod forstå, at Trump var Ku Klux Klans kandidat.

Demokraterne kalder Republikanerne for racister. De spiller altid racekortet. Det har hidtil virket, men med Trump virker det ikke længere, fordi han hver gang tager til genmæle uden at bøje nakken for det. At mene at Amerika skal have sikre grænser som andre lande, gør ikke én til racist, det fik Trump skåret ud i pap på landsdækkende TV, der var nødt til at transmittere uddrag fra hans valgmøder for ikke at miste de sidste seere til andre medier og kanaler ikke mindst online medierne.

Hvorfor hader de progressive de konservative? Spørgsmålet besvarer David Horowitz. Det må vi lære at forstå, siger han. De progressive er frelsere, siger han. De vil fjerne de onde, der er skyld i vores elendighed. Det blev engang kaldt kommunisme, men nu kaldes det socialisme eller social retfærdighed. Det kræver, at der gennemføres en omfattende politisk korrekthed overalt. Mange republikanere lod sig fange i fælden. Nu ikke længere. De progressive er afsløret som magtens demagoger. Det kan alle nu se.

Hvordan ændres den venstreorienterede indoktrinering i skoler og på universiteter?

Samfundsændringen, som de progressive håber at frembringe, begynder i universiteter og skoler.

Ingen amerikansk institution har som universiteterne lagt grundlaget for denne samfundsændring. De progressive har i henved et halvt århundrede arbejdet på at gøre de humanistiske universitetsfag til centre for rekruttering af aktivister til venstreorienterede sager. De har formodentlig været medvirkende til, at de, der i dag er mellem 20 og 35 år gamle, er den første generation af amerikanere, hvor flertallet ser positivt på socialisme, hvilket kun gælder for meget få over 35.

Det begyndte efter opstande og uroligheder i kølvandet på 1968-bevægelsen. Skiftet i universiteternes curriculum begyndte i 1969 med introduktion af nye fag, der var et direkte resultat af politisk pression og fagene var helt uden akademisk standard.

Først kom ”Afrikanske Studier” efter en strejke, der lukkede San Francisco State University, der blev besat af sorte militante med skydevåben. ”Etniske studier” for chicanos/latinoes, asiater, bøsser og lesbiske og feministiske fag fulgte hurtigt efter. Disse studiers formål var at kæmpe mod den undertrykkelse, disse grupper mente, de var udsat for af det hvide Amerika.

Dette er baggrunden for Donald Trumps revolution af det amerikanske samfund og det er derfor han bekæmper venstrefløjen med deres egne midler. Alle deres løgne skal afsløres, hver gang de dukker op og medierne skal som de løgnefabrikker, de er, korrigeres med alle midler. Det er slut med at forsøge at ’please’ venstrefløjen ved at give dem delvis ret, når de kører løs med deres lighedsidioti og racismeanklager mod politiske modstandere. Sandheden skal kastes i ansigtet på dem og løgnemedierne, der pusher deres løgne, skal konfronteres, fordi de er hovedmedskyldige i manipulationen af amerikanernes bevidsthed. Den røde ballon revnede med et brag og ”politisk korrekthed” er blevet mere og mere forhadt af amerikanere, der nu igen tør sige deres mening.

* Biografi. David Joel Horowitz (født 10 jan 1939) er en amerikansk konservativ forfatter. Han er en af ​​stifterne og nuværende formand for tænketanken David Horowitz Freedom Center; redaktør af FrontPage Magazine; og leder af Discover the Networks, en hjemmeside, der analyserer og kritiserer tekster og udtalelser af personer og grupper på den politiske venstrefløj. Horowitz grundlagde organisationen Students for Academic Freedom (Studerende for Akademisk Frihed) for at gå imod politisk korrekthed og venstreorientering af den akademiske verden. Horowitz blev født af forældre, der var medlemmer af det kommunistiske parti USA. Fra 1956 til 1975 var Horowitz erklæret tilhænger af New Left. Senere forlod han venstrefløjen og er siden blevet en førende fortaler for konservatismen.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.