ANDREW TATE SKAL ELIMINERES – FORDI HAN LIGESOM JULIAN ASSANGE OG EDWARD SNOWDEN AFSLØRER DENNE VERDENS VIRKELIGE MAGTHAVERE

AndrewTate
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

3branches

***

NewSpeek har i flere omgange gjort opmærksom på Andrew Tate (læs her og her).

Ja, jeg ved, at han sammen med sin bror sidder i et rumænsk fængsel anklaget for trafficking, og nej, jeg tror ikke, at Andrew Tate er en engel – men jeg VED, at han har fat i en meget lang ende for så vidt angår Mr. Globals depopulations-agenda og the cabals våde drømme om én verdensregering.

Ifølge ’the global banksters’ havde Andrew Tate fået alt for mange følgere, primært unge mænd uden ønsker om at blive kastreret af identitetspolitikken og woke-bevægelserne og alt for mange vestlige kvinders narcissistiske selvpromoveringer på de social medier.

Tate har været helt på det rene med, at det kun var et spørgsmål om tid, før ’the dark forces’ alias kulten ville få ram på ham.

Lyt her:

4 MAJOR REASONS Why lIIuminati ORDERED The Arrest Of The Tate Brothers (Tristan & Andrew)

I skrivende stund ligger videoen på YouTube (d. 13.02.23), men med så få visninger, at der er grund til at tro, at der er en form for spærring på.

For god ordens skyld derfor nok et link til når YouTube-censuren sletter videoen helt:   

https://odysee.com/@Xendrius:9/4-major-reasons-why-liiuminati-ordered:8

Introen lyder:

Does not take a genius to understand the real reason for their arrest. This video is a deep dive into the arrest of Andrew and Tristan Tate and shows the REAL reasons why dark forces could not allow them to remain free.

And if this video’s conclusion is true, the brothers will not be released any time soon and if they by any chance do get released, they will get permanently deleted from life instead.

This arrest was ordered to serve as a warning to any other influencer who may think about using his/her fame to expose any aspects of the global conspiracy or make any real positive change in the world.

The link to the full podcasts will be added in the description (nothing was taken out of context).

***

SpeakTheTruth

***

Endnu en video kaster lys over, hvorfor Andrew Tate skulle fjernes:

Andrew Tate Exposed Klaus Schwab And The Plan of the Elites

***

Endelig et link til Julian Assange, der ligesom Tate skulle defameres og hænges ud som voldtægtsforbryder. Mønstret gentager sig med gabende forudsigelighed, og hvis nogen skulle finde på at erklære mig persona non grata, fordi jeg fortsat hepper lige ihærdigt på Andrew Tate – eller rettere sagt hans budskaber om biologiske forskelle på de to køn –  er mit (for)svar:

Andrew Tate anlagde en mandschauvinistisk, nogle vil sige misogyn, holdning i en lang række videoer og interviews. Efter min opfattelse var der tale om en persona (læs fx her) skabt til at trænge igennem mediemuren. Hvilket lykkedes for ham til perfektion.

Jeg håber af hjertet, at det ikke lykkes at knække brødrene Tate, men jeg har bange anelser. Omvendt har Oriana Fallaci i ”En mand” beskrevet, hvordan der ER mennesker så mentalt stærke, at tortur-bødlerne ikke kan ødelægge dem.

En Mand er en roman, der fortæller historien om Alexandros Panagoulis, som kæmpede mod obersterne og militærregimet i Grækenland. Det er historien om en helt, der kæmper sin ensomme kamp for friheden og sandheden, som aldrig giver op, og det fører også til hans død. (Originaludgaven udgivet i 1979, og den danske oversættelse i 1981)”

Link: https://da.wikipedia.org/wiki/Oriana_Fallaci

SnowdenTweet

Del artiklen her: