ALI OG DE 15.000 GODTROENDE DANSKERE

(Foto: Rasmus Jarlov (K), Mette Abilgaard (K) og Peter Hummalgaard (S) er blandt de folketingspolitikere, der troede på den kriminelle og stært uhygiejniske Ali Parnia, da han - uden dokumentation fra hverken ham eller politiet - påstod at hærværket mod hans bageri skyldtes "afpresning")
Del artiklen her:

15.000 danskere troede på kriminel hærværksramt bager og forærede ham en halv mio. kr.

Danske politikeres indsamling til den hærværksramte – og formentligt kriminelle – iranske bager Ali Parnian afslører, at naiviteten overfor indvandrere stadig hersker på Christiansborg. Det var endda primært politikere på den blå fløj, der godtroende tog Ali på ordet, da han påstod, at hærværket mod hans bager skyldtes afpresning. Ingen af de øvrige butikker i området blev ifølge eget udsagn afpresset af de lokalebande. Men det blev Ali’s Kaj Bageri ifølge Ali selv. At hverken Ali eller politiet kunne fremlægge dokumentation for påstanden huede ikke hverken Rasmus Jarlov (K), Mette Abilgaard (K) eller Peter Hummelgaard Thomsen (S), der stod i spidsen for indsamlingen af hele 500.000 kr. til Ali Parnian, der kom til Danmark fra Iran for to år siden.

Som NewSpeek dokumenterede mens indsamlingen stadig stod på, var Ali Parnians bageri stærkt uhygiejnisk. Åben adgang fra et toilet der var så klamt, at myndighederne simpelthen lukkede det ned på stedet og ud til produktionsområdet, riste som ikke var sikret mod rotter og opbevaring af lammehoveder i bageriets fryser var blandt de ting, fødevarekontrollen fandt under deres kontrol.

Ifølge DR Nyheder har Ali Parnian og hans far Mohsen Parnian op til hærværket været del i en konflikt, der netop ikke handler om beskyttelsespenge. Konflikten indgår ifølge DRs oplysninger i politiets efterforskning af sagen.

“Meget tyder på, at der tegner sig et broget billede, og derfor holder vi alle muligheder åbne,” siger politiinspektør Torben Svarrer fra Københavns politi ifølge DR.

Hverkan da hjemløse, prostituerede eller gamle værtshuse blev afpresset, samlede politikerne ind. Men da en “stakkels” indvandrer blev afpresset, kom folk hurtigt til lommerne. Danskernes – og politikernes – solidaritet rammer åbenlyst skævt.

I disse dage skal Ali Parnian i retten tiltalt for brandstiftelse. Han risikerer fængsel og udvisning. De involverede politikere har derfor stoppet indsamlingen og arbejder nu på at finde en måde at sende pengene tilbage til giverne.

Sagen viser, hvor rystende åbne politikere er, når det gælder indvandreres påstande.

Del artiklen her: