AGA WILSON MED PROFESSOR DOLORES CAHILL – HVORDAN MAN KAN FORBEREDE SIG PÅ HVAD, DER VIL KOMME

Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Navnet Dolores Cahill vil være kendt for NewSpeeks følgere (jf. fx her & her & her).   

I denne samtale Aga Wilson With Prof. Dolores Cahill – How You Can Prepare Yourself for What is to Come redegør Dolores Cahill for den køreplan, der ligger bag The Great Reset og Den Nye Verdensorden. 

Covid-19 viser sig at være blot et af mange værktøjer i den psykopatiske globalistiske elites værktøjskasse. Klima-alarmismen er et andet. Hyperinflation og fødevaremangel et tredje. Strategierne er ren ondskab – det er derfor, jeg kalder bagmændene psykopater. 

Dét, det først og fremmest drejer sig om for magthaverne, er at holde befolkningerne i en konstant skræktilstand, et bestandigt alarmberedskab, der sætter fornuft og klar og logisk tænkning ud af kraft. Samt stemple, stigmatisere og defamere ’de vågne’. 

Som også Dolores Cahill er blevet det. Ligesom Dr. Robert Malone, Mike Yeadon, Peter McCullough og mange, mange, mange flere kritikere er blevet af globalisternes håndlangere og pressstitues. 

Guys

Krigen i Ukraine bruges som afledningsmanøvre (jf. fx her) for ’vaccine’-skader og digitale ’sundhedspas’ – det sidste er redskabet til et social credit point system a la Kina. 

Den gode nyhed er, at når man én gang har gennemskuet, hvad ’the dark overlords’ m/k har gang i, er det ikke mere så svært at forstå, hvorfor der hele tiden kommer nye kriser. For det er kriserne og katastroferne, den globalistiske elite skal bruge som undskyldning for ’at redde verden’: ’Du vil intet eje, og du vil være lykkelig over det’. 

Nok en god nyhed. Cahill taler i videoen om mulighed for afgiftning, hvis man altså har taget de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner.  

Så det er langt fra håbløst! 

Del artiklen her: