AFSLØRET: FRANKRIG SMUGLER MIGRANTER TIL ITALIENS SKOVE

(Foto: Frankrigs præsident Emanuel Macron)
Del artiklen her:

Frankrig er blevet afsløret i at smugle afrikanske migranter til Italien uden italienernes vidende.

Italienske politifolk blev noget forbavsede, da de tilfældigvis stødte på en politivogn fra Frankrig inde i en italiensk skov. Her så italienerne, hvor de franske betjente transporterede migranter af afrikansk udseende ind i skoven og satte dem af. Derefter kørte det franske politi tilbage over grænsen til Frankrig.

“I fredags ved Claviere ved de italienske alper ved grænsen til Frankrig blev franske gendarmer set afsætte to migranter af afrikansk oprindelse inde i en skov, 4 km inde i Italien. To italienske politimænd, der var til stede på stedet, så de franske gendarmer nikkede i retning mod indvandrerne og sige “Par là” (derhen), mens de pegede på nogle buske. Derefter vendte gendarmerne tilbage til Frankrig. Det virkede som om, at dette ikke var første gang. De italienske betjente tog et billede af situationen og den franske bil, som efterfølgende viste sig at være et fransk gendarmeri-køretøj.” Det skriver den italienske avis La Stampa.

Frankrigs præsident Emanuel Macron, der længe i skarpe vendinger har kritiseret Italien for ikke at tage imod tilstrækkeligt mange migranter, har undskyldt og sagt, at det var et uheld.

Den italienske regering nægter at tage imod undskyldningen, da den ikke tror på, at det var et uheld. Desuden kritiserer Italiens indenrigsminister Matteo Salvini franskmændene for at være brutale imod migranter ved at sætte dem af alene i en skov uden mad og drikke.

Læs også:

SALVINI: VI SKAL LAVE VORES EGNE BØRN ISTEDET FOR AT IMPORTERE AFRIKANERE

SALVINI TIL MACRON: TI STILLE, DIN HYKLER

MACRON TRUER: LUKKEDE GRÆNSER ER “KRIG”

VIL JAGTE OG DEPORTERE HALV MILLION ILLEGALE

TAGER PENGE FRA ASYLANSØGERE OG GIVER DEM TIL POLITIET

Del artiklen her: