300 % ØGNING I ANTALLET AF SPONTANE ABORTER BLANDT KVINDER I MILITÆRET

fordeling af spike
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.  

Amerikanske militærlæger har afsløret en 300 % øgning i antallet af spontane aborter blandt kvinder i militæret. Øgningen er sket pludseligt i 2021, hvor 4182 spontane aborter er indberettet i løbet af de første 10 måneder. Til sammenligning er gennemsnittet over de 5 foregående år 1499 årlige spontane aborter. Det fremgår af de koder, der anvendes blandt militærlæger, at de indberettede tilfælde generelt er blevet forbundet med en formodet bivirkning fra vacciner.

Citat fra de amerikanske militærlægers afsløringer:

Aside from the spike in miscarriage diagnoses (ICD code O03 for spontaneous abortions), there was an almost 300% increase in cancer diagnoses (from a five-year average of 38,700 per year to 114,645 in the first 11 months of 2021). There was also a 1,000% increase in diagnosis codes for neurological issues, which increased from a baseline average of 82,000 to 863,000!

Og på dansk:

Udover stigningen i spontane aborter (ICD kode 003) var der næsten 300 % øgning i cancerdiagnoser (fra gennemsnitlig 38.700 årlige tilfælde de 5 foregående år til 114.645 tilfælde i de første 11 måneder af 2021). Der var også en 1000 % stigning i diagnosekoder for neurologiske problemer, hvor man ser en stigning fra et gennemsnit på 82.000 til 863.000.

Vi ved fra utallige beretninger, at tusinder af kvinders menstruationscyklus er blevet påvirket af corona-vaccinerne. Påvirkningerne er forskellige, som fx uregelmæssighed, voldsom blødning, komplet fravær af menses eller pludselig genopstået blødning hos kvinder, der har nået menopause. Jeg kender ikke danske tal andet end fra en notits fra sommeren 2021 om 47 danske indberetninger, som skulle undersøges.

En ophobning af de lipide nanopartikler 

Som bl.a. Bret Weinstein og dr. Robert Malone diskuterede allerede i juni 2021, er det dybt bekymrende, at se Pfizers egne data vise en ophobning af de lipide nanopartikler, som bærer mRNA-koderne til spikeproteinet, i ovarierne. Ophobningen i ovarierne sker, som det fremgår af linket herunder, over de første dage, hvor man samtidig ser først stigning efterfulgt af et fald i koncentrationen i blodet. I modsætning til i blodet, hvor koncentrationen efter nogle timer igen falder, finder der altså en akkumulation sted i bl.a. ovarierne. 

https://archive.ph/egshP/e63f9d4faff4d12309c3e3ce786ed26fe59a704e.webp 

(Grafikken er en Panda-visualisering af Pfizers egne tal for bio-distribution. Panda: https://www.pandata.org/)

Er der så en sammenhæng imellem Pfizers data og stigningen i de spontane aborter, som de 3 amerikanske læger Samuel Sigoloff, Peter Chambers og Theresa Long oplyser om? Tja, man kan jo hvert fald sige, at menstruationsforstyrrelser og Pfizers data vedrører ting i kvinders nedre afdeling, som har med fertilitet at gøre. Som ikke-fagperson kan jeg naturligvis ikke vurdere, om der er en sammenhæng, meeeen man synes dog, at det burde være tilstrækkelig bekymrende til, at de, som har forstand på netop den slags, tog et kig på sagen.

Hvor mange lig skal på bordet? 

En overvældende entusiasme omkring vaccinerne og en massiv propaganda, der har fremstillet dem som det sikreste medicinske indgreb i menneskets historie, har gjort et kritisk blik vanskeligt. Man kan spekulere over, hvor mange lig (spontane aborter inkluderet) der skal på bordet, før vi i det mindste når det punkt, hvor befolkningerne verden over får et nuanceret syn på vaccinerne – et syn, som fx indebærer erkendelsen af, at en vaccine altid indebærer risici, at visse mennesker ikke har brug for vaccinen, at visse mennesker absolut ikke bør anbefales den, og at situationen omkring en pandemi hele tiden ændrer sig, således at anbefalinger løbende vil ændre sig.

Det kniber desværre gevaldigt med det nuancerede syn, og vi har nået et punkt i denne ‘mass formation psychosis’, hvor corona-vaccinerne er ophøjet til noget på niveau med Jesu genkomst. Enhver, der formaster sig at have et nuanceret syn, er nu per definition et dårligt menneske, også selvom et nuanceret syn på medicinske indgreb som udgangspunkt altid har været almindeligt og eftertragtsværdigt.

Del artiklen her: