URSULA VON DER LEYEN: EN AF DE GRIMME ’GIRLS’

Ursula
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Der kommer stadig flere interessante oplysninger på bordet om den korrupte elite, der står i spidsen for EU alias Europas Undergang. Nationalstaterne skal selvfølgelig helst helt afskaffes, så ridefogederne kan få endnu mere at få sagt. Og sugerørene endnu dybere ned i skatteborgernes lommer. 

En af de store spillere er formanden for EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, der som bekendt vil have vaccine-pligt i EU. Det er det, besindige folk kalder ’vaccine’-tvang og altid med anførselstegn omkring ordet ’vaccine’, fordi det ikke – for 117ende gang – er almindelige vacciner, men ’gene jabs’. 

Tænk, at hun kan slippe af sted med det! En PLIGT til at fylde sig med noget, der dokumenteret skader kroppen og det naturlige immunsystem.    

Eller måske er hun slet ikke en særlig stor spiller? Måske er hun bare nyttig idiot som så mange andre i ’systemet’, der følgagtigt spreder ondt blod? 

Tilbage står, at magtens mænd og kvinder tilsyneladende KAN slippe af sted med hvad som helst – fx som politiker at have tætte forbindelser til medicinalindustrien uden transparens i aftalerne. 

 Citat fra Ursula von der Leyen vil ha vaksineplikt i EU: 

Ektemannen Heiko Echter von der Leyen, av adelsfamilien von der Leyen, er medisinsk direktør i vaksinefirma.

EU-president Ursula von der Leyen ble utnevnt til tross for at hun var til halsen i korrupsjonsskandaler fra sin tid som Tysklands forsvarsminister. Den tyske riksrevisjonen fant ut at det i hennes tid der ble skyflet titalls millioner av euro til eksterne konsulentfirmaer uten kontroll. Hun ble også anklaget for å ha ødelagt beviser i saka.”

Del artiklen her: