2 KLOGE-ÅGER FLASHER DERES UVIDENDED

newspapers
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Hvorfor skal de samme ignoranter have lov til lufte deres uvidenhed om de faktiske forhold i ’vaccine’-industrien igen og igen? Og nej, i denne omgang handler det ikke om DR’s ignorante yndlingseksperter, men to Berlingske-kommentatorer. 

Først var det Anne Sophia Hermansen i artiklen ’Bliv vaccineret eller bliv væk. Jeg er træt af at høre på vaccineskeptikeres uoplyste pølsesnak’, siden Adam Holm i kommentaren ’Jødepasset’ beredte vejen til Auschwitz. Coronapasset er ikke en billet til udryddelse. 

Begge de to Kloge-Aagers uforgribelige synspunkter ville være så uendeligt ligegyldige, hvis det ikke var fordi de to spinatfugle har uhæmmet adgang til at sprede deres usandheder i spalterne. Tydeligvis uden at kende en bjælde til den forskning og de mange alternative platforme, der igennem de seneste knap to år systematisk har gennemhullet den officielle corona-løgn og de statsstøttede mediers propaganda. 

Mon ikke en Dr. Michael Yeadon og en Dr. Robert Malone har mere forstand på ’vacciner’ og ’vaccine’skader end Ms Hermansen, og mon ikke holocaust-overlever Vera Sharav har bedre forudsætninger for at udtale sig om ’jødepas’  end vejrhanen Adam Holm?   

(Afvist læserbrev til Berlingske) 

 

Del artiklen her: