MICHAEL YEADON: DEN SIDSTE ADVARSEL FØR ’POINT OF NO RETURN’ – nu med danske forklaringer

GotVax
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Michael Yeadon, tidligere Pfizer-topchef, vil være velkendt for NewSpeeks faste følgere. I video efter video har han advaret mod de eksperimentelle, nødgodkendte injektioner ( lyt fx her og her). 

Michael Yeadon er en særlig autoritet på grund af hans videnskabelige baggrund og forskning, og derfor er der grund til at lytte ekstra omhyggeligt til hans analyser og vurderinger. 

Nu er han tilbage med ’A Final Warning’ – en sidste advarsel. 

Videoen rummer mange gentagelser, men som bekendt fremmer gentagelser forståelsen. Videoen er et af de stærkeste indslag, jeg har hørt, for følgende igangværende proces: 

Skab en pandemi – introducer vacciner – introducer vaccinepas som verifikation – boosterstik 2 gange om året – introducer digitale ID-pas – introducer digital valuta (med kontanternes afskaffelse) – kombiner helbredsstatus med økonomisk status og livsstil på det digitale ID-pas – algoritmerne holder styr på ID’erne i skyen. 

Voila, man har et socialt kreditpoint-system a la Kina overalt i den vestlige verden.

***

Vi har (haft) at gøre med en pandemi baseret på en løgn, der har fået lov til at gro i en jordbund gødet med skræk og dødsangst fremkaldt af massiv statspropaganda. 

Hvad der gør denne video særlig ‘powerful’, er hans opfattelse af, at vi måske kun er uger væk fra et ‘point of no return’. Hvis først et DIGITALT vaccinepas bliver introduceret, er løbet kørt, hvilket han forklarer med stor overbevisning.

NewSpeek håber at kunne vende tilbage med en delvis oversættelse af videoen, men budskabet er så vigtigt, at den engelske udgave skal ud nu. 

Fat det: Vores regeringer er fulde af løgn. Og de ’lægelige autoriteter’, som politikere og magthavere bygger på, er også fulde af løgn. Bestukket? Skræmte? Forførte af propaganda? Fanget på video under et besøg hos prostituerede? 

Vågn op! Sig fra! Det er NU. Ifølge Michael Yeadon – en mand med integritet, der fortæller sandheden – og som har betalt en høj pris for sin oplysning af os andre.  

***

Her følger de vigtigste punkter på dansk tilsendt af en af NewSpeeks mange hjælpere: 

Interview med Michael Yeadon, tidligere vicepræsident og Chief Science Officer for Pfizer, hvor han arbejdede i 16 år.

Han har arbejdet 32 år i store farmaceutiske firmaer.

10 år med bioteknologi.

Er rådgiver for 30 virksomheder.

Han er pro alt velafprøvet medicin, men imod medicin som ikke er velafprøvet og sikker.

Ifølge en af hans universitetslærere er en af hans stærke sider, at han er i stand til at se et mønster ud fra forholdsvis få data.

Han skitserer sin holdning til pandemien, vaccinen, spørgsmålet om varianter, boostere og tabet af vores borgerlige frihedsrettigheder. Denne video er virkelig en appel til verden.

Det var hans evne til at se mønstre ud fra få data, som gjorde, at det på et meget tidligt tidspunkt i forløbet med den såkaldte pandemi, stod klart for ham, at det som regeringer, myndigheder og de videnskabsfolk,  som rådgav regeringerne, fortalte simpelthen IKKE var sandt, og at de forholdsregler, som blev taget, var unødvendige.

Videre forholder Michael Yeadon sig til:

 • Den måde man afgør, om en patient er død af Covid.
 • PCR testenes meningsløse anvendelse.
 • Det er ren svindel – den måde laboratorierne kommer frem til, om man er smittet.
 • Der er ingen videnskabelig begrundelse for at masseteste folk, der ikke har symptomer.
 • At lockdown er meningsløs, idet kun folk, der har symptomer, kan smitte. At myndighederne forsøger at bilde os det modsatte ind har overhovedet intet videnskabeligt grundlag. Det har altid været sådan, at man satte de syge i karantæne, ikke de raske.
 • Yeadon bruger normalt ikke formuleringer som denne, siger han, men han tror,  vi helt bogstaveligt står foran Helvedes Port.
 • Alt det myndighederne har gang i har ingen basis i videnskab, det handler alt sammen om kontrol.
 • Yeadon er blevet mødt med censur, fornærmelser og had.
 • Videnskabsfolk, som han har talt med privat, giver ham fuldstændig ret i hans analyse, men de vil ikke sige det offentligt, fordi de sandsynligvis vil miste de fondsmidler, de modtager, eller den fine stilling, de har.
 • For Yeadon er det imidlertid et spørgsmål om hans børns og børnebørns fremtid, som får ham til at stå frem.
 • Han er desperat efter at vække så mange som muligt, for hvis vi ikke snart får stoppet den udvikling som er i gang, er han overbevist om, at vi står over for nogle meget gruopvækkende tider.
 • Jeg er her for at sige, at der er noget meget, meget slemt som er sat i gang, og hvis vi ikke tager notits nu, så vil vi snart miste enhver mulighed for at gøre noget ved det.
 • Hvis vi ikke gør modstand og holder op med at bære maske, holde afstand eller afviser vaccination, så kan det være ovre om få uger [Relaterer særligt til situationen pt. i England, men de samme trusler gælder også Danmark].
 • Hvis først det lykkes myndighederne at indføre et VACCINEPAS med et centralt datalager, så vil det blive næsten umuligt at vende udviklingen.
 • Ingen betaler ham for at stå frem. Det eneste, han får er kritik og social isolation fra kollegaer. Tværtimod af at blive betalt, så koster det ham en masse, både økonomisk og hans omdømme.
 • Hver enkelt har valget mellem at vælge mellem de komfortable løgne eller den ubehagelige sandhed. 
 • Yeadon problematiserer også den måde, hvorpå forskning er finansieret i dag. Der er begrænsninger på, hvad man ønsker, der skal forskes i, og uafhængig forskning bliver ikke støttet, ja faktisk bliver den dårligt nok tolereret. Dette medfører også, at forskere ikke vover at stille spørgsmål til Covid-fortællingen.
 • Over de seneste tre måneder har Yeadon talt med otte professorer, som arbejder med immunologi, alle er enige med Yeadon i hans forståelse, men ingen vil sige noget eller udtale sig. Hvis man tror, at universitetsprofessorer og forskere er ærlige, så er man naiv. De er nødt til at være opmærksomme på, hvor deres midler kommer fra.
 • Hele fortællingen om, at der er ‘antibodies’, som giver immunitet er falsk. Det er hovedsageligt mod bakterier, de spiller en rolle. Når det gælder virus, er de kun sekundære, det er T-celle immunitet, som det i virkeligheden handler om. Talen om et lavt antal antibodies handler kun om at få os til at blive revaccineret.
 • Da virussen udgør en minimal risiko for folk, der er i den arbejdsdygtige alder, er det fuldstændig grotesk at smadre økonomien med lockdown. Yeadon siger, at vi ikke behøvede et eneste af de tiltag, som blev gjort. Der er gode og billige behandlingsmidler, der kunne have været anvendt.
 • En af de løgne, som skræmmer Yeadon mest, er hele historien om virusvarianter og booster-vacciner.
 • Man skal vide, at selvom man finder den virusvariant, som har ændret sig mest i forhold til Wuhan-virussen, så vil den kun være 0.3% forskellig fra den oprindelige virus. Det er en kæmpeløgn, at denne minimale forskel skulle kunne være til fare for nogen, der allerede har opnået immunitet.
 • Selv dem som for 18 år siden blev smittet med SARS virus – en virus som er 80% lig den nye SARS COV 2 – er immune, idet deres T-celler genkender den nye virus.
 • Dette faktum, at myndigheder m.fl. lyver vedrørende nødvendigheden af ‘booster shots’, bør bekymre os, for der er absolut ingen videnskabelig grund til at tage dem.
 • Der er overhovedet ikke lavet kliniske sikkerhedsforsøg, idet det påstås, at booster shots er lig den oprindelige vaccine.
 • Yadon kan ikke se anden forklaring på dette, end at de er lavet for at skade modtagerens helbred og muligvis for at dræbe. Dette ligner et seriøst forsøg på at reducere jordens befolkning.
 • En ting, som i særlig grad, netop nu, bekymrer, er talen om VACCINE PAS. De har overhovedet ingen funktion, når det drejer sig om sikkerhed for smitte, for hvis man først har opnået immunitet, så er den effektiv mange år ud i fremtiden, måske endda livslang. Det, som et vaccinepas derimod medfører, er total kontrol af vores bevægelser. Den, som styrer databasen og dens algoritme, er den som styrer vores liv – resten af vores liv.
 • Det vil være muligt at lægge pres/tvinge uvaccinerede ved at reducere deres muligheder for at leve et normalt liv, ja endda at forhindre at de kan skaffe sig føde ved at udelukke dem fra fødevarebutikker. Kæmp imod at dette system sættes i værk.
 • Har man indført vaccinepas, kan myndighederne også sende dig en besked om at få endnu et ‘booster shot’, og hvis du ikke tager imod det, vil dit vaccinepas blive ugyldigt.
 • Formålet med vaccinepas er udelukkende kontrol. 
 • Formålet med booster vaccinerne er DEPOPULATION (reduktion af befolkningen).
 • Yeadon har den analyse, at det at han forsøger at afsløre bedraget og råbe folk op, allerede er en situation, der er kalkuleret med fra magthavernes side. Så KUN HVIS VI GØR ET ELLER ANDET UVENTET kan vi håbe at genvinde vores frihed.
 • Nu er det tid at stå imod og sige fra, noget forfærdeligt er ved at ske. Prøv at finde mennesker, om muligt blot en, som er i tvivl om det hele, og som er modtagelig for sandhed, så kan I måske sammen finde en tredje.
 • Det er sidste chance for at redde dine børn og børnebørn. Yeadon tror, at for United Kingdom er der måske kun uger tilbage med liberalt demokrati.
 • Grib ud efter det liv du havde, før dette vanvid startede. Det ligger lige der, TAG DET.

Del artiklen her: