WHO – WORLD HELL ORGANISATION – IGEN-IGEN

WHO
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet nok en række links om WHO’s sataniske planer. Der bliver enten mørkelagt af hovedstrømsmedierne eller fedtet ind i nysprog.

  OneHealth

Grafikken ovenfor illustrerer, hvordan WHO’s kontrolområde udvides under One Health-dagsordenen til at dække store aspekter af hverdagen.

‘One Health’ — The Global Takeover of Everything? • Children’s Health Defense (childrenshealthdefense.org)    

***

WHO

***

To instrumenter til at tage kontrol

De to primære instrumenter, der vil gøre WHO til et centralt sundhedspoliti, er IHR-ændringerne og WHO’s pandemitraktat.

IHR-ændringer ødelægger national og individuel suverænitet, og traktaten vil udvide WHO’s magt ud over pandemier.

Udvid omfanget af WHO’s magt ved at understrege “One Health” -dagsordenen, som anerkender, at en meget bred vifte af aspekter af liv og miljø kan påvirke sundheden og derfor falde ind under “potentialet” til at forårsage skade. Sådan vil WHO kunne erklære klimaforandringer for en sundhedsmæssig nødsituation og efterfølgende kræve f.eks. nedlukninger af klimaforandringerne.    (ovenstående lettere redigeret citat)

Making sense of the past 3 years… – by Jessica Rose (substack.com)    

ExitWHO

James Roguski

James Roguski er en af dem, der er bedst hjemme i WHO-planerne. Desværre skriver han på engelsk, men her er en indføring på dansk:

Hvad er WHO egentlig, og hvad har de gang i? 

***

Illustrationer

  PeopleOfTheWorld

  TheRightThing

                                   MayExitWHO

***

CENSUR
Hvorfor hører vi ikke noget om konsekvenserne af WHO’s agendaer i hovedstrømsmedierne? Elementært. En kombination af censur og selv-censur samt journalistisk uvidenhed!

Meet the VLOPs! The EU Extends its Censorship Powers Brownstone Institute 

”Tirsdag i denne uge offentliggjorde Europa-Kommissionen sin første liste over udpegede meget store onlineplatforme – eller VLOP’er – der vil blive underlagt krav om “indholdsmoderation” og forpligtelser til at bekæmpe “desinformation” i henhold til EU’s retsakt om digitale tjenester (DSA). Som VLOP’er vil de udpegede tjenester være forpligtet til “at vurdere og afbøde deres systemiske risici og levere robuste indholdsmoderationsværktøjer.”

***

Attack

Angrebet på ytringsfriheden og tankefriheden for at tvangsforme samfundet fortsætter – The Expose (expose-news.com)

”I sidste uge gjorde Irland det til en forbrydelse at besidde “hadefuldt” indhold – lovgivning blev vedtaget, der har til formål at kontrollere folks tanker og ord.

Ugen før blev ni lærere i Belgien suspenderet og efterforskes af politiet for “hadefulde” beskeder delt i en privat WhatsApp-gruppe.

I Storbritannien kan internetbrugere muligvis ikke få adgang til Wikipedia på grund af den foreslåede Online Safety Bill.

Og i USA angriber big tech/corporate media/federal government propagandamaskine Højesteret for at være konservativ. I mellemtiden fortæller AI-pioner Geoffrey Hinton, der træder tilbage fra Google, MIT Technology Review, hvorfor han nu er bange for den teknologi, han hjalp med at indlede.”

***

Jacinda

Jacinda Ardern appointed to promote extreme views on censorship worldwide – The Expose (expose-news.com)

”Tanken om, at den tidligere newzealandske premierminister Jacinda Ardern vil vandre rundt i verden finansieret for at fremme sine ekstreme synspunkter om regerings- og mediekontrol, bør sende kuldegysninger ned ad ryggen på frihedselskende mennesker overalt.”

Ardern var hjernen bag censuren af web- og sociale medieindhold i NZ. Bag hendes uskyldigt klingende antiterrorretorik ligger en meget beslutsom og kontrollerende holdning til pressefrihed. Under Ardern blev vores såkaldte frie presse finansieret til at reproducere glødende rapporter om regeringens covid-politik.

Den akademiske verden modtog også generøs statsstøtte direkte fra premierministerens kontor til at angribe modfortællinger, der blev mærket som konspirationsteorier (de synes stadig at modtage denne type heksejagtfinansiering).”

”Det faktum, at vores regering har udnævnt Jacinda Ardern til en rolle, der sigter mod yderligere at kontrollere de globale medier og regeringspolitik, siger meget om deres virkelige intentioner og tankegang.

Hvis du betragter videnskabelige undersøgelser som misinformation, hvad vil der ellers blive bragt til tavshed?”      

EndOfDemocracies

The End of Democracies

THE END OF OUR DEMOCRACIES by 2024

På opfordring sender May Day her et særnummer med kun WHO-relateret info. I kan bruge det til at sende videre til journalister eller andre foreninger. I kan plukke fra det eller bruge, som I vil. Men hjælp os med at få budskabet ud!

På Borgerforslag er der alt for få underskrifter, så hjælp gerne via sociale medier med at skaffe underskrifter, så vi kan få det i Folketinget. ​​​​​​​156.000 britiske borgere har fået det britiske parlament til at tage sagen op. Kan vi ikke gøre det bedre end de nuværende 1700+ underskrifter her i Danmark? Her er link til borgerforslaget:
www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-14259

Du kan også selv skrive din mening til den amerikanske regering, (og det er ikke kun for amerikanere).
Læs nærmere her

WHO er i gang med at foretage kraftige ændringer til det gældende regulativ og til selve traktaten. Hvis forslagene vedtages, giver det WHO helt uhyrlig magt over hver enkelt borger i tilfælde af en pandemi – som WHO i øvrigt selv definerer og udråber!

Al national suverænitet vil, i det tilfælde, sættes ud af kraft, og WHO vil kunne bestemme nedlukning, isolation, tvangsmedicinering – og samtidig sætte sig på vores nationale sundhedsvæsen med krav og diktater.

SPRED – DEL – OPLYS! 

WHO

Er regeringen ved at pantsætte friheden?

I maj 2022, afholdt WHO sin årlige forsamling med de 194 medlemslande i Genève. Det er ofte en ret formel forsamling, men denne gang var der en juridisk agenda, som burde give anledning til indgående debat i medlemsstaterne, før de sætter deres underskrift. USA har over for WHO lagt en lang række forslag på bordet til ændring af den gældende vedtægt fra 2005, International Health Agreement, som er de overordnede retningslinjer som WHO anbefaler over for medlemslandene. (Debatindlæg i Nordjyske af Hancke, Schultz og Varming.)

WHO er en organisation under FN med fokus på verdensbefolkningens helbred. Den beskæftiger sig hovedsageligt med at kurere (piller, vacciner), men ikke med at forebygge. Her får du insider-viden fra Peter Koenig – mangeårig medarbejder ved WHO. Desuden får du et indblik i seneste tiltag fra WHO, der går ud på at ændre WHO’s øverste retningslinjer for styring af global sundhed. Det handler bl.a. om kontaktopsøgning, adgang for alle verdens myndigheder til rejsendes sundhedsdata og mange andre skræmmende tiltag.

WHO arbejder for en pandemitraktat (“CA+”) og ændringer til det eksisterende internationale sundhedsregulativ (IHR), der skal øge WHO’s magt under sundhedskriser. WHO vil desuden kræve, at de lande, der underskriver aftalerne, skal undertrykke og censurere de stemmer, som sætter spørgsmålstegn ved generaldirektørens diktater.

WHO på dagsordnen i EU-Parlamentet

https://tube.childrenshealthdefense.eu/w/4cdmQt7EaB4oNPACsE3G6e?start=32s&utm_source=substack&utm_medium=email

WHO-ændringer kan indføre internationalt diktatur

WHO er i gang med at nå frem til en international aftale der vil opløse national suverænitet og erstatte den med et globalt medicinsk og finansielt diktatur, som vil fjerne medlemslandenes nationale uafhængighed, individuelle statsautoritet og folkets umistelige ret til privatliv i sundhedsspørgsmål samt friheden til at rejse.

Del artiklen her: