VIGTIGE ARTIKLER SKAL DELES PÅ DE ALTERNATIVE PLATFORME

islam
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

NewSpeek er rigtigt glad for, at der findes alternative medier ud over os selv.  På de enkelte platforme bliver der lagt væsentlige artikler, videoer m.m., som gerne skulle nå så langt ud som muligt – og til så mange som muligt.  Det sker bl.a. ved, at de alternative medier deler artikler og i det hele taget hjælper hinanden.

Følgere af de alternative medier kommer næppe dagligt rundt på alle de relevante sider, men hvis de mest oplysende artikler, kommentarer, læserbreve og links med meget jævne mellemrum bliver delt, er der håb om, at central information ’rammer’ en større modtagergruppe – på et eller andet tidspunkt!

I disse tider, hvor Facebook lukker ned for kritiske røster, er det også godt at vide, at der eksisterer alternativer nyhedskilder: Den Korte Avis, Document, Uriasposten, Snaphanen, NewSpeek, 24nyt, Folkets Avis, Klimarealisme m.fl. Finder du fx lige pludselig ikke Lars Hedegaard på Facebook, så gå fluks til en af ovennævnte platforme.

Et eksempel på en artikel, det er helt afgørende at få bredt ud, kommer her. Artiklen har været bragt i Den Korte Avis, som længe har udført og fortsat udfører en gedigen indsats i oplysningens tjeneste.

At Frankrig ligesom Sverige er ved at miste grebet, burde være ’breaking news’ og forsidestof på samtlige medier, men nej….

Uden de alternative medier ville fædrelandskærlige tilhængere af suveræne nationalstater være endnu mere ilde stedt.

Del artiklen her: