BODSGANG – DF’S KLAMME ÆLDREPOLITIK

couple
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.


Jeg har på min væg anbefalet, at de ældre, der ønsker at stemme på et nyt parti, i stedet stemte på DF på grund af deres ældrepolitik.

Nu er jeg rystet i min grundvold, for jeg har ikke vidst, at DF har været aktivt med til at udhule folkepensionen i 15 år. Det betyder i dag, at en enlig folkepensionist snydes for 417 kroner om måneden. Udhulingen stammer fra 2003, hvor DF accepterede, at folkepensionen ikke skulle stige så højt som lønningerne. Differencen, man sparede, blev lagt i en satspulje til de svageste. Her kunne DF lege julemand og dele gaver ud til potentielle vælgere.

I 2015 gik DF endnu en gang aktivt ind for, at der skulle barberes i folkepensionen for at få en større satspulje. Resultat, grundbeløbet steg endnu mindre, mens satspuljen voksede. Den satspulje en vis Anna Britta Troelsgaard købte heste for! 111 millioner scorede hun fra satspuljen, som ministeriet aldrig gad holde øje ned.

Hatten af for Enhedslisten, der af og til er fornuftige politikere, for partiet kritiserer rammende DF for at uddele små gaver efter selv at have lavet større skader på folkepensionen. Ældresagen mener, det vil tage 10 år for en enlig folkepensionist at indhente den forfærdelige udhuling DF er medskyldig i.

DF’s formand skriver i sin nyeste pressemeddelelse, at pensionen skal hæves. Det er jo hykleri. Han sænkede den i årevis. Han har også snydt mig, og det tilgiver jeg ikke. Alle folkepensionister, rige som fattige er snydt. Sådan i omegnen af en million mennesker. Støttet af de andre borgerlige partier, undtagen Nye Borgerlige.

Mette Frederiksen, så må du træde i karakter og blive de ældres statsminister. Gamle socialdemokrater vender sig i deres grave. De skulle da gerne sove trygt, ikke?

Del artiklen her: