VI, DE UANSTÆNDIGE EKSTREMISTER

Del artiklen her:

Den journalistiske elite forsøger desperat at lukke munden på anstændige, bekymrede danskere ved at betegne dem som højreekstremister, der skal udelukkes fra den offentlige samtale. Jeppe Juhl svarer igen.

Politikens kommentar fra Marcus Rubin

Radio-indslag Radio24Syv med Rubin

Del artiklen her:

5 Comments

 1. Denne uægte Rubin er et produkt af en Edderkop der trækker i de tråde der er forbundet med den økonomiske støtte og holdning Politiken køre på fra den agenda der ligger bag.

  • Men han er da en goegler af Guds naade, naar han postulerer at medierne hjalp Trump ved at give ham taletid. Indtil vi faar laert dissidenterne og humoerbomberne at foretage sig noget fornuftigt, kan vi glaede os over at det er sundt at grine.

 2. En af de hidtil bedste videoer, der virkelig går til kernen. Glimrende, at du også nævner Dansk Samling, så det ikke er Vermund det hele. Vi er altså nogle stykker, der er dansksindede anti-fascistister – uden at være ultra-liberalister. Ja, lur mig, om vi ikke er flest – folk skal bare lige opdage det. 🙂

  • Ja, enig. Godt brølt løve!

   Desværre er det jo nok igen de berømte “spildte guds ord på Balle Lars”?

   Præstefætrene Krarup og Langballe, historiker Bent Jensen, Marie Høgh, Nicolai Sennels, Rune Selsing, Mogens Camre, Morten Uhrskov Jensen, Pernille Vermund, Kurt Westergaard, Morten Messerschmidt, Mikael Jalving, Søren Espersen, Eva Selsing, Kim Møller, Lars Hedegaard, Katrine Winkel Holm, Asger Aamund og Jeppe Juhl OG ALLE DE NÆVNTES KONSORTER har om ikke andet gjort det til at holde ud og sjovere at være dansker.

   TAK FOR DET

 3. Marcus Rubin er evne-svag.
  Selv sidder han på det skatteyderbetalte blad, Politiken. Hvis han var dygtig eller bare en almindelig, gennemsnitlig dansk journalist, kunne han jo bare selv skrive nogle fantastiske, velargumenterede artikler i sin pamflet, der overbeviser os alle om, at han skulle have ret i sit vrøvl.
  Det kan Marcus Rubin så ikke. Og han bruger så 55 minutter i Radio24syv til at fortælle os, at han er så uduelig, som han er.
  Så uduelig, at han vil censurere alle os, Marcus Rubin ikke kan lide.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.