VERDEN ER GAL

Lone Nørgaard - Verden er gal
Del artiklen her:

NewSpeek kender IKKE sandheden om corona, men forsøger at vide perspektivet ud.

Alting er vendt på hovedet i disse tider. De såkaldte anti-fascister betegner massiv voldsudøvelse som ’fredelige demonstrationer’ (se her).   Identitetspolitik-tilhængere taler om 87 køn.  Og corona-krisen bliver brugt til at jage folk en skræk i livet. Mener Lone Nørgaard.

Følgende links leverer andre analyser end de statsstøttede medier. En fællesnævner er en vis mistro til WHO, som en del af FN-systemet, hvor fx hele klimadiskussionen har givet anledning til at sætte spørgsmålstegn ved FNs upartiskhed.

CORONA OG DEN NYE VERDENSORDEN

Who Is Bill Gates?

https://denkorteavis.dk/2020/forholdet-mellem-politik-og-ekspertise-med-coronakrisen-og-inger-stoejbergs-sag-som-eksempler/

https://www.bbc.com/news/uk-52741331
Her må det være relevant at stille spørgsmålet, om der er tale om en app, der skal sikre overvågning af borgerne under dække af beskyttelse?

https://www.youtube.com/watch?v=1iRVQCgNo7k  (endnu en læge, der er uenig med mainstream)

***

Men selvfølgelig leverer mainstreammedierne også brugbare kommentarer, fx:

https://www.altinget.dk/artikel/overblik-saadan-reagerer-partier-og-erhvervsliv-paa-politikernes-genopretningsplan?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=forside-mandag-middag-150620&utm_campaign=altingetdk%20Altinget.dk&utm_medium%09=e-mail&utm_source=nyhedsbrev

Få NewSpeek direkte på email. Tilmeld dig her:
http://bit.ly/NewSpeekNyhedsbrev

Del artiklen her: