SATTE MÆND SOM HENRIK DAHL SKAL MAN IKKE FRYGTE

Henrik Dahl
Del artiklen her:

Af Marianne Wagner.

Henrik Dahl forstår sygdommen covid-19, og derfor er han fuld af foragt over for de uvidende, der kritiserer regeringens håndtering af krisen. Han udtaler til Weekendavisen (læs her):

”Alle plukker af samme buket af det, man kalder Non-Pharmaceutical Interventions mod smitte, og det er altså ikke videre politisk. Men det er nøglen til at undgå overbelastning af sundhedsvæsnet, som fortrænger andre syge, fører til lavere kvalitet af behandlingen og udløser langvarige men hos COVID-19-ramte.”

Henrik Dahl tænker tilsyneladende ikke videre sammenhængende. Regeringens håndtering af krisen har netop fortrængt andre syge; alene på Skejby hospital har man udsat 1.900 operationer, hvor lægerne nu skal bruge megen tid på at prioritere.

Islands håndtering af krisen

Henrik Dahl har heller ikke gidet sætte sig ind i Islands håndtering af krisen, som har været langt mere effektiv end den danske. Island koncentrerede sig om smittede og mulige smittede, og derfor har de ikke gennemført samlede nedlukninger. Den danske regering sygeliggjorde hele befolkningen og indførte en form for nødret, som en pandemi vist ikke kan retfærdiggøre.

Ifølge Dahl kan man forsvare, at man ikke vidste alt den 15. marts, men ikke den 1. juni. Den betragtning kunne han passende vende indad, for jeg har stadig til gode at få forklaret, hvorfor pandemien retfærdiggjorde, at love, der giver regeringen vidtgående beføjelser over for folket, skulle hastes igennem.

Særligt, når vi taler om en regering, der har det som et af sine fremmeste mål at tvangsfjerne børn.

Kan Dahl svare på, om befolkningen var døde som fluer, hvis folketinget havde forlangt at vende skråen en gang, før man vedtog lovene?

Jeg har også til gode at få forklaret, hvorfor en covid-19-patient er vigtigere end andre patienter med alvorlige sygdomme.

Vi liberale skal nok belave os på et langt socialdemokratisk regime
I Shakespeares skuespil af samme navn siger Julius Cæsar: “As for these fat men and smooth combed heads; I never reckon them.” Fede og satte mænd behøver man nemlig ikke at frygte. Mette Frederiksen har heller ikke noget at frygte fra en opposition, der består af mænd som Henrik Dahl, så vi liberale skal nok belave os på et langt, socialdemokratisk regime.   

Del artiklen her: