VENSTRERADIKAL FORGIFTER ISLAMKRITIKER

Del artiklen her:

(Foto: Robert Spencer, David Cote)

Robert Spencer er ekspert i islam og forfatter til en lang række bøger om emnet, hvoraf to har været bestsellere hos New York Times. Efter et foredrag på Island blev han forgiftet af en venstreradikal.

Islameksperten Robert Spencer er forfatter til 15 bøger, herunder bestsellerne The Truth About Muhammad og The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades). Hans mangeårige forskning i islam har ført til, at han i dag er en stærk kritiker af religionen. Man kan følge hans daglige skriverier på jihadwatch.org.

NU IGEN: VENSTREORIENTERET KØLLEVOLD FRA KOMMUNALT HUS

Efter et foredrag på Island blev han forgiftet. Spencer beskriver det således:

“Efter et foredrag på smukke Island forgiftede en venstreorienteret i Reykjavik mig. Måske burde jeg have set det komme. Den internationale venstrefløj har længe angrebet ytringsfriheden og ser vold som en legal reaktion på anderledes tænkende.. Mit besøg udløste en storm af angreb fra den islandske presse…

Efter arrangementet gik min sikkerhedschef, arrangørerne og jeg til en lokal restaurant for at fejre aftenen. Men jeg blev hurtigt genkendt: En ung mand kaldte mig ved navn, gav mig et håndtryk og sagde, at han var en stor fan. Kort efter kom en anden man hen, som også kendte mit navn, gav mig hånden og sagde F**k dig!”

Vi forlod stedet.

Tilbage på mit hotelværelse begyndte jeg at mærke følelsesløshed i mit ansigt, hænder og fødder. Jeg begyndte at ryste og kaste. Mit hjerte bankede hurtigere. Jeg tilbragte natten på et hospital i Reykjavik.

En hospitalsprøve bekræftede, at jeg var blevet forgiftet – Ritalin blandet med MDMA (Ecstasy). En af de lokale islændinge, der havde kontaktet mig (sandsynligvis den der sagde, at han var en stor fan, da han kom meget tættere på mig end “f**k dig”-fyren) havde puttet stoffer i min drink. Jeg var syg i flere dage bagefter.”

Politirapporten beskriver forgiftningen af Spencer.

Del artiklen her: