VALGET VAR IKKE ET KLIMAVALG, DET VAR ET FLYGTNINGEVALG

Climate
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Venstres klimaordfører, Tommy Ahlers, kan næsten ikke trække vejret af bar glæde og begejstring i Berlingeren i dag [12.02.20] . “Alle danskere kommer til at mærke CO2-70 procent målsætningen på klimaområdet”, jubler han. Og hvad er det så, vi skal mærke?


* vi skal ændre adfærd og til lommerne.


* købe 1,5 millioner el-biler og skrotte bilen i garagen. Hvor mon den skal afleveres? Til ophugning i Bangladesh? Hvad med de mega forurenende brugte batterier i el-bilerne?


* vi skal alle udfase olie- og gasfyr og bruge ustabil vindkraft. Hvor mon alle de fyr skal hen? Til ophugning i Bangladesh? Hvis du tror, at lejerne slipper fri, så er du naiv, udskiftningen lægges på de i forvejen høje huslejer.


* Ørsted må juble så bukserne revner, vil ingen andre lande købe vindmøller, skal vi tvinges. Der skal bygges både store vindmøller på havet og i danskernes baghaver. En vindmølle holder i 25 år. Hvor skal de ophugges? I Bangladesh?


Tommy Ahlers og de andre klimatosser vil bygge solcelleparker i Danmark på et areal så stort som Samsø. I Rold skov? Nej, træer kan vi ikke undvære, så bønderne må afgive marker til formålet og Danmark eksportere det korn, vi før fik direkte fra marken.


Berlingske-journalisten vil gerne vide, hvordan det glade budskab skal sælges til vælgerne. Tommy Ahlers svarer, at “nu skal vi tilbage og sige til borgerne, at I bad os om det her – nu skal I vide, hvad konsekvenserne er”.

Hvornår har ganske almindelige danskere bedt politikerne om “det her”? Aldrig, valget var ikke et klimavalg, det var et flygtningevalg. Vælgerne stolede på Mette Frederiksen, det har vist sig at være en fejltagelse. For venstrefløjen og de radikale er klimaet en bekvem, let vej mod planøkonomi og pivåbne grænser.
Tommy Ahlers bliver til sidst spurgt om, hvorfor han ikke er bange for et gule veste-oprør i Danmark. Ok, nej, politikerne gør kun hvad de klimaangste vælgere har bedt om!


Der kan man se, hvordan en svensk kommunist/reklamemand kan lave ravage, når han bruger sit stakkels psykisk syge barn i sit eget spil. Og op til valget gik Politiken-segmentet og danske skolebørn, hidset op af deres klasselærere, i selvsving i en klimavækkelse, der måske bliver kimen til borgerkrig i Europa, hvor vælgerne har fået nok af uduelige politikere.

Del artiklen her: